Vyhraj lístky na EURO 2024

55" LG 55UJ7507

Zobraziť katalóg
55" LG 55UJ7507
4,3 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, True Motion 100 (50Hz), Active HDR s Dolby Vision, Local Diming, DCI 90%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, repro 20W, magický ovládač AN-MR650A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA, repro 10W, A+
Kód:  WK607n5 Produktové číslo:  55UJ7507 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UJ7507


Živý a jasný obraz z každého uhla

Najnovšie technologické inovácie sú zabudované do jedinečného IPS panelu s rozlíšením Ultra HD. Vďaka technológii IPS si tak užijete jedinečný obraz z akéhokoľvek uhla bez skreslenia. Pozvite celú rodinu alebo priateľov a užite si dokonalý zážitok v podaní Smart TV od LG.

Živé farby

True Color Accuracy využíva pokročilý algoritmus farebného mapovania pre efektívnu korekciu farieb, vďaka čomu televízor poskytuje detailný obraz s prirodzenými farbami.

Skvelý zážitok pre každého

Televízor LG vás nijako neobmedzuje. Pohodlne sa usaďte kdekoľvek vo vašej obývačke a užívajte si perfektný obraz s výnimočnými farbami a kontrastom, ako by ste sedeli priamo oproti obrazovke.

Active HDR

LG UHD TV podporuje prémiový obsah HDR vrátane formátu Dolby Vision™ a je tiež kompatibilný so všeobecnými formátmi HDR10 a HLG. Technológia Active HDR od spoločnosti LG optimalizuje každú scénu obsahu HDR, čím zaisťuje skutočne verný vizuálny zážitok.

HDR10/HLG

Modely radu UJ7507 ponúkajú kompatibilitu s formátmi HDR10 pre Blu-ray a HGL pre vysielanie. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou pre každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

HDR Efekt

Urobte z obyčajného obrazu niečo mimoriadne. Pokročilé spracovanie obrazu vytvára HDR efekt aj pre štandardný obsah dynamického rozsahu. Pozdvihnite svoju bežnú zábavu na novú úroveň farieb a kontrastu.

Ultra Luminácia

Túžite po jasnej bielej a tmavej čiernej farbe? S technológiou miestneho stmievania sa jedná o absolútnu samozrejmosť. Táto technológia pozdvihne najjasnejšie scény na úplne novú úroveň a tie najtemnejšie scény prebudí k životu. 

Kvalitný obraz z každého zdroja

Inovujte akýkoľvek obraz do vyššieho rozlíšenia pomocou funkcie LG 4K Upscaler - prvotriedna technológia spracovania obrazu zvyšujúca rozlíšenie až na kvalitu 4K.

Profesionálny zvuk z dielne odborníkov

Vysoko kvalitný systém reproduktorov z dielne spoločnosti Harman/Kardon poskytuje mimoriadny zvukový pôžitok. Výsledok spolupráce s profesionálmi v podobe čistého a mohutného zvuku v plnom rozsahu sa teraz presúva do vašej obývačky.

Viackanálový zvukový efekt vás vtiahne do deja

Skvelý televízor si zaslúži skvelý zvuk. Preto je model UJ7507 okrem značkového systému reproduktorov vybavený tiež siedmimi virtuálnymi kanálmi, ktoré vytvárajú multikanálový Ultra Surround efekt. 

Moderná konštrukcia, maximálny obraz

Takmer žiadny rámik, vďaka precíznemu spojeniu panela s kovovým šasi vytvára čisté línie a ladné krivky. Vďaka tejto modernej architektúre bude televízor LG Ultra HD ozdobou každej obývacej izby.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup k internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikania a rolovania na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,6 cm Hotovo!
Výška
77,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je s touto TV možné nahrávání na externí disk? Děkuji. Volfová

dobrý den, chci se zeptat jestli je možné nahrávání na usb na této televizi nebo případně na externí harddisk. děkuji

Zdravím. Měl bych dotaz, mám tefon Samsung. Jak je to s párováním s touto TV, lze jednoduše přehrávat fotky a videa z mobilu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o informaci, jaká verze HbbTV je v této TV? Děkuji

Dobrý den. Mám tuhle tv v košíku a čekám až bude aspoň o 1000Kč levnejší. Místo toho jste jí o 2000Kč zdražili. Dík za vysvětlení.

Dobrý den. Všude v obchodech jsem viděl tento televizor ve stříbrné barvě. Proč nemáte tuto variantu?

Dobrý den. Na obrázku je televize včetně podstavce stříbrná. V popisku uvádíte černá. Tak bych chtěl vědět jak to je. Dík

Dobrý den, chci se zeptat, zda nemáte tip na nějakou lepší TV v této cenové kategorii +- 2 000 nebo jestli je tahle to nejlepší co jde?? Díky

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato TV přehraje filmy z flashky nebo HDD ve formátu MKV. ? Děkuji

Dobrý den,je u televize přiložen český návod a nebo si ho musím stáhnout někde s internetu?Děkuji Nováková

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55UJ7507
Príslušenstvo pre 55" LG 55UJ7507 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UJ7507. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UJ7507. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55UJ7507. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55UJ7507.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií