AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Samsung QE55Q65

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q65
1,0 1 hodnotení
Televízor SMART QLED, 140cm mm, 4K Ultra HD, PQI 3100 (100Hz), HDR10+ a HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR181d12 Produktové číslo:  QE55Q65RATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q65


Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie zaobstarať televízor s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Príjemná veľkosť uhlopriečky 55 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do väčších miestností. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Použitá technológia QLED, vynájdená spoločnosťou Samsung, vďaka výkonnej svetelnej dióde Quantum Dot istí neskutočne živé farby po celej ploche obrazovky. Obraz je teda s touto technológiou podaný veľmi uveriteľne. Technológia smart TV vám otvára pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Televízor 55" Samsung QE55Q65 – Kľúčové výhody

  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie prinesie nový zážitok zo sledovania filmov, seriálov a športu
  • Mimoriadna QLED technológia s vysokým jasom a vernými farbami
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Obnovovacia frekvencia 100 Hz pre nádherne plynulý obraz, čo oceníte minimálne pri športových zápasoch
  • Televízor ponúka uhlopriečku celkom 55"
  • Schopnosť ovládania hlasom eliminuje nutnosť klasického ovládania televízora
  • Game Mode obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky, keď zrovna hráte, a teda ani na chvíľku nestratíte kontrolu nad hrou
  • Vstavaná WiFi telky umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Možnosť nahrávania obsahu na vašu flashku na nahrávanie filmov aj seriálov a samozrejme aj následného prehrania
  • Štandard uchytenia VESA s hotovými otvormi so závitom v rozpätí 200×200 mm na zachytenie na stojan

Výnimočne kvalitný obraz TV Samsung

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. Televízor 55" Samsung QE55Q65 s prvotriednym rozlíšením je pre vás ideálny. Označenie 4K TV značí prístroj so štvornásobným počtom obrazových bodov, než má bežný Full HD televízor. Celistvý obraz teda dáva dokopy plných 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysoké úrovne detailov. Ani pri bližšom pohľade sa kvalita nemení, zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu si užijete najmä pri vysokokvalitných filmoch z Blu-ray, ale aj pri seriáloch a ďalšom obsahu. Filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, sa televízor pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva plynulejší chod najrôznejších funkcií a aplikácií, hardvér týchto televízorov je totiž silnejší.

Maximálne prirodzené farby vďaka QLED Záruku kvality dáva obrazu unikátna technológia QLED, ktorá podsvieti panel obrazovky efektívnym systémom diód. Zobrazuje preto najvyšší v súčasnosti dosiahnuteľný počet farieb a jej obraz je skutočne verný predlohe. Navyše má nadpriemerný a dobre sa dá sledovať aj vo svetlej miestnosti. Jej obraz je perfektný a bezchybný aj keď sa pozeráte z boku, z ostrého uhla. Samozrejme nesmie chýbať veľký dynamický rozsah HDR. Medzi jeho úlohy patrí zaistiť prirodzený kontrast a jas, bráni napríklad zatmaveniu niektorých plôch kvôli nasvieteniu záberu a scéna vyzerá reálnejšie. Obnovovacia frekvencia 100 Hz ukazuje, akou rýchlosťou dokáže televízor prekresliť obraz a je dobrá pre športové alebo akčné scény, ktoré prehrá pekne plynule.

Praktické funkcie na čele s tunermi TV 55" Samsung QE55Q65

Vďaka takzvanému DVB-S2 tuneru môžete prijímať satelitný signál, obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Ak máte káblový televízor, tak možno zapojiť 55" Samsung QE55Q65 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Na pripojenie klávesnice, reproduktorov či ďalšej elektroniky poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Samozrejmou funkciou je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku pomocou USB portu. Tento televízor vie na také externé zariadenia aj nahrávať.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX, HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,72 cm Hotovo!
Výška
79 cm Hotovo!
Hĺbka
26,39 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,35 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,87 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

a čo model q67 pri uhlopriečke 55"? ten je v čom odlišný od vyššie spomenutých modelov q60 a q67?

Aký je prosím vás rozdiel medzi qe55q60r a qe55q65r prípadne ktorý je lepší za odpoveď predom ďakujem

Tento model nema Hbbtv funkciu ?

Jak může mít televize pouze 50Hz, nejedná se o chybu? Když má PQI 3100 a všechny ostatní 55” televize od Samsungu z nové řady mají 100Hz panel.

Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q65
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q65. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q65.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií