Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

55" LG 55UN8000

Zobraziť katalóg
55" LG 55UN8000
5 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50 / 60Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607n6j5a Produktové číslo:  55UN80003LC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UN8000


Nová úroveň sledovania televízora s Real 4K

Či už ste zvyknutí sledovať športové stretnutia, celovečerné filmy alebo televízor využívate na hranie hier, LG UHD televízor 55UN8000 je vynikajúca voľba. Okrem noviniek v podobe inteligentných funkcií ponúka veľmi realistický obraz so skutočným 4K rozlíšením, ktoré predstavuje až štvornásobné rozlíšenie oproti Full HD. Vďaka tomu neprídete o žiadny detail a užijete si poriadne živé a čisté farby.

Štvorjadrový 4K procesor zaistí dokonalé spracovanie obrazu

Smart televízor LG 55UN8000 je vybavený vysoko pokročilým štvorjadrovým procesorom, ktorý sa postará o redukciu obrazového šumu a obohatí obraz o dynamickejšie farby a hlbší kontrast. Obraz v nízkom rozlíšení prevedie do vyššieho rozlíšenia s reprodukciou čo najbližšie 4K kvalite.

Centrum plné inteligentných technológií

Inteligentná technológia LG ThinQ AI vám pomôže k pohodlnému životu. Podporuje hlasové ovládanie, vďaka čomu môžete pohodlne ovládať ostatné inteligentné zariadenia vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu alebo otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.

Preneste si kinosálu do svojej obývačky

Sledujte filmy tak, ako ich zamýšľali ich tvorcovia

V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Vďaka tomu môžete sledovať obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a povýšiť audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

Obraz v maximálnej kvalite na televízore UHD 4K LG 55UN8000

Televízor UHD 4K LG 55UN8000 podporuje pokročilé formáty vysokého dynamického rozsahu HDR, ako je HDR 10 Pro a HLG Pro. Vďaka tomu dokáže zobraziť všetky detaily v príliš svetlých aj príliš tmavých scénach. Výsledkom je neobyčajne ostrý obraz s vysokým kontrastom so živšími a realistickejšími farbami, ktoré vás úplne dostanú.

Skvelý priestorový zvuk Ultra Surround

Výkonné reproduktory UHD televízora LG 55UN8000 vytvárajú viac virtuálnych zvukových kanálov na zaistenie pútavejšieho zvukového zážitku. Tiché dialógy a okolité zvuky počujete oveľa zreteľnejšie, ako by ste sa nachádzali priamo v danej scéne.

Smart LED televízor LG 55UN8000 ako vaše multimediálne centrum

Všetky nové dokumenty, filmy a seriály budete mať dostupné na jednom mieste. Smart LED televízor LG 55UN8000 podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels. 

S LG UHD TV už neprídete o žiadny zápas

Aj keď sledujete film či inú reláciu, vďaka funkcii Športové upozornenie vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom.

Nič vášmu zraku neujde

Najmä pri veľkosti obrazovky 139 cm iste oceníte široké pozorovacie uhly, vďaka ktorým neprídete o dianie na obrazovke či o jemné detaily. Pri LG UHD televízore je jedno v akom uhle na obrazovku pozeráte, vždy si vychutnáte prvotriedne predstavenie.


Majte všetkých súperov pod kontrolou

Televízor UHD 4K LG 55UN8000 disponuje nízkym oneskorením, ktoré zaistí výnimočný zážitok plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke.

Ponorte sa do hry

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám a výkonu televízora. S UHD TV LG 55UN8000 si môžete vyberať zo širokého spektra rôznych herných titulov a budete mať pritom istotu, že ich zobrazenie bude dokonalé v každom ohľade.


Inteligentnejší život vďaka systému webOS

Ovládanie Smart televízora LG 55UN8000 zaisťuje operačný systém webOS s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré zaistí prístup k obľúbeným aplikáciám či online streamovacím službám Netflix, Youtube a Prime Video. Súčasťou webOS sú aplikácie na prehrávanie multimédií, internetový prehliadač či funkcia hlasového vyhľadávania.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
101 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
101 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,4 cm Hotovo!
Výška
77,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
106,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, disponuje tento model aplikací O2 TV. Děkuji

Dobrý den, Jaký držák je potřeba si k této televizi koupit? Děkuji za odpověď.

Kolik bere W momentální spotřeby? Jak se tohle přepočítává na W ?

Dobry den, jake jsou prosim parametry pro drzak na zed? Nemyslim nosnost, ale vzdalenosti direk pro srouby. Dekuju

zda existuje ukrajinský jazyk

Dobrý den, podporuje tato televize hlasové ovládání? Děkuji.

Dobrý deň, má táto TV zabudovaný slot na Skylink kartu?

Dobrý den, je k této televizi dodán magic dálkový ovladač? Děkuji

Dobrý den, disponuje tato televize funkcí Timeshift? Děkuji

Diskusia a poradňa k 55" LG 55UN8000
Ďalšie informácie

HDMI CEC umožňuje spoločné ovládanie televízora a set-top boxu alebo soundbaru

S funkciou HDMI CEC vám postačí len jeden diaľkový ovládač na ovládanie televízora a ďalších pripojených zariadení, ako je set-top box alebo soundbar. Ako zabezpečiť, aby funkcia fungovala?

Venom 2: Carnage prichádza: premiéra, herecké obsadenie a ďalšie info

Komiksová adaptácia Venom z roku 2018 nebola nijako ohromujúcim filmom, na rozdiel od recenzií sa mu ale prekvapivo dobre darilo v tržbách, pokračovanie teda bolo takmer nevyhnutné. O dva roky neskôr sa teda zubatý symbiont Venom opäť vracia do kinosál a láka predovšetkým na fanúšikov milovaného/nenávideného záporáka Carnage. Bude ale Venom 2: Carnage prichádza stáť za návštevu kina? To by vám mohol napovedať náš článok, kde sa o pripravovanom filme dozviete všetko potrebné. 

Porovnanie operačných systémov Smart TV

Operačný systém inteligentného televízora patrí pri výbere medzi kľúčové parametre. Pre rad používateľov predstavuje rovnako dôležitú vlastnosť ako je rozlíšenie, kvalita zvuku alebo počet konektorov televízora. Porovnali sme preto operačné systémy Android TV, Tizen, WebOS a My Home Screen. Aké sú ich výhody a nevýhody? Zistíte v článku.

The Lord of the Rings (seriál): dátum premiéry v SR, platformy a ďalšie info

Knižná séria Pán prsteňov od J. R. R. Tolkiena patrí medzi zásadné diela moderného fantasy, ktorej sa po celom svete predalo viac ako 150 miliónov výtlačkov a dodnes ju zbožňujú zástupy čitateľov všetkých vekových kategórií. Každý čitateľ je ale aj potenciálny divák, preto americká streamovacia platforma Amazon Prime Video investovala nemalé peniaze do tvorby hranej seriálovej adaptácie, ktorá by mala na obrazovky našich zariadení doraziť už v roku 2022. Čo všetko o pripravovanej fantasy šou zatiaľ vieme, sa dozviete v našom článku. 
Recenzie 55" LG 55UN8000
Príslušenstvo pre 55" LG 55UN8000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UN8000 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UN8000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55UN8000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55UN8000.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií