Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Samsung QE55Q67A

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q67A
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie,, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WR178n4b Produktové číslo:  QE55Q67AAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q67A

Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov môžete staviť na TV 55" Samsung QE55Q67A s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Slušná uhlopriečka 55 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálna do väčších miestností. Neuveriteľné rozlíšenie 4K TV vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia QLED, pochádzajúca z hláv inžinierov spoločnosti Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot ručí za obdivuhodne živé farby až po okraje samotnej plochy televízora. Výsledok je preto pri použití tejto technológie podaný veľmi uveriteľne. Smart TV predstavuje pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Hlavné znaky televízora 55" Samsung QE55Q67A

  • Televízor Samsung má uhlopriečku 55"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Mimoriadna QLED technológia s vysokým jasom a vernými farbami
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosti na prehliadanie napríklad aj programu TV staníc, listovanie archívom relácií, informácie o počasí alebo hranie hier
  • Možnosť ovládania hlasom znamená koniec nutnosti klasického ovládania
  • Game Mode eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu pri hre, a teda vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 200×200 na pripevnenie na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Najkvalitnejší obraz televízora Samsung

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. TV 55" Samsung QE55Q67A s mimoriadne jemným rozlíšením je pre vás ideálny. Pomenovanie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora Samsung sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa kvalita nemení a zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu si vychutnáte pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení sa pokúsi preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejší chod ponúkaných aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

TV s dokonalým podaním farieb vďaka QLED

Za kvalitou obrazu stojí jedinečná technológia QLED, ktorá podsvetľuje panel prepracovaným systémom farebných diód. To jej dovoľuje zobraziť bezkonkurenčne najviac farieb a prináša ten najvernejší obraz. Mimo toho má tento TV vysoko nadpriemerný jas a dobre sa dá sledovať aj vo svetlej miestnosti. Jej obraz je perfektný a bezchybný aj ak sa naň niekto pozerá z ostrých uhlov. Nemohol by chýbať tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Jeho doménou je zaistenie prirodzeného kontrastu a jasu, napríklad sa vďaka nemu tak nestmavujú tiene z protisvetla a scéna má lepšie prekreslené farby a odtiene. Podporuje technológiu HDR10, HDR10+ a HLG. Vďaka HDR10 budú farby veľmi podobné tomu, ako ich vidí ľudské oko. HDR10+ je unikátna technológia, vďaka ktorej sú jas aj farby všetkých scén priebežne upravované. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak všetky scény.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

TV Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Voyo, Skylink Live TV a Google Duo. Vďaka AirPlay 2 premietnete obsah z Apple zariadení, či už sú to fotky z galérie, alebo streamované video. Hneď ako raz pripojíte svoj inteligentný telefón, pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,21 cm Hotovo!
Výška
74,78 cm Hotovo!
Hĺbka
22,88 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,88 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,57 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q67A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q67A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q67A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q67A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q67A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií