Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Panasonic TX-55GX550E

Zobraziť katalóg
55" Panasonic TX-55GX550E
4,7 6 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50 / 60Hz, Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, DLNA, HbbTV, Netflix, VESA 400×200
Kód:  WX244m4a Produktové číslo:  TX-55GX550E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55GX550E


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií je najlepšie staviť na TV 55" Panasonic TX-55GX550E s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 55 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do všetkých izieb filmových nadšencov. Rozlíšenie televízora 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Kľúčové prednosti TV 55" Panasonic TX-55GX550E

  • Televízor Panasonic má obrazovku s uhlopriečkou 55"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor Panasonic ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV, to je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo HbbTV vám dá možnosť na prečítanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, možnosť spätného prehrávania, hranie hier alebo čítanie správ
  • Štandard VESA prichytenia s vyvŕtanými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 400×200 na inštaláciu na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Mimoriadna kvalita obrazu televízora Panasonic

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. TV 55" Panasonic TX-55GX550E s jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora Panasonic je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri priblížení k obrazovke sa nemení jeho kvalita a zostáva ostrý. Vysokú jemnosť obrazu si užijete ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie prepočítať a ich obraz sa trochu vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod najrôznejších aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 55" Panasonic TX-55GX550E

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 tento televízor ovláda, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak sa pripojí 55" Panasonic TX-55GX550E pomocou tunera s označením DVB-C. Tak ako pri počítači, využijete popri špecifických službách a aplikáciách tiež klasické prostredie internetu. Skoro samozrejmou funkciou TV Panasonic je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku pomocou USB konektora.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Panasonic

Televízor Panasonic vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube a NETFLIX.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,3 cm Hotovo!
Výška
77,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da sa na tomto tv sledovať-použivať (ma appku) HBO GO ?,

Tento model nepatří mezi OLED TV.

Dobry den, preco mi nejde stiahnut a ani vobec vyhladat appka VOYO na tomto TV...??? Dik moc

Dobry den ma ten TV wifi pripojenie, a je Tam aj aplikacia voyo.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak je to zde s app HBO GO? U rok starého příspěvku jste psali, že by měla mít. Potom tam ale nějaký uživatel napsal že nemá. Prosím tedy o překontrolovaní. Předem děkuji a přeji hezký den.

zdravim, zakoupil jsem tuto tv a mam par dotazu ma tv zrcadleni obrazu?? myslim ze ne , v nastaveni nic takoveho neni ani třeba MHL, bezdratová projekce z mobilu take nefunguje, tv proste nenajde, pak promitani z PC Windows10 taktéž nenajde tv jako displej. mate nekdo nejake zkusenosti? treba delam neco spatne. v nastaveni je max moznost sdileni audia a videa, mysleno pres dlna, jedina moznost jak dostat napr muziku, filmy, do tv je vytvorit v pc media server, zbatecna prace navic, ¨ napr co mam samsunga staci ve win10 promitat a tv se objevi jako displej. za kazdou radu budu rad, dekuji

Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi touto TV a Panasonic TX-55GX600E. Děkuji za odpověď

Dobrý den, koupil jsem od u Vás tuto Tv Panasonic a jsem velice spokojen. Chci se jen zeptat, dá se k TV přikoupit klávesnice a i myš? Pokud ano, můžete mi nějakou doporučit? Moc děkuji....

Dobrý den , jaký je prosím typ panelu, VA nebo IPS? Děkuji.

Dobry den, je u nove televize Panasonic 55' TX-55GX550E folie pres obrazovku?

123
Diskusia a poradňa k 55" Panasonic TX-55GX550E
Príslušenstvo pre 55" Panasonic TX-55GX550E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Panasonic TX-55GX550E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic TX-55GX550E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic TX-55GX550E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Panasonic TX-55GX550E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií