AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

55" LG 55UJ6307

Zobraziť katalóg
55" LG 55UJ6307
4,7 25 hodnotení
Televízor Smart LED, 139cm, 4K Ultra HD, True Motion 100 (50Hz), Active HDR, DCI 80%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA , Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA, repro 20W, A
Kód:  WK607m8 Produktové číslo:  55UJ6307 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UJ6307


Živý a jasný obraz z každého uhla

Najnovšie technologické inovácie sú zabudované do jedinečného IPS panelu s rozlíšením Ultra HD. Vďaka technológii IPS si užijete báječný obraz z akéhokoľvek uhla bez skreslenia. Pozvite celú rodinu alebo priateľov a užite si dokonalý zážitok v podaní Smart TV od LG.

Živé farby

True Color Accuracy využíva pokročilý algoritmus farebného mapovania na efektívnu korekciu farieb, vďaka čomu televízor poskytuje detailný obraz s prirodzenými farbami.

Skvelý vizuálny zážitok pre každého

Televízor LG vás nijako neobmedzuje. Pohodlne sa usaďte kdekoľvek vo vašej obývačke a užívajte si perfektný obraz s výnimočnými farbami a kontrastom, ako by ste sedeli priamo oproti obrazovke.

Active HDR

Technológia pokročilého formátovania umožňuje vychádzať z mnohých rôznych a podporovaných algoritmov HDR - High Dynamic Range ako je napr. HLG a HDR 10. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

HDR10 / HLG

Modely radu UJ6307 ponúkajú kompatibilitu s formátmi HDR10 na Blu-ray a HGL na vysielanie. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

HDR Effect

Urobte z obyčajného obrazu niečo mimoriadne. Pokročilé spracovanie obrazu vytvára HDR efekt aj na štandardný obsah dynamického rozsahu. Pozdvihnite svoju bežnú zábavu na novú úroveň farieb a kontrastu.

Kvalitný obraz z každého zdroja

Inovujte akýkoľvek obraz do vyššieho rozlíšenia pomocou funkcie LG 4K Upscaler -prvotriedne technológie spracovania obrazu zvyšujúce rozlíšenie až na kvalitu 4K.

Viackanálový zvukový efekt vás vtiahne do deja

Skvelá televízia si zaslúži skvelý zvuk. Preto je model UJ6307V okrem značkového systému reproduktorov vybavený tiež siedmimi virtuálnymi kanálmi, ktoré vytvárajú viackanálový Ultra Surround efekt. 

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického prepojenia s mobilným telefónom (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov. Ovládanie televízora nebolo nikdy jednoduchšie. Navyše platforma webOS 3.5 je veľmi bezpečná, čo dokazujú získané ocenenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,9 cm Hotovo!
Výška
78,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,34 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, podporuje TV aplikace HBO GO a Showmax?

Je ovladač součásti balení ?

Dobrý deň chcem sa spýtať že táto tv nebude sekať pri hraní hier na PS4 Slim.

Má televize PIP ? chci se dívat na nějaké video po síti a v malém okně sledovat kdy začne třeba nějaké utkání, nebo pořad. A kdybych si nevybral tento typ, mají televize LG vůbec PIP jako samsungy ?

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné sehnat náhradní nožičky k této TV nebo použít jinou alternativu, na zed bohužel nemohu dát. Nožičky praskly, a TV mám nyní opřenou???? Děkuji, mám TV LG 55uj6307.

Dobrý den, prosím, má tato TV na zadním panelu audio vstupy cinch (červený a bílý) pro připojení externích reproduktorů ? Děkuji

Dobry den chcem sa opytat aka je vzdialenost medzi podstavcami

Dobrý den, chtět bych se zeptat a zároveň si nechat poradit ohledne nejvhodnejšího držaku na zeď s vysuvným ramenem. Díky za odpověď

pri objednani dostanem error, ze ''produkt je omezen maximalni pocet kusu k prodeji na 1 mesicne''... Nikdy jsem ten produkt neobjednal, poprve to skusim, neviem kde je chyba. prosim informaciu jak mozem objednat. Diky Serhat

Dobrý den, mohl bych poprosit o zjištění rozteče nožiček u této TV? Je to z důvodu, zda se vleze na 100 cm TV stolek. Uchycení na zeď bohužel není možné. Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k 55" LG 55UJ6307
Príslušenstvo pre 55" LG 55UJ6307 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UJ6307. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UJ6307. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55UJ6307. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55UJ6307.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií