Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Metz 55G2A51B

Zobraziť katalóg
55" Metz 55G2A51B
Televízor SMART ANDROID LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10 a HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Netflix, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200 mm, repro 16W, Dolby Digital Plus a DTS TruSurround, trieda energetickej účinnosti B
Kód:  METZ004b Produktové číslo:  55G2A51B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Metz 55G2A51B


ANDROID TV s mimoriadnym rozlíšením obrazu

S inteligentnými televízormi Metz G2A si vychutnáte dokonalý obraz s 10-bitovou farebnou hĺbkou a ultra vysokým UHD rozlíšením. O špičkový priestorový viackanálový zvuk sa postarajú výkonné reproduktory s technológiou DTS. Operačný systém Android 8.0 Oreo s podporou hlasového ovládania ponúkne prístup k širokej škále aplikácií a online obsahu. Nechýbajú ani multimediálne funkcie na prehrávanie fotografií, videa, alebo obľúbenej hudby cez USB rozhranie, vrátane možnosti nahrávania.


Kľúčové vlastnosti televízora Metz 55G2A51B SMART LED

  • UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 px) s HDR a 10-bitovou farebnou hĺbkou
  • Android 8.0 Oreo s hlasovým ovládaním a prístupom k rozmanitému obsahu
  • Integrovaná podpora služby NETFLIX
  • Bezdrôtové pripojenie vďaka integrovanej WiFi
  • Viackanálový priestorový zvuk DTS a Dolby
  • Reproduktory s výkonom 16 W
  • Integrovaný duálny tuner DVB-T2/S2/C
  • 3× HDMI, 2× USB, CI+
  • Prehrávanie multimédií z USB zariadení
  • Podpora USB nahrávania
  • Funkcia Chromecast

Obraz ostrý ako britva

Televízor Metz 55G2A51B je vybavený špičkovým LED panelom so 4K UHD rozlíšením, ktorý prináša obraz s dych vyrážajúcimi detailmi a 10-bitovou hĺbkou farieb s jemnými prechodmi a vynikajúcim kontrastným pomerom 300 000 : 1. Široký pozorovací uhol 176° umožní vychutnať si úžasnú kvalitu obrazu z akéhokoľvek miesta obývacej izby.

Brilantný obraz s explozívnymi farbami

Vychutnajte si špičkový obraz so žiarivými farbami a ohromujúcim kontrastom. Vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu (HDR) a 10-bitovému spracovaniu je rozšírený kontrastný pomer a farebný priestor na vytvorenie prirodzenejšieho obrazu, ktorý sa maximálne približuje realite.

Vstúpte do sveta nekončiacej multimediálnej zábavy

Android TV ponúka vstup do sveta nekonečnej multimediálnej zábavy. Využívajte výhody pripojenia k domácej sieti a získajte prístup k obľúbeným aplikáciám ako je Youtube, Netflix, alebo preberajte nové aplikácie v obchode Google Play. Internetový prehliadač umožní vyhľadávať obsah na internete a nechýba ani aplikácia na prehrávanie multimédií. Vďaka intuitívnemu používateľskému prostrediu je zabezpečené veľmi jednoduché a rýchle ovládanie systému.

Podpora hlasového ovládania Google Assistant

Ovládajte svoj inteligentný televízor prostredníctvom hlasového asistenta a doprajte si rýchlu a intuitívnu obsluhu všetkých dostupných funkcií jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači. Získate tak maximálne pohodlný prístup k online obsahu vrátane prehrávania hudby zo streamovacích služieb Spotify a Apple Music, vyhľadávanie videí a filmov v aplikáciách Youtube a Netflix, alebo rýchly prístup k informáciám na internete (spravodajstvo, počasie, mapy, dopravné informácie a podobne).

Zrkadlenie obsahu z mobilných zariadení

Technológia bezdrôtového prenosu obrazu Chromecast umožňuje streamovať obsah z inteligentných mobilných zariadení priamo na veľkú obrazovku televízora. Môžete tak ľahko spúšťať prezentácie, prezerať fotografie, prehrávať videá, alebo hrať obľúbené hry a neobmedzovať sa malým displejom vášho telefónu, či tabletu.

Nemecká značka kvalitných televízorov METZ blue

Spojením sily spoločnosti Skyworth, globálneho hráča v odvetví televízorov a 80-ročných skúseností tradičného nemeckého výrobcu televízorov METZ, vznikla značka vysoko kvalitných inteligentných televízorov METZ blue, ktorá prepája moderné technológie a atraktívne dizajnové vyhotovenie. Výsledkom sú kvalitné produkty charakteristické minimalistickým dizajnom a tenkým vyhotovením, vďaka ktorému televízory obstoja v každom modernom interiéri.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,8 cm Hotovo!
Výška
76,4 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Má televize herní mód? Výrobce neuvádí. Děkuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli televize zvládne přehrát obsah ze sítě (DLNA)

Dobrý den, chtěl jsem se podívat na internetové obchody v Německu za jakou cenu se zde prodávají Metz blue televizory, popřípadě zjistit nějaké,další zkušenosti uživatelů. Zjistil jsem, že je nikdo v Německu neprodává ( až na několik vyjímek pár kusů). Jsou tyto televizory určeny jen pro náš trh? nebo co? Je to divné že si tyto televizory v Německu nekoupím. Má někdo vysvětlení? Děkuji za odpověď. Roman Navrátil.

Dobrý den, v popisu píšete že umí nahrávat na USB, podle mě ne (nebo jsem to nenašel) Umí jen TimeShift. Také neumí v EPG nastavit připomínku programu (to v popisu není, předpokládal jsem to jako standard). Nebo mám nějaký vadný kus?

Dobrý den, umožňuje PIP zobrazit zároveň dva programy z tuneru (reklama) nebo zobrazuje jen tuner a jiný AV vstup?

Dobrý den,jak spárovat ovladač abych mohl použít hlasové příkazy,jak stahovat filmy z uložto?

Dobrý den, nevíte někdo, jak vyřešit problém s příliš hlasitým zvukem. Rozdíl mezi 0 (ticho) a 1 (teoreticky minimální hlasitost) je strašný. Máme televizi v ložnici a v podstatě ji nejde večer poslouchat potichu. 0 je úplné ticho a 1 už obtěžující vysoká hlasitost. Dál hlasitost pokračuje až do 80, což by reproduktory v podstatě strhlo. Prošel jsem všechny menu a ovladače, zkoušel aktualizovat software, ale nic nepomohlo.

Dobry den chcel by som sa spytat kolko hdmi portov 2.0 ma tento televizor nakolko je pisane ze ma len jeden hdmi 2.0 a jeden hdmi 2.1 ale to sa mi moc nezda nakolko 2.1 rozhranie maju len tv modelovej rady 2019 dakujem pekne za odpoved.

Dobrý den, chtěl jsem se pozeptat, jestli se jedná opravdu o bílou barvu? Na obrázku vypadá na stříbrnou.

Diskusia a poradňa k 55" Metz 55G2A51B
Príslušenstvo pre 55" Metz 55G2A51B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Metz 55G2A51B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Metz 55G2A51B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií