Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

55" Samsung QE55Q95TA

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q95TA
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 4300 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 60W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179k8 Produktové číslo:  QE55Q95TATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q95TA



Objavte jemné nuansy 4K rozlíšenia


Dokonalý kontrast v každom uhle

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa postará technológia Priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby. A vďaka ultraširokému pozorovaciemu uhlu bude skutočne jedno, či sledujete TV pri varení z kuchyne, alebo sedíte rovno pred ňou – obraz bude vždy perfektný.



Hlbší zážitok zo sledovania

Zažite skutočne hlboký vizuál so superjemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou upscalingu. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 4K prevedenia. Navyše, funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí okolitému svetlu aj jas vašej obrazovky.



Dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film či gaming sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Televízor od spoločnosti Samsung je vybavený funkciou Zvuku sledujúceho pohyb (OTS), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.



Dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film či gaming sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Televízor od spoločnosti Samsung je vybavený funkciou Zvuku sledujúceho pohyb (OTS), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.

Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.

Obsah zo smartfónu na TV

Vďaka praktickej funkcii Multi View si môžete obrazovku QLED Q95T rozdeliť na dva prehľadné okná, v ktorých môžete súčasne sledovať svoju obľúbenú reláciu, no zároveň prehliadať dôležité správy z vášho smartfónu.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Od nádherne sýtych farieb až po hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Q HDR 2000, ktorý predstavuje vysokú svietivosť až 2000 nitov. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu televízoru, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých farieb. Technológia Quantum Dot so 100 % farebným objemom prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte pri každej úrovni jasu.



Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na epickej QLED TV od spoločnosti Samsung. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale i váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú vizibilitu a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.



Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Q95T lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
186 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
186 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
HDMI 2.1 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,76 cm Hotovo!
Výška
79,48 cm Hotovo!
Hĺbka
23,56 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,56 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,48 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim, opravte si v popisu i detailu energetickou ucinnost vyrobku, ktera neni A, ale B.

Tato TV nema podporu Google Assistant? Vsade v recenziach to je! Prosim o navod ako to opravit..

.

Dobry den, hledam Samsung TV s One Connect Boxem, podporou eARC, predevsim Dolby Atmos passthrough via eARC, jak je na tom tato TV? Pripadne, muzete doporucit jinou? Dekuji

Domnívám se, že máte chybně uvedený (50Hz), protože správně to bude 100Hz.

Dobrý den, jaká je obnovovací frekvence panelu a co je potřeba dokoupit pro sledování přes satelit freesat? Děkuji

Dobrý den, mám dotaz. Zakoupil někdo tuto TV a má zkušenosti se satelitním příjmem Skylink? Údajně si tato nová TV s externím One Connect Boxem, nerozumí se sat. CI+ moduly Irdeto, které jinak na 100% fungují v nižších řadách a nebo u jiných výrobců TV. U kódovaných programu cyklicky hlásí chybu CI+ modulu nebo dek. karty. Pravděpodobně chyba ve firmware televizoru. Bohužel jsem jedním z poškozených - jiz druhá TV během tydne a stále stejná chyba. Pozn.: kupoval jsem ji u konkurence, zde jen sháním info, zda má někdo podobnou zkušenost. Jinak obraz a zvuk opravdu super až na SAT tuner. Děkuji.

HDCP 2.3--MÁ TATO TV --DOUFÁM ŽE JE KONTABILNÍ S HDCP 2.2

Dobrý den tento televizor má plasový nebo hlinikový ovladač?

Zdravím, jste si jistý, že tato televize má plnohodnotný HDMI 2.1? Ve specifikacích toto uvádíte u většiny T modelů ovšem Samsung toto nikdy nepotvrdil naopak plnohodnotné HDMI 2.1 potvrdil pouze u 8K modelů. Nerad bych TV koupil a potom Vám ji vracel kvůli chybě v popisku. Děkuji za upřesnění

Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q95TA
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q95TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q95T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q95T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q95T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q95TA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií