Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Samsung QE55Q6FN

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q6FN
4,9 28 hodnotení
Televízor SMART LED, 138cm, 4K Ultra HD, QLED - Quantum Dot panel, PQI 2800 (100Hz), HDR 1000, Ambient Mode, Supreme 4K Ultra HD Dimming, duální tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 2x USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 1.5, Tizen OS, párování s mobilním zařízením, Smart ovladač, hlasové ovládání, přehrávání 360° videa, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, USB/HDD nahrávání, Timeshift, web prohlížeč, repro 40W, A
Kód:  WR183z4 Produktové číslo:  QE55Q6FNATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q6FN


Samsung QE55Q6FN, dychberúca paleta farebných odtieňov

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na obrazovke Samsung QLED TV Q6F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť i tým najjemnejším farebným tónom a detailom. A k fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosťou zobraziť 100 % objem farieb, TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Vysoký kontrast každej scény

Doprajte si o braz plný jasného svetla i temných tieňov vďaka technológii Q Contrast. Toto inovatívne riešenie na obrazovke vášho Quantum Dot televízora Q6F od spoločnosti Samsung vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Pri sledovaní obľúbených filmov vám tak neunikne ani tá najmenšia maličkosť – a každý záber si užijete doslova v novom a lepšom svetle.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung Q6F konečne uvidíte filmy svojho srdca v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah vyššej úrovne vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu vysokého dynamického rozsahu HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV sú aj certifikácia splnenia prísnych Ultra HD štandardov.

Vyniká kvalitou i odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobený, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám budú poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej vady na kráse po mimoriadne dlhú dobu.

Samsung Q6FN, kabel

Jeden kábel pre dáta i energiu

Uchovajte si dizajnovú čistotu svojej obývacej izby. Fantastický obraz Quantum Dot technológie sa pri prémiovom televízore Q6F od spoločnosti Samsung snúbi s dômyselným dizajnovým riešením One Invisible Connection. To spája napájací aj dátový kábel v jeden, ktorý následne zapojíte do rozbočovača One Connect Box. Ten môže zostať ukrytý a postará sa o zapojenie všetkých ďalších zariadení.


Prispôsobí sa vám aj okoliu

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, kedy bude zrovna vypnutý. S jeho pomocou si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladia s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Zážitok z každého uhla

Pri konštrukcii televízora Q6F bola pozornosť venovaná nielen jeho panelu s Quantum Dot technológiou, ale aj výnimočne štýlovému spracovaniu. 360° dizajn zariadenia je viditeľný pri rozsiahlej obrazovke navrhnutej tak, aby nijako nerušila váš vizuálny zážitok, aj pri čistom vyhotovení zadnej častí televízora.

Stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Q6F v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak i seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež užívateľské rozhranie, s ktorého pomocou ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na doby, kedy ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať po ruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung pri svojich televízoroch s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
77,9 cm Hotovo!
Hĺbka
24,77 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

PRoč u Vás stojí tto televize 29.900Kč když na Mall stojí 26.990Kč na na Softcom 24.980 Kč? Rád bych si jí koupil u Vás, ale takový to rozdí považuji za absurdní...

Model 2018? Má konečně 1000 mbit lan vstup?

Dobrý den, lze tento TV propojit s domácí NAS (WD My Cloud) a přehrávat z ní videa, fotky, filmy? Děkuji, F.

?Nektere soubory AVi nejdou touto televizi prehrat, existuje nejaky zpusob jak dostat do televize kodeky aby umela prehrat vsechny formaty? Pokud ne mate nejaky doporuceny zpusob jak prehavat nepodporovane formaty?

Dobry den, Chcel by som sa spytat na oficialne vyjadrenie, ci este stale dochadza k tkz. "black flickeringu" (Nahodne vypadavanie obrazu do ciernej na 1-2s) pri posielani UHD HDR signalu z PS4 PRO do Samsung QLED televizora.

Dobry den. Sháním televizor cca 125cm do 30.tisic.Jde mi hlavně o obraz. Mohl by jste mi nejakou doporučit? A doporucil by jste mi klasickou,nebo prohlou? Moc dekuji

Doporučila by Alza tuto TV s cenou do 30 000Kč shaním něco kvalitního na filmový obsah ve 4K a HDR+

Dobrý den, Jak k této televizi připojit sat. parabolu a jak naladit sat. stanice? Do jakého konektoru připojit koax z paraboly?

Dobrý den, disponuje tato televize možností umístění na VESA závěs?

Dobrý den, vlastním TV SamsungQE55Q6FNATXXH a chtěl jsem se zeptat zda je tento model vybaven WEB kamerou a pakliže ano, kde je umístěna. Děkuji za odpověď. S pozdravem

123...
Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q6FN
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q6FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q6FN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q6FN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q6FN.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií