Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" Philips 55PUS6704

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PUS6704
4,4 18 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1200 (50Hz), HDR10+, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, herný režim, Ambilight, Netflix, Voyo, SAPHI OS, VESA 300×200 mm, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WC389o65b8 Produktové číslo:  55PUS6704/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS6704


4K UHD LED Smart TV s funkciou Ambilight

LED televízor Philips 55PUS6704 s uhlopriečkou 136 cm ohromí nielen elegantným minimalistickým dizajnom, ale predovšetkým špičkovou kvalitou obrazu v ultra jemnom 4K rozlíšení, prvotriednym zvukom a radom inteligentných funkcií. Vďaka najmodernejším technológiám je zaistený maximálny zážitok pri sledovaní filmov, TV relácií alebo športových prenosov, ktorý navyše umocňuje funkcia atmosférického zadného osvetlenia Ambilight.

Funkcia Ambilight – preneste emócie aj za okraj obrazovky

Nechajte sa pohltiť atmosférou sledovaného obsahu a posuňte vaše filmové a herné zážitky na úplne novú úroveň. Inteligentné LED diódy umiestnené po okrajoch televízora premietajú v reálnom čase farby na stenu a vytvárajú atmosférické osvetlenie miestnosti. Hudba je sprevádzaná svetelnou šou, takže ju môžete vnímať aj vizuálne.

Detailné 4K UHD rozlíšenie

4K UHD televízor Philips poskytuje nádherne ostrý obraz s 8 miliónmi pixelov, ktorý oplýva živými farbami, pôsobivým kontrastom a plynulejším pohybom. Užite si akýkoľvek obsah vo vysokej obrazovej kvalite nezávisle od zdroja.

Philips Pixel Precise Ultra HD

Technológia Philips Pixel Precise Ultra HD prevedie akýkoľvek vstupný obsah do úchvatného 4K UHD rozlíšenia. Vďaka tomu si môžete vychutnať jemný a ostrý obraz s výnimočným kontrastom a pestrejšími farbami z ľubovoľného zdroja.

Dolby Vision a Dolby Atmos

Televízor Philips 55PUS6704 je vybavený podporou technológií Dolby Vision a Dolby Atmos, ktoré zaistia špičkové spracovanie obrazového a zvukového HDR obsahu na navodenie zážitku ako v digitálnom kine. Vychutnajte si úžasný jas, realistické farby a bohatý kontrast bez ohľadu na obsah a nechajte sa obklopiť pohlcujúcim priestorovým zvukom.

Podpora HDR10+ obsahu

S Philips Smart TV využijete potenciál formátu HDR10+ na maximum a užijete si obraz v špičkovej kvalite, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia. Obraz je spracovávaný snímka po snímke a vďaka presnej optimalizácii je zaistená reprodukcia reálnejších farieb, temnejších tieňov a žiarivejších jasných povrchov.

Smart TV s používateľským rozhraním Saphi

Intuitívne ovládanie televízora, sledovanie online obsahu, spúšťanie obľúbených aplikácií a rad ďalších inteligentných funkcií zabezpečuje rýchly operačný systém Saphi s prívetivým používateľský rozhraním. Pomocou prehľadných ponúk s ikonkami získate rýchly prístup k nastaveniu funkcií, televíznemu programu alebo k obľúbeným službám Netflix, Youtube a ďalším aplikáciám.

Nastaviteľný stojan

Vďaka nastaviteľnému stojanu môžete televízor Philips umiestniť naozaj kamkoľvek bez nutnosti výmeny nábytku. Šírku stojana môžete ľahko rozšíriť, alebo naopak zúžiť na požadovanú veľkosť.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,66 cm Hotovo!
Výška
74,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,54 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,36 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,99 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakým způsobem lze do TV dodatečně stáhnout HBOGO? V předchozích dotazech je uvedeno, že to možné je, ale nemohu to v nastavení nikde najít. Je k dispozici nějaký návod? Děkuji

Dobrý den, je možné na modelu 55PUS6704 stáhnout T-mobile TV GO a HBO GO? děkuji.

dobry den. lze pouzivat aplikaci sledovaniTV? dekuji

Dobry den, obsahuje televizia aplikaciu Skylink resp. da sa ta appka stiahnut ? Dakujem

Dobry den, podporuje tato TV prehravani filmu ve formatu DivX, XviD a audiokodeku DTS? Nebo je tam stejny problem jako u Samsungu? Dekuji

dobry den je vhodna na hrani, mam PS4 pro. Dale lide tu furt pisi o nejakem ovladaci je dostacujici ovladac ktery je prilozen? co OS je spolehlivy? v recenzich si lide stezuji na pomalejsi reakce.

Ake su rozmery krabice v ktorej sa privaža tato TV?

Dobrý deň prajem, má prosím Vás televízor už nainštalovanú aplikáciu YouTube? v popise to nikde nevidím. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, když nemá bluttů, tak bezdrátový internet nepojede?

Dobrý den,e ta televize v Stříbný barve,jak mužná najít

12
Diskusia a poradňa k 55" Philips 55PUS6704
Ďalšie informácie

Philips OLED TV Ambilight: kinosála u vás doma

Pre náročných divákov, ale aj pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy, prichádza Philips s OLED televízormi a technológiou Ambilight. Zabudované diódy po stranách obrazovky umocnia divácky zážitok, a vy sa budete cítiť ako v kine. Ambilight navyše šetrí vaše oči.

Philips Ambilight

Ambilight je unikátny systém priestorového osvetlenia, ktorý je dostupný len v televízoroch Philips. LED diódy umiestnené po stranách obrazovky osvetľujú stenu za televízorom a okolo neho v reakcii na aktuálne dianie. Ambilight osvetlenie si kladie za cieľ vylepšenie diváckeho zážitku pri sledovaní všetkých typov relácií vrátane filmov, športu a ďalších.

Recenzie 55" Philips 55PUS6704
Príslušenstvo pre 55" Philips 55PUS6704 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55PUS6704. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS6704. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS6704. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55PUS6704.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií