AD homeoffice Premium Week Samsung

55" LG 55UQ8000

Zobraziť katalóg
55" LG 55UQ8000
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607n6j6f Produktové číslo:  55UQ80003LB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55UQ8000


Chcete doma prežiť rovnaké zážitky z filmov ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG z radu LG UHD. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) prináša potešenie aj tým najväčším herným nadšencom. Perfektný obraz je doplnený fascinujúcim zvukom pod vedením 20W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové prednosti televízora 55" LG 55UQ8000

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor LG radu LG UHD
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 20W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K výbave patrí HDR
  • O zvuk sa stará Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám ponúkne presné zónové podsvietenie, ktoré sa aktívne prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé podanie farieb.

Televízor 55
Televízor 55

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV poskytuje fantastický zážitok. LED technológia umožňuje obrazovke dosiahnuť vysoký jas, čo sa pozitívne prejavuje pri sledovaní filmov v osvetlených miestnostiach. Disponuje LED diódami umiestnenými za LCD panelom, tie osvetľujú obrazovku na dosiahnutie jasného a čistého obrazu.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom.

Televízor 55
Televízor 55

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom LG

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si užijete ten naozajstný herný zážitok. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS ponúka rôznorodé funkcie, napríklad Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo a jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez zložitého písania názvu na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Postačí len stlačiť tlačidlo a dôjde k zobrazeniu vašej obľúbenej streamovacej služby.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor umožňuje ovládanie prostredníctvom gest. Môžete regulovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Jedinečnou vlastnosťou je prehrávanie 360° videa. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto sa otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

LCD LED televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

77,6 × 123,5 × 23,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,5 × 5,75 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
109 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
109 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,5 cm Hotovo!
Výška
77,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,75 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
99,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je tv skylink ready ?? Myslím tím vložení karty Skylink ...Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda je na obrazovce televize nalepena folie. Pri pohledu z blizka to v rozich a na okrajich vypada, ze ano, ale nerada bych zbytecne oddelavala nejakou vrstvu televize. Folie drzi pevne. Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k 55" LG 55UQ8000
Príslušenstvo pre 55" LG 55UQ8000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UQ8000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55UQ8000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55UQ8000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55UQ8000.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií