Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" LG 55UK6100PLB

Zobraziť katalóg
55" LG 55UK6100PLB
4,7 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, Certifikované 4K Ultra HD rozlišení, True Motion 100 (50Hz), Fotbalová edice MS 2018, hlasové vyhledávání, Aktivní HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prohlížeč, Magické spojení s mobilem, Ultra Stadium Surround 2.0k 20W, připraveno pro Magický ovladač AN-MR650A (není součástí balení), nahrávání TV, VESA 300x300 / LSW350B, webOS Smart TV, Energetická tř. A
Kód:  WK607n6 Produktové číslo:  55UK6100PLB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UK6100PLB


Úžasný obraz v každom detaile

UHD televízor LG 55UK6100PLB s uhlopriečkou 55" ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie v porovnaní s klasickými Full HD displejmi. Vďaka tomu si užijete dokonale ostrý obraz s bohatými detailmi a absolútne úžasnými farbami. Prepracované používateľské rozhranie webOS 3.5 poskytne inteligentné funkcie pre zobrazovanie internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. K dispozícii sú aj kvalitné integrované reproduktory s výkonom 20 W a efektom virtuálneho priestorového zvuku.


Elegantný dizajn televízora od LG

Elegantný displej zaujme ultra tenkým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z plátna kina. Televízor LG 55UK6100 je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Úžasný zážitok z ľubovoľného uhla

Vďaka širokému zornému uhlu obrazovky si sledovanie obsahu užijete v úžasných farbách a detailoch z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe. Teraz už nemusíte bojovať o lepšie miesto pred obrazovkou televízora a športové zápasy si užijete aj v početnej spoločnosti vašich priateľov.


Jednotná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Moderný IPS displej na LG televízore 55UK6100PLB sa postará o vynikajúcu viditeľnosť obrazovky z akéhokoľvek uhla bez nežiaduceho farebného skreslenia. IPS technológia navyše vyniká vynikajúcou vernosťou farieb a bohatým kontrastom, vďaka čomu sa zobrazený obsah maximálne približuje skutočnosti. Výsledkom je dych vyrážajúci obraz, ktorý vás doslova obklopí živými detailmi.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obrazový obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 55UK6100 spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Futbalový režim aj na LG TV

Futbalový režim poskytuje lepšiu kvalitu obrazu a zvuku pre čo najdokonalejší zážitok zo sledovania futbalového zápasu. Plynulý pohyb, živé farby a fantastický zvuk – to všetko vám umožní zdieľať vzrušenie, ako by ste sa nachádzali priamo na štadióne. Celkovú atmosféru ešte viac podporí exkluzívny všesmerový zvuk Stadion Surround Sound.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS 3.5 môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup na internet, prehrávanie filmov, hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,9 cm Hotovo!
Výška
78,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se televizor přidělat na držák na stěnu?

Dobrý den, má tato televize vstup na 3,5 Jack? Děkuji za odpověď

Dobrý den, zakoupil jsem tuto TV LG 55" před měsícem a mám drobný problém. Přesně uprostřed obrazovky mám svislou vlasovou linku. Při tmavých barvách není vůbec vidět, ale na červené, žluté, zelené, světle hnědé barvě ano a to pak linka úplně září bíle. Když o tom teď vím, tak mi to hrozně vadí. Je to na reklamaci TV? Nemáte to také nikdo? Díky.

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho bude ještě trvat akce, že bude k televizi jako dárek magický ovladač? Děkuji

Dobrý den, má tato TV na zadním panelu červený a bílý cinch konektor pro připojení reproduktorů ? Děkuji

Dobrý deň. Aky je rozdiel medzi touto tv a UK6300 ktorú ešte zvažujem?? Je tam magic control ovladac?

Dobrý deň, som schopný túto televíziu odviesť vo felicii? Ako keď bude zabalená.

Dobry den jaky je nejvhodnejsi drzak na televizy , mohli by jste dat sem odkaz dekuju

Dobrý den jaký rok vyšla tv

Dobrý den,má tato tv audio výstup pro připojení domácího kina.Děkuji

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55UK6100PLB
Príslušenstvo pre 55" LG 55UK6100PLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UK6100PLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 55UK6100 55 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 55UK6100 55 ''. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55UK6100PLB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií