Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Samsung QE55Q7FN

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q7FN
4,9 7 hodnotení
Televízor SMART LED, 138cm, 4K Ultra HD, QLED - Quantum Dot panel, PQI 3200 (100Hz), antireflexní vrstva, HDR 1500, Ambient Mode, Supreme 4K Ultra HD Dimming, duální tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 1.5, Tizen OS, párování s mobilním zařízením, Smart ovladač, hlasové ovládání, přehrávání 360° videa, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, USB/HDD nahrávání, Timeshift, web prohlížeč, repro 40W, B
Kód:  WR183z4c Produktové číslo:  QE55Q7FNATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q7FN


Samsung QE55Q7FN uchváti štýlom i obrazom

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na obrazovke Samsung QLED TV Q7F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť i tým najjemnejším farebným tónom a detailom. K fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosť zobraziť 100 % objem farieb, TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Vysoký kontrast každej scény

Doprajte si obraz plný jasného svetla i temných tieňov vďaka technológii Q Contrast. Toto inovatívne riešenie na obrazovke vášho Quantum Dot televízoru Q7F od spoločnosti Samsung vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Pri sledovaní obľúbených filmov vám tak neunikne ani tá najmenšia maličkosť – a každý záber si užijete doslova v novom a lepšom svetle.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung Q7F konečne uvidíte svoje filmové srdcovky v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah vyššej úrovne vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu vysokého dynamického rozsahu HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV je aj certifikácia o splnení prísnych Ultra HD štandardov.

Vyniká kvalitou i odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobený, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám budú poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej chybičky na kráse po mimoriadne dlhú dobu.

 Samsung Q7F, kabel

Jeden kábel pre dáta aj energiu

Uchovajte si dizajnovú čistotu svojej obývacej izby. Fantastický obraz Quantum Dot technology sa u prémiového televízoru Q7F od spoločnosti Samsung snúbi s dômyselným dizajnovým riešením One Invisible Connection. To spája napájací aj dátový kábel v jeden, ktorý následne zapojíte do rozbočovača One Connect Box. Ten môže zostať ukrytý a postará sa o zapojenie všetkých ďalších zariadení.


Prispôsobí sa vám aj okolie

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom do vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, kedy bude práve vypnutý. S jeho pomocou si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladí s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Prirodzená súčasť interiéru

QLED televízor Samsung Q7F je ideálny na sledovanie filmov, seriálov i televízneho vysielania, súčasne však skrášľuje interiér vašej obývačky podobne ako umelecké dielo. A podobne ako to sa skvele vyníma pri upevnení na stenu. Prostredníctvom montážneho balenia No Gap Wall-mount je uchytenie spoľahlivé a jednoduché. Pri jeho použití navyše medzi TV a stenou nezostane nevzhľadná medzera.

Úplne pohlcujúci dizajn

Nechajte sa pohltiť výnimočnosťou prémiovej TV Q7F od spoločnosti Samsung. Vďaka 360° dizajnu a bezrámčekovej konštrukciu televízora si vychutnáte sledovaný obsah ešte pôsobivejším spôsobom ako doteraz. Vyššia úroveň diváckeho zážitku ide ruka v ruke s prvotriednym vyhotovením televízora, ktorý si zachováva svoju eleganciu pri pohľade z akejkoľvek strany.

Štýl v akomkoľvek priestore

Každé miesto je to pravé, záleží len na vašom rozhodnutí. So Samsung QLED TV nemusíte mať obavy, že by neladil so štýlom vašej domácnosti. Naopak, svojim odľahčeným a nadčasovým dizajnom sa hodí takmer kamkoľvek. Tomu zodpovedajú aj možnosti umiestnenia televízora. Inštalačné riešenie One Mount zaisťuje jednoduché nasadenie na prémiové stojany Tower či Studio aj ich ľahkú výmenu. 

Stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Q7F v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak i k seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež používateľské rozhranie, z ktorého pomocou ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na časy, keď ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať po ruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung u svojich televízorov s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,5 cm Hotovo!
Výška
78,4 cm Hotovo!
Hĺbka
28,43 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
21 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz na funkci Timeshift. Nahrává se na HDD automaticky sledovaný program bez nutnosti tuto funkci aktivovat? Naše současná LG televize to umí. Hned po zapnutí se začne nahrávat a lze se vrátit až o 2 hodiny zpět. Děkuji Petr

Dobry den prajem, da sa pouzit na tuto TV aj nastenny drziak Vogel's W53070 ? Dakujem.

Dobrý den, rád bych televizi připevnil na zeď a potřebuji vědět jak dlouhý je kabel od televize jelikož to mám k zásuvce cca 180 cm. Můžete mě prosím sdělit kolik má kabel cm. Děkuji

Jaký Cl modul je vhodný pro tuto televizi? Nemám možnost příjmu pozemního vysílání, pouze ze satelitu. Koupil jsem zároveň s televizí SMIT IRDETO SKYLINK & CSLINK CA MODUL SMIT a televize mi co chvíli zatuhne, většinou výpadek trvá tak 10 - 15 sekund, případně musím modul vytáhnout a zase zasunout ze slotu. Na obrazovce se zobrazí nápis "Modul Cl+ nebo karta smart card nebyly nalezeny. Zkontrolujte, byl(a) správně vložen(a).

Dobrý den, je možné tento model upevnit na zeď držákem Samsung WMN-M11EA, který byl určený pro modelovou řadu 2017?

Dobrý den, je prosím možné přijímat i teletext a pohybovat se v jeho stránkách novým typem ovladačem. Jak je to prosím s podporou češtiny na obrazovce. Předem děkuji. Zdraví Jan Chaloupka

Dobrý deň, viete mi poradiť, ako zapojiť stanicu bezdrôtových slúchadiel? TV nemá 3,5 mm výstup. Treba dokúpiť nejakú redukciu, alebo kábel? Mám slúchadlá typu Sennheiser RS 120 II. Dá sa to vyriešiť zapojením do One Connect Boxu? A čo v prípade nižšej rady TV QE55Q6FN? Bez One Connect Boxu to asi nepôjde. Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to hraním na této televizi přes PS 4, známí si koupil podobnou televizi od LG a ta měla dlouhou odezvu?

Dobrý den, objednanou tuto televizi a chci se zeptat z jakého je roku výroby? Děkuji

Dobrý den, jde u této televize přehrávat filmy z PC pevného disku přes wifi nebo bluetooth? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q7FN
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q7FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q7FN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 '' Samsung QE55Q7FN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q7FN.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií