AlzaBoxy Q1 AD elektro

55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10

Zobraziť katalóg
55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10
Set – Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Ambilight, Prehrávanie 360° videa, VESA 300 × 300, repro 70W, Dolby Atmos, DTS HD. SoundBar – 3.1, s výkonom 600W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), AUX, Bluetooth, WiFi, USB, ARC, HDR, prehrávanie USB flash, Dolby Atmos.
Kód:  BUNWC390s3a1 Produktové číslo:  BUNWC390s3a1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10 Predaj skončil

55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10


Smart 4K TV Philips 55OLED807 
Báječný OLED-EX panel novej generácie a 4-stranné Ambilight podsvietenie 

Doprajte si televízor, ktorý posunie sledovanie filmov a ďalšieho obsahu na novú úroveň. Tento úchvatný 4K TV Philips 55OLED807 sa môže pochváliť najnovším obrazovým procesorom P5 s umelou inteligenciou. Nový panel OLED-EX vo svojej konštrukcii nahrádza zlúčeniny na báze vodíka účinnejším a stabilnejším deutériom, výsledkom je o 30 % vyšší svetelný výkon ako štandardný panel OLED.Dostanete tak verný obraz a strhujúci zvuk s krištáľovo priezračnými dialógmi. Smart televízor je možné bez problémov ovládať hlasom cez Amazon Alexa alebo Google Assistant. Uhlopriečka s hodnotou 139 cm čisto a jasne zobrazí akýkoľvek detail pri sledovaní všetkého obsahu. Ak chcete, môžete televízor Philips 55OLED807 jednoducho pripevniť nastenu pomocou VESA držiaka.

Philips 55OLED807 je víťaz ocenenia EISA
OLED televízor s najlepším pomerom výkon/cena pre rok 2022-2023 

Komentár EISA: OLED spoločnosti Philips ponúka výkon a parametre, ktoré vysoko prekračujú jeho cenovú triedu. Obsahuje EX obrazovku poslednej generácie s vysokým jasom s najnovšou verziou osvedčeného a vyspelého firemného video procesora P5, ktoré dopĺňa rešpektované osvetlenie zadného panelu Ambilight a otočný podstavec.Osloví vás presvedčivá úroveň čiernej farby, prekvapujúca intenzita HDR videa, rezná ostrosť a prirodzené, hodnoverné, žiarivé farby. Veľkorysá ponuka prednastavených obrazových režimov je podporená nastavením hĺbky obrazu, ktoré vyhovejú aj tým najvyšším nárokom televíznych narkomanov. Dvojica HDMI vstupov podporuje video so 120 Hz, rovnako akopremenný obnovovací kmitočet, preto sú na párty pozvaní aj video fanúšikovia.

Magická technológia Ambilight
Emócie, ktoré prekračujú hranice obrazovky televízora Philips 55OLED807

Filmy aj hry vás ešte viac vtiahnu do deja s funkciou Philips Ambilight. Táto funkcia premieta na stenu za televízorom Philips 55OLED807 ANDROID OLED farby, ktoré sa prispôsobujú prehrávanému obsahu, čím sa obraz opticky zväčšuje. V zadnej časti televízora Philips 55OLED807 sú umiestnené inteligentné LED svetlá, ktoré saprispôsobia prehrávanému obsahu a vytvoria tak nevšedný divácky zážitok.

OLED TV musíte skúsiť
Philips 55OLED807 ponúkne realistický vizuálny zážitok.

Vďaka Smart televízoru Philips 55OLED807 získate širší uhol sledovania a jedinečne realistický obraz. Čierna je hlbšia. Farby sú vernejšie. Detaily v tieňoch a svetle sú presne reprodukované. Podporuje všetky hlavné formáty HDR. Každú scénu prežijete naplno.

Philips 55OLED807využíva obrazový procesor Philips P5 
Dokonalosť bez ohľadu na zdroj 

Obrazový procesor Philips P5 Perfect Picture poskytuje televízoru Philips 55OLED807 obraz, ktorý je rovnako dokonalý ako váš obľúbený obsah. Detaily majú zreteľne väčšiu hĺbku a farby sú živé, biele tóny pleti sú prirodzenejšie. Kontrast v televízore Philips 55OLED807 je taký ostrý, že uvidíte každý detail. Pohyb na televízoreje taký plynulý, že nikdy nestratíte loptu z očí, nech už je hra akokoľvek rýchla.

Jedinečný obraz aj zvuk s WiFi TV Philips 55OLED807
Priama podpora Dolby Vision a Dolby Atmos 

So Smart TV Philips 55OLED807 si budete pri sebe doma pripadať ako v kinosále. Televízor s WiFi dokonca ponúka podporu špičkového zvuku a formátu videa Dolby. Obraz plný jasu a farieb, sprevádzaný detailným hlbokým a priestorovým zvukom, odráža režisérov pôvodný zámer. Sledujte na Smart televízore Philips 55OLED807 obľúbenýfilm, streamujte seriál alebo sledujte obsah z disku Blu-Ray v špičkovej kvalite vrátane HDR.

TV v atraktívnom dizajnovom vyhotovení
Ideálna v kombinácii so soundbarom 

Každý centimeter televízora s WiFi pripojením Philips 55OLED807 vyzerá a pôsobí prvotriedne. Ultratenký kovový rámček. Mäkký textúrovaný diaľkový ovládač s koženou zadnou stranou a podsvietenými klávesmi. A vždy zostane dostatok priestoru na umiestnenie kvalitného soundbaru.

Jednoducho Smart TV 
So systémom Android TV 

Android TV Philips 55OLED807 vám prináša obsah, ktorý chcete – a v momente, keď ho chcete. Domovskú obrazovku televízora Philips 55OLED807 si môžete prispôsobiť tak, aby zobrazovala vaše obľúbené aplikácie, čo uľahčuje streamovanie vašich obľúbených filmov a relácií.

WiFi TV pripravený na moderné herné konzoly
Vďaka nízkej latencii a 120 Hz frekvencii ocenia Philips 55OLED807 aj hráči 

TV Smart Philips 55OLED807 sa chváli najnovšou konektivitou cez port HDMI 2.1, a keď začnete hrať hru na konzole, automaticky sa prepne do špeciálneho herného režimu s nízkou latenciou a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. WiFi TV taktiež podporuje technológiu VRR a Freesync na plynulé hranie s rýchlou akciou. A samotné hranie potomzvýrazní špeciálny režim osvetlenia Ambilight.

Philips 55OLED807využíva DTS Play-Fi
Zvuk do viacerých miestností – Multi-room audio 

Vďaka DTS Play-Fi vo vašom televízore Philips 55OLED807 môžete pripojiť kompatibilné reproduktory v ľubovoľnej miestnosti. Máte bezdrôtový reproduktor v kuchyni? Počúvajte film aj počas prípravy desiatej alebo zájdite ostatným pre pitie bez toho, aby ste premeškali dôležitý moment športového stretnutia.


SoundBar Philips TAB8507/10 .

Televízne reproduktory často nemajú taký kvalitný zvuk, ako by si poslucháč predstavoval. Soundbar vám dopraje kvalitný filmový zážitok, ako by ste práve sedeli v kine. Soundbar k TV Philips mnohonásobne pozdvihne úroveň zvuku, ktorý vás obklopí, aby ste si naplno užili hudbu, filmy, hry aj športové prenosy. Vďaka jeho výkonu600 W a 3.1-kanálovému vyhotoveniu si vychutnáte krištáľovo čistý zvuk. Dokonale bezchybné prehranie zaručujú práve širokopásmové reproduktory s frekvenciou 150 – 20 000 Hz. Čisté a výrazné basy obstará aktívny bezdrôtový subwoofer. Frekvenčné rozhranie subwoofera je od 35 do150 Hz. Soundbar Philips sprostredkuje formát Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus a Dolby Digital umožňujúci presné rozmiestnenie zvuku v priestore. Ďalšie zariadenie sa môže ľahko a rýchlo pripojiť cez technológie Bluetooth a WiFi. Diaľkový ovládač zaistí jednoduché ovládanie zo všetkých uhlov. Prístroj je možné ovládať napríkladpomocou mobilného telefónu či tabletu s operačným systémom Diaľkový ovládač, iOS a Android.

Zásadné vlastnosti soundbaru Philips TAB8507/10

  • Soundbar Philips rozšíri zvukové možnosti vášho zariadenia na iný level
  • Vďaka výkonu 600 W a 3.1-kanálovému vyhotoveniu vás ohromí svojím impozantným zvukom
  • Špičkové širokopásmové reproduktory s frekvenciou 150 – 20 000 Hz
  • Výrazné a čisté basy sprostredkuje aktívny bezdrôtový subwoofer
  • Frekvencia subwoofera sa pohybuje od 35 do 150 Hz
  • Ohromí priestorovým zvukom dolby Atmos, dolby TrueHD, dolby Digital Plus a dolby Digital
  • Typ pripojenia: AUX, digitálne optické a HDMI
  • Bezdrôtové pripojenie s technológiou WiFi a Bluetooth
  • Pripojíte ho k streamovacej platforme Spotify
  • Možnosť ovládania cez zariadenie s operačným systémom diaľkový ovládač, iOS a Android
  • Praktické funkcie: ARC, HDR a prehrávanie USB flash
  • V balení nájdete aj diaľkové ovládanie
  • Soundbar Philips meria 6,5 × 94 × 10,6 cm (v × š × h)
  • Subwoofer potom disponuje rozmermi 41 × 15 × 30,9 cm (v × š × h)
  • Farba prístroja je strieborná
SoundBar Philips TAB8507/10 .
SoundBar Philips TAB8507/10 .

Soundbar Philips prekvapí aj zaujímavými funkciami

Soundbar Philips vám ponúkne užitočné funkcie, ktoré ešte umocnia celkový zážitok z jeho používania. HDMI ARC eliminuje množstvo káblov medzi televízorom a soundbarom. Zvukový signál môže byť vedený oboma smermi medzi zdrojovým zariadením a reproduktormi, tým je zaistený kvalitnejší zvuk a zníženie latenciesignálu. Určite si obľúbite možnosť počúvania hudby zo streamovacích služieb. Soundbar Philips je kompatibilný s ponukou Spotify. Soundbar má k dispozícii aj jeden USB konektor, je možné tak prehrávať obsah z externých úložísk.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Maximálny jas
900 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,54 cm Hotovo!
Výška
77,1 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,14 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55OLED807 + Philips TAB8507/10.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií