Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Samsung QE55Q70TA

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q70TA
4,6 17 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3400 (100Hz), HDR10, HDR10+, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179k5 Produktové číslo:  QE55Q70TATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q70TA



Obklopte sa výnimočnosťou 4K rozlíšenia


Dokonalosť v každej scéne

Samsung QE55Q70T SMART QLED je vybavená inovatívnym zadným podsvietením Dual LED, ktoré upravuje tón podsvietenia podľa sledovaného obsahu. Vy si tak môžete vychutnať živšie farby a vyšší kontrast v každej scéne.



Hlbší zážitok zo sledovania

Zažite skutočne hlboký vizuál so superjemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou upscalingu. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 4K prevedenia. Navyše, funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí okolitému svetlu aj jas vašej obrazovky.



Dynamické mapovanie odtieňov

Zásluhou technológie Q HDR so svetelnosťou až 1 000 nitov si môžete vychutnať svoje obľúbené filmy a relácie v neuveriteľne živých farbách vo viac ako miliarde odtieňov technológie Quantum Dot. Dynamické mapovanie formátu HDR10+ navyše optimalizuje jas a kontrast každej snímky, takže si môžete užívať skvelé sledovanie všetkých scén.



Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na epickej QLED TV Samsung QE55Q70T. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale i váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú vizibilitu a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.



Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Samsung QE55Q70T SMART QLED lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



Koniec čiernej obrazovky

Televízia, ktorá rozpozná farbu a vzor priľahlej steny - režim Ambient Mode+ premení čiernu plochu TV na originálnu a zdanlivo priehľadnú obrazovku, ktorá dokonale splynie s okolitým interiérom. Alebo môžete na displeji premietať rodinné fotografie či praktické informácie ako dátum a čas, aktuálne správy či počasie.

Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
132 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
136 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
132 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
136 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
HDMI 2.1 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,01 cm Hotovo!
Výška
78,88 cm Hotovo!
Hĺbka
26,41 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,59 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,74 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
73,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v popise okrem airplay 2 je aj toto: Párovanie s mobilným zariadením. znamena to ze spustim tzv. screen share z mobil. tel. na op. systeme android ? Dakuuem s pozdravom Peter

Dobrý den, dává nějaký smysl kupovat tuto TV, když Q80T je o třídu vyšší model a v mnoha ohledech logicky lepší a navíc i výrazně levnější? Že je Q80T v "akci"? Všude teď stojí max.30 tis. a nevěřím, že bude někdy dražší. Děkuji za odpověď. David

Dobry den, - je mozne na teto TV zaroven nahravat jeden program na USB externi disk a zaroven sledovat jiny program? - ma skutecne funkci sledovani dvou programu naraz na jedne obrazovce?

Jaký tv držák bude ok ? Koupil jsem tenhle ale šrouby nesedí https://m.alza.cz/alzaergo-low-profile?dq=5626054

Lze ovladačem One remote ovládat i kabelový Set top box od Vodafonu?

Dobrý den hlasové ovládání je v českém jazyce?

Dobrý den jde stahovat aplikace jako tmobile tv go a ostatni nebo to ma jen předinstalované aplikace a vic nejde ?

je tato televize skutečně vhodná pro Ps5 nebo Xbox Series X?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi QE55Q 70T a 74T? Žádný jsem nenašel... Děkuji

Dobrý den, televize na na obrazovce viditelnou fólii, má se fólie odstranit nebo je tam z nějakého důvodu ? Díky za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q70TA
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q70TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q70T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q70T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q70T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q70T.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií