Doprava a instalace TV zdarma

55" Philips 55PUS6561

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PUS6561
4,2 7 hodnotení
Televízor – ANDROID SMART LED, 1800 PPI, Ambilight 3, uhlopriečka 139cm, Pixel Precise Ultra HD, HDR, 4K Ultra HD 3840×2160, DVB-T2/S2/C, H.265 HEVC, 4× HDMI, 3× USB, Quad Core, WiFi, Micro Dimming Pro, reproduktor 20W, energ. trieda A
Kód:  WC388s9 Produktové číslo:  55PUS6561/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS6561


vypnuté
Philips 55PUS6561
 

Pixel Precise Ultra HD

Krása televízora 4K Ultra HD spočíva v tom, že si vychutnáte každý detail. Technológia Philips Pixel Precise Ultra HD prevádza akýkoľvek obraz vstupu na vašej obrazovke na úchvatné rozlíšenie UHD. Užite si plynulý a zároveň ostrý pohyb obrazu a výnimočný kontrast.

vypnuté
Philips 55PUS6561
 

Obchod Google Play

Obchod Google Play ponúka širokú ponuku vysokokvalitných hier pre každý vek. Sú optimalizované pre použitie na televízore a vyzerajú rovnako skvele, ako sa hrajú. A nie je potrebné zapĺňať doma priestor ďalšou hernou konzolou. S univerzálnym herným ovládačom USB budete ľahko navigovať aj hrať.

vypnuté
Philips 55PUS6561
 

DTS Premium Sound

Funkcia DTS Premium Suite je navrhnutá tak, aby spotrebitelia zažili to, čo očakávajú od špičkového spracovania zvuku: skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.

vypnuté
Philips 55PUS6561
 

Podsvietenie Ambilight

Vďaka jedinečnej technológii Ambilight spoločnosti Philips je obrazovka oveľa širšia – a zážitok zo sledovania oveľa hlbší. Extra široká žiara svieti z troch strán televíznej obrazovky na okolité steny. Farba, živosť a vzrušenie prekračujú hranice obrazovky a zaplnia vašu obývaciu izbu úchvatným a intenzívnym diváckym zážitkom.

vypnuté
Philips 55PUS6561
 

Integrovaný systém Android

Štvorjadrový procesor Philips spoločne s výkonom systému Android prináša vzrušujúci zážitok z hry. Systém Android vám na televízore umožní navigovať, spúšťať aplikácie a prehrávať videá spôsobom, ktorý je mimoriadne rýchly, mimoriadne intuitívny a mimoriadne zábavný.

vypnuté
Philips 55PUS6561
 

Kvalitné hry pre všetky generácie

Pri hraní hier na cloude si môžete užiť obrovský online katalóg kvalitných hier pre všetky generácie, chutí a úrovní hráčov. Jednoducho si vyberte hru a zahrajte si ju na televízore!


Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný televízor s vyváženou funkčnou výbavou
  • 4 bilióny farieb namiesto bežných 16 miliónov
  • Ostrý obraz s vykreslením jemných detailov (4K Ultra HD)
  • Pokročilý prevod obrazu v menšom rozlíšení do Ultra HD
  • Plynulé vykreslenie pohybu (Perfect Natural Motion)
  • Rozšírenie zmyslového zážitku 3-strannou funkciou Ambilight
  • Android zaistí intuitívne, používateľsky prispôsobiteľné prostredie
  • Zásoba obsahu na Google Play + štvorjadrový výkon aj pre hry
  • Ovládač s klávesnicou pre rýchle písanie
 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,9 cm Hotovo!
Výška
77,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se přepínají programy? 1) Jde mi o to jestli lze např. sledovat prog. 1 a stisknutím hlavního kurzoru nahoru nebo dolu zobrazit info co dávají na 2, 3, 4, 5, atd a aniž bych si přerušil původní program 1 a teprve až mne jinde něco zaujme tak stisknutím prostředního enteru přepnout?? (Samgungy nebo Gosat satelity to tak dělají a považuji to za základ ovládání. Moje starší Sony Bravia KDL-43W755C s androidem to vůbec neumí). 2) Po stisknutí tlačítka epg tv vypadne zvuk nebo běží normálně dál? (Mám Sony Bravia KDL-43W755C s androidem a zvuk vypadne na tři vteřiny což mne rozčiluje). 3) Jde nastavit aby zvuk šel z reproduktorů a zároveň do cinch a optického výstupu? Chci to tak kvůli zvuku do chodby a koupelny. Moje domácí vychytávka Dále pak Android je už 6? Moc díky

Jakou verzi má android nainstalovaný na této TV? K dispozici by měla být verze 6, otázka je jestli je také na prodávaném kuse.

Pujde do teto TV nainstalovat aplikaci Horizon Go? Funguje?

Dobrý den je HDR u této televize skutečné plnohodnotné nebo jen takové to šizené? Děkuji.

Dobrý den, má ovladač na obrázku také myš? Aby se nemuselo mačkat na šipky (nahoru, dolu, doleva, doprava). Děkuji

Chtěla jsem se zeptat, zda jde funkce ambilight vypnout?

dobry den da sa pripojit bezdratova mys k TV mal som uz od vas smart tv a neslo to tak sa pytam ci to ide na tomto type PHILIPS 55PUS6561

Dobrý den. Je nějaká šance, že se v nejbližší době zase objeví akce Philips HUE zdarma k vybraným 55'' TV s ambilight? Děkuji za odpověď

Zdravím, pre kúpu tohto TV som sa rozhodol aj kvôli priloženým Philips Hue žiarovkám+bridge, už ale u všetkých Philips TV zmizli. Bude táto ponuka obnovená? Ďakujem.

Dobry den, jak je to s temi hz? Ma nativni 100 hz panel, nebo je tech 50 hz dopocitavano softwarem z 50 hz? Kdyz si to tady na alze dam do filtru jen tv s 100 hz, tak tato tv mi tam nenabehne. A funguje DLNA ? Jde mi o pripojeni multimedialniho serveru pres LAN.

123...
Diskusia a poradňa k 55" Philips 55PUS6561
Príslušenstvo pre 55" Philips 55PUS6561 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55PUS6561. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55-Zoll Philips 55PUS6561. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55-Zoll Philips 55PUS6561. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55PUS6561.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií