Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

55" Philips 55PUS7506

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PUS7506
3,5 7 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Voyo, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, párovanie s mobilným zariadením, SAPHI OS, VESA 100×200, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WC389o79 Produktové číslo:  55PUS7506/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS7506


Televízor 55

Pre športové aj filmové zážitky je vhodné zaobstarať televízor 55" Philips 55PUS7506 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Úplne dostačujúca uhlopriečka 55 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálna na tie najpútavejšie divácke zážitky. Rozlíšenie 4K televízora ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov po celej ploche obrazovky. Smart televízor predstavuje bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu.

Najdôležitejšie znaky televízora 55" Philips 55PUS7506

  • TV Philips ponúkne uhlopriečku 55"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Dovoľuje použitie Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz plne dostačujúca pre plynulý obraz
  • Televízor Philips ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači vám sprostredkuje čítanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, archívu videí, predpovede počasia či spravodajstvo
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje pripojenie k webu
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 100×200 na montáž na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV
  • Naplno si budete môcť užiť prehrávanie 360° videa
Televízor 55
Televízor 55

Maximálne kvalitný obraz televízora Philips

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? televízora 55" Philips 55PUS7506 s mimoriadne jemným rozlíšením je pre vás ideálny. Pomenovanie 4K znamená zariadenie so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Philips je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri bližšom pohľade netrpí stratou kvality a zostáva dokonale ostrý. Jemnosť obrazu dnes oceníte pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení zvládne preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva plynulejší chod pridaných aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

Televízor 55

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 55" Philips 55PUS7506

Ak využívate klasickú anténu, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať aj satelitný signál obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak máte zriadený káblový typ, tak je možné zapojiť 55" Philips 55PUS7506 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Všetky funkcie sa otvárajú až s internetom, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak nechcete zápasiť s káblom, môžete sa pripojiť prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické prostredie internetového prehliadača. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV Philips je pripojenie flash diskov a externých diskov cez USB port. Medzi podporované zvukové formáty patria Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 a Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Philips

TV Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Voyo. Možné je využitie Google Assistant. Funkcia Miracast umožňuje zdieľanie obrazu z mobilu. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
122 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
122 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,77 cm Hotovo!
Výška
74,27 cm Hotovo!
Hĺbka
25,62 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,51 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,71 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě zda na těchto televizích s půjde nainstalovat a spustit například T-mobile TV GO nebo HBO GO. Děkuji za odpověď

Dobrý den, před nedávnem jsem zakoupil tuto televizi a objevil se mi menší problém. Když jsem v módu klasické televize přijímané z antény, tak někdy nefunguje tlačítko "OK" a po jeho zmáčknutí se mi nezobrazí výběr programů(musím tedy použít tlačítko "list"). Někdy mi ale "OK" programy zobrazí, například pokud zapnu televizi a nefunguje mi to, tak např. zapnu Netflix, pak ho vypnu a tlačítko "OK" mi seznam programů zobrazí. Televize každé stisknutí tohoto tlačítka registruje a bliká na ní červená dioda, jen se prostě někdy seznam programů nezobrazí. Systém mám aktualizovaný na nejnovější verzi končící 100.041. Za případné rady děkuji.

Dobrý deň, kúpil som si TV a som spokojný. Mal by som dve otázky 1. Kde nájdem aplikáciu voyo ? 2. Má TV airplay ?

Zdravím, poradí si TV aj s hraním hier ?

Dobrý den, potřebuji CI+ modul pro dvb-s2 nebo má televize přímo tuner a jen zastrčím kartu?

Dobrý den, jde tato tv dát na zeď? a stáhnu si do toho aplikaci skylink live tv?

Dobrý den, chci se zeptat jestli podporuje tv aplikaci O2TV?

Dobrý deň. Podporuje tento typ TV ambilight? Ďakujem za odpoveď.

Zdravim, chcem sa informovat ci je mozne na televiziu stiahnut aplikaciu HBO GO. Cital som ze SAPHI OS tuto aplikaciu nepodporuje. Dakujem

Dobrý deň, možem k televízii pripojiť ako aj originál ovládač tak aj ovládač s klávesnicou a použivať oba naraz? Poprípade máte doporučenie na konkrétny model prosím?

12
Diskusia a poradňa k 55" Philips 55PUS7506
Príslušenstvo pre 55" Philips 55PUS7506 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55PUS7506. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS7506. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55PUS7506. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55PUS7506.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií