Alza pre firmy

55" LG 55UK6750PLD

Zobraziť katalóg
55" LG 55UK6750PLD
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, Active HDR, True Motion 100 (50Hz), ThinQ AI, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prohlížeč, Magické spojení s mobilem, USB nahrávání, webOS Smart TV, Ovládání TV hlasem (vyžaduje Magický ovladač), VESA, Repro 20W, A+
Kód:  WK607n6c Produktové číslo:  55UK6750PLD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UK6750PLD


Úžasný obraz v každom detaile

UHD televízor LG 55UK6750PLD s uhlopriečkou 55" ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie v porovnaní s klasickými Full HD displejmi. Vďaka tomu si užijete dokonale ostrý obraz s bohatými detailmi a absolútne úžasnými farbami. Prepracované používateľské rozhranie webOS 3.5 poskytne inteligentné funkcie pre zobrazovanie internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. K dispozícii sú aj kvalitné integrované reproduktory s výkonom 20 W a efektom virtuálneho priestorového zvuku.


Elegantný dizajn LG televízora

Elegantný displej zaujme ultra tenkým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z plátna kina. Televízor LG 55UK6750PLD je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Precízne spracovanie obrazu

Výkonný štvorjadrový procesor nepretržite redukuje rušivý šum a vylepšuje ostrosť obrazu vášho televízora aj pri prevode obsahu z nižšieho rozlíšenia na kvalitu blížiacu sa rozlíšeniu 4K. Technológia TrueMotion 100 priebežne eliminuje rozmazanie či zdvojenie obrazu pre maximálne ostré detaily aj pri rýchlo sa pohybujúcich sekvenciách.


Jednotná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Moderný IPS displej TV 55UK6750PLD od LG sa postará o vynikajúcu viditeľnosť obrazovky z akéhokoľvek uhla bez nežiaduceho farebného skreslenia. IPS technológia navyše vyniká vynikajúcou vernosťou farieb a bohatým kontrastom, vďaka čomu sa zobrazený obsah maximálne približuje skutočnosti. Výsledkom je dych vyrážajúci obraz, ktorý vás doslova obklopí živými detailmi.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obrazový obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 55UK6750PLD spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Inteligencia, ktorá počúva

Televízor LG 55UK6750PLD je vybavený umelou inteligenciou ThinQ, ktorá umožní pomocou hlasových príkazov ľahko vyhľadávať v EPG, poskytovať informácie v reálnom čase alebo vyhľadať kanály s požadovaným obsahom. Jedným príkazom môžete napr. zaistiť vyhľadanie soundtracku k sledovanému filmu či možnosť, že po skončení relácie sa televízor automaticky vypne.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS 3.5 môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup na internet, prehrávanie filmov, hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Telly, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,7 cm Hotovo!
Výška
77,5 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den zajímal by mě rozdíl mezi touto TV a lg 55UK6470PLC

Jak je to se zárukou u rozbaleného zboží

Je k televizoru v cene aj inteligentny ovladac?

Dobrý den - umožňuje sledovat Netflix / HBO GO?

Dd. Doporučte mi prosím adaptér na tv kartu Skylink pro tento typ tv. Děkuji

dobry den pri akci na třetinku je nutny osobni odběr na pobočce. mohu se zeptat na rozmer baliku v kterem je tv přepravována?děkuji

Dobrý deň chcel by som pripojiť k tejto tv bezdrôtové slúchadlá mohli by ste mi nieake odporučiť ?

Dobrý den, chtěl bych koupit tuto TV. Vzhledem k absenci vozidla a velikosti zboží, bych chtěl využít vaši dopravu, ale zároveň bych chtěl využít službu Zboží na třetinku, kde je ale podmínka vyzvednutí na prodejně. Jak v tomto případě objednávka probíhá? Díky.

Dobrý deň Ktorý magický diaľkový je vhodný pre tento TV? Ďakujem za odpoveď Jozef

Dobrý den, umožňuje sledování programu a nahrávání jiného? děkuji

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55UK6750PLD
Príslušenstvo pre 55" LG 55UK6750PLD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UK6750PLD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 55UK6750PLD 55 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 55UK6750PLD 55 ''.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií