Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

55" Philips 55PUS6482

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PUS6482
4,5 7 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 1300 PPI (50Hz FR), Natural Motion, Micro Dimming Pro, HDR Premium, Ambilight 3, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Quad Core, 4x HDMI, 2x USB, WiFi, DTS HD Premium sound II 25W, A
Kód:  WC389o6 Produktové číslo:  55PUS6482/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS6482



Philips 55PUS6482 je Android Smart televízor, ktorý v sebe kombinuje úžasné spojenie presnej výroby a všestranného dizajnu. Ďalej potom svojim užívateľom môže ponúknuť špičkové rozlíšenie 4K Ultra HD a vynikajúci zvuk v podaní integrovaného Soundbar so subwooferom. Televízor beží na platforme Android, užijete si tak oveľa viac zábavy než kedykoľvek predtým. A prečo mať tento model doma? Predovšetkým kvôli technológii podsvietenia Ambilight, ktorá prehlbuje nielen obrazový zážitok. Široká žiara svieti z troch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.


Kľúčové vlastnosti

  • Micro Dimming Pro - inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie - obraz ostrý ako britva
  • Pamäť 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou úložiska USB
  • Trojstranné podsvietenie Ambilight
  • Podpora HDR Premium
  • Integrovaný soundbar so subwooferom
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Detailný obraz

Systém Pixel Plus Ultra HD optimalizuje kvalitu obrazu a prináša plynulý obraz s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou. V kombinácii s 4K Ultra HD rozlíšením si vychutnáte špičkové farby, vrátane jasných odtieňov bielej a čiernej. Technológia Premium Color kombinuje panel so širokým farebným gamutom vylepšený o 85% so spracovaním 4 biliónov farieb.


HDR Premium

High Dynamic Range Premium je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave - vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Inteligentné podsvietenie

Micro Dimming Pro analyzuje obraz v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 



Quad Core a Android

Vychutnajte si precízny výkon v podaní štvorjadrového procesora a systému Android. S touto kombináciou bude obsluha televízora maximálne rýchla, intuitívna a zábavná. Ovládajte, spúšťajte aplikácie a užívajte si multimediálnu zábavu na plné obrátky.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú nespočetné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť o kapacite 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a pre inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je tiež podpora služby Netflix.


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail - skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,42 cm Hotovo!
Výška
81,39 cm Hotovo!
Hĺbka
26,63 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
74,75 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,82 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám tuto TV 55" Philips 55PUS6482 a rád bych se zeptal na nějaké doporučení na soundbar / repro soustavu, která by se zapojovala správnými konektory k této TV a dala se tak ovládat pomocí volby hlasitosti na ovladači. Děkuji

Dobrý den, má tato TV Bluetooth ? zmínka zde není, v prametrech však je viz /Odkaz do neznáma

Dobrý den, neobjevil jsem jediný způsob, jak se přesouvat v časové ose filmu. Když přehrávám film z diskového úložiště / externí/, popřípadě z USB, potřebuji často spustit film od konkrétního místa, třeba ve třetině. Jak na to? Také jsem zaznamenal, že některá videa nejsou plynulá, ačkoliv se to nikdy před koupí tv nedělo. Děkuji

Je možné k televizi připojit sluchátka přes bluetooth rozhraní?

Nahrava na USB oba jazyky dualniho vysilani?

Dobrý den, jaká je v TV verze Androidu a je možné televizi ovládat pomocí myši a klávesnice přes USB nebo Bluetooth? Děkuji

Dobrý den, ačkoliv mám v TV nastaven google účet, tak mi aplikace youtube při spuštění stále hlásí, že se přihlášení nezdařilo a nikde jsem bohužel nenalezl alternativní cestu k přihlášení. Dále se mi TV nedaří nalézt jako zařízení chromecast/miracast v chytrém telefonu (LG G6) pro zrcadlení obrazovky. Rád bych se tedy velice zdvořile zeptal kde může být problém? Mnohokrát děkuji za odpověď případně radu. P.J

Dobry den. Jde vypnout to led osvetleni ze zadu televize?

Dobrý den, lze přehrát video a k tomu titulky ve formátu srt nebo jiný z flash disků?

Dobrý den. Jak na této televizi funguje bezdrátový přenos obrazu z notebooku (Win10)? Zobrazí se TV mezi bezdrátovými displeji nebo se obraz zrcadlí přes Google Chrome?

123
Diskusia a poradňa k 55" Philips 55PUS6482
Príslušenstvo pre 55" Philips 55PUS6482 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55PUS6482. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS6482. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS6482. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55PUS6482.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií