AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

55 "Orava LT-1400

Zobraziť katalóg
55 "Orava LT-1400
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 140cm, 800Hz UMR, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC kodek, 4x HDMI, 3x USB, mini SCART, VGA, CI +, LAN, DLNA, WiFi Ready, web prehliadač, USB / HDD nahrávanie, Netflix, hotelový mód, repro 2x 10W, energ. trieda A +
Kód:  WO455b Produktové číslo:  LT-1400 LED A100B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "Orava LT-1400

Nechajte sa oslniť vysokou obrazovou kvalitou, ktorú prináša 4K rozlíšenie. Televízia predstavuje veľmi dobrý pomer medzi cenou a kvalitou. Ak nepatríte medzi technologické nadšencov, ktorí nevyhnutne vyžadujú hŕbu SMART funkcií, tak je táto televízia priamo pre vás. Výrobca sa u tohto modelu sústredil iba na tie najzákladnejšie funkcie ako je pripojenie k internetu, podpora DLNA alebo integrácie Netflix. Vďaka tomu máte možnosť za relatívne nízku cenu zaobstarať produkt, ktorý vyniká v tom hlavnom - v obrazovej kvalite.

kľúčové vlastnosti

  • Špičková obrazová kvalita
  • Podpora DLNA pre jednoduché streamovanie multimédií
  • Sledovanie televízneho vysielania bez set-top boxu
  • Široká pripojiteľnosť vďaka množstvu HDMI a USB vstupov
  • Vstavaný multimediálny prehrávač
  • Pripojenie k internetu prostredníctvom LAN aj WiFi

dokonalý obraz

Inovatívne Direct LED technológia podsvieti celú obrazovú plochu, čo vedie k maximálne vernému podanie farieb. Výrobca sa zameral na dokonalé spracovanie celého obrazového panelu, ktorý ponúka úžasný obraz s perfektným kontrastom, vysokým jasom, ostrým pohybom, nízkou odozvou a sýtymi farbami. Vďaka 4K rozlíšení 3 840 × 2 160 obrazových bodov, čo je 4-násobok Full HD, si pri sledovaní televízie vychutnáte každý detail. Jeho podpora je zaistená pre prenos videa cez HDMI, USB a u televízneho vysielania cez DVB-T2 a DVB-S2.

bohatá výbava

K dispozícii vám sú 4 HDMI vstupy pre pripojenie notebooku, tabletu či PlayStationu a trojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov umožní nahrávanie televízneho vysielania alebo pripojenie digitálneho fotoaparátu, USB flash disku alebo iného multimediálneho zariadenia. O prehranie multimédií z USB sa postará vstavaný prehrávač, ktorý podporuje video formáty DivX a Xvid a audio formáty MP3 a WMA. Vaše fotografie a videá si tak môžete prezrieť rovno na veľkej obrazovke bez nutnosti ďalšieho zdĺhavého nastavovania. Nechýba ani staršie SCART rozhranie, vstup pre VGA či slúchadlový výstup.

Televízia umožňuje sledovanie televízneho vysielania bez set-top boxu, pretože disponuje vstavaným DVB-T2 / C / S2 tunerom. K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom siete LAN, podpora WiFi je zaistená po pripojení USB dongle.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,9 cm Hotovo!
Výška
77,7 cm Hotovo!
Hĺbka
34,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "Orava LT-1400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Orava LT-1400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Orava LT-1400.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií