Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

55" Panasonic TX-55FX700E

Zobraziť katalóg
55" Panasonic TX-55FX700E
4,3 3 hodnotení
Televízor – SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 1600Hz BMR IFC, HDR 10+, Local Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, DLNA, Bluetooth, WiFi, HbbTV 2.0, TV Anywhere, nahrávanie, web prehliadač, Netflix, VESA, my Home Screen 3.0, Repro 2× 10W, A+
Kód:  WX244n6f Produktové číslo:  TX-55FX700E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55FX700E


Vyberte si vlastný štýl

Inteligentný televízor Panasonic TX-55FX700E bude po dizajnovej a praktickej stránke ťažko hľadať konkurenciu. Televízor vsádza na unikátny flexibilný podstavec, ktorý ponúka niekoľko možností, ako jednoducho premeniť vzhľad televízora.

4K s HDR

Televízor Panasonic TX-55FX700E exceluje po stránke obrazovej kvality. Kľúčovou novinkou pre rok 2018 je nasadenie HDR s posilneným kontrastom a jasom vďaka technológii Adaptive Backlight Dimming Plus a Auto Brightness Enhancer. S režimom 4K HDR obraz ponúka širšiu ponuku farieb s vylepšenou svetelnosťou a jemnejšími prechodmi medzi najhlbšou čiernou a najsvetlejšou bielu. Spoločne s 4K potom televízor s HDR ako prvý ponúka zážitok digitálneho kina v pohodlí domova.

Podpora nových formátov HDR

Televízor Panasonic TX-55FX700E podporuje štandard pre režim HDR označovaný ako HDR10 a HLG. Preto je kompatibilný so všetkými zdrojmi obsahu v HDR, od 4K Ultra HD Blu-ray po služby streamovania a predplatené televízne stanice. Z už potvrdených menujme aspoň Netflix, Amazon Video a samozrejme YouTube.


Wide Colour Phosphor

Široké spektrum farieb

Špeciálna technológia Wide Colour Phosphor dokáže reprodukovať oveľa širší farebný rozsah, než je bežné. Televízor Panasonic TX-55FX700E pokrýva dokonca až 90 % štandardov DCI.


Lokálne stmievanie zabezpečí vysokú úroveň detailov

Pretože vysoko výkonné podsvietenie LED s veľkým počtom zón lokálneho stmievania je umiestnené priamo za LCD panelom, obrazovka televízora Panasonic Panasonic TX-55FX700E dokáže stvárniť jemné detaily a množstvo nuáns, ktoré by sa inak pravdepodobne stratili.

Lokálne stmievanie

Moderné sledovanie televízora

Pri sledovaní televízora sa vôbec nemusíte obmedzovať len na klasické vysielanie. Moderné televízory Panasonic TX-55FX700E v sebe totiž integrujú digitálne vysielanie štandardu DVB-T2 s podporou formátu H.265/HEVC, satelitný DVB-S2 aj káblový tuner DVB-C. K tomu si však môžete pripočítať kompletné napojenie na internetové streamovacie služby.


Panasonic TX-55FX700E

Hlavné vlastnosti televízora Panasonic TX-55FX700E

  • Luxusný 4K televízor s podporou HDR obrazu
  • Zvýšenie jasu Auto Brightness Enhancer
  • Index spracovania obrazu 1 600 BMR IFC
  • Široká podpora streamovacích filmových služieb
  • Flexibilný stojanček ponúka viac variantov
  • Bluetooth pre klávesnicu, myš, audiozariadenia
  • Tuner DVB-S2 + DVB-C + DVB-T2 HEVC/H.265
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,1 cm Hotovo!
Výška
76,9 cm Hotovo!
Hĺbka
21,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
19,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Chcel by som použiť domáce kino na výstup zvukového signálu z tv. Kde ho mám z tv prijímača zapojiť? alebo aké sú tu iné možnosti. Ďakujem za odpoveď.

Predpokladal jsem, ze tato televize neprehraje filmy nahrane na externi disk v jine televizi. Proto se Vas zdvorile ptam, zda existuje a jaka televize, ktera by filmy prehrala Dekuji Dobry den, jiz drive jsem si koupil tuto televizi: https://www.alza.cz/55-panasonic-tx-55dx600e-d4055294.htm#discussionPosts Nahral jsem si na ni oblibene filmy na extern disk. Kdyz se disk zaplnil, dal jsem novy. Ted by jsem se chtel divat na filmy nahrane na prvnim disku. Chtel bych se zeptat, jaka televize by tento disk prehrala. Koupil bych si jí. Dekuji za odpoved Rous

Dobry den, jiz drive jsem si koupil tuto televizi: https://www.alza.cz/55-panasonic-tx-55dx600e-d4055294.htm#discussionPosts Nahral jsem si na ni oblibene filmy na extern disk. Kdyz se disk zaplnil, dal jsem novy. Ted by jsem se chtel divat na filmy nahrane na prvnim disku. Chtel bych se zeptat, jaka televize by tento disk prehrala. Koupil bych si jí. Dekuji za odpoved Rous

Dobry den, 1. chtel bych se zeptat, zda k teto televizi jdou pripojit dva externi disky pres USB. Na jeden by jsem si chtel nahravat a na druhem sledovat drivejsi nahravky. 2. Pokud dva disky pripojit nejdou, tak bych se chtel zeptat, zda existuje nejaky typ telvize, ke kteremu dva disky pripojit jdou. Bud Panasonic, nebo i jina znacka. Velmi dekuji za odpoved a preji hezky den Rous

Dobrý den, je možné při nahrávání sledovat program z jiného multiplexu ? (má TV duální tuner ?)

Dobrý den, funguje u této televize magic ovladač? Popřípadě prosím o doporučení. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na celkovou šířku a výšku i s podstavcem a na které boční straně se nachází sluchátkový výstup ? Díky J.

Dobrý večer, je televize vybavená slotem na kartu od Skylink? Děkuji

Dobrý den chci se zeptat zda tato TV nebo obecně Panasonic má v sobě aplikaci na radia: Tune In...(moje 8 let stará plazma Panasonic jí má a je pro mne důležitá...při rozhodování koupě nové TV)...nebo lze alespon doinstalovat???...Děkuji za odpověd...J.Hájek

Dobrý den, je tento televizor vybaven funkcí FASTSCAN ? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k 55" Panasonic TX-55FX700E
Príslušenstvo pre 55" Panasonic TX-55FX700E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Panasonic TX-55FX700E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 '' Panasonic TX-55FX700E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 '' Panasonic TX-55FX700E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Panasonic TX-55FX700E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií