AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue

Zobraziť katalóg
55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, repro 40W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177n11 Produktové číslo:  QE55LS01BBUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue Predaj skončil

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue


Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor Samsung. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, HDR10+ a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Ideálne pre PlayStation 5 nadchne každého náruživého hráča. Skvelý obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom pod taktovkou 40W reproduktorov. Smart TV Samsung sa opiera o pokročilý operačný systém Tizen a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa modrá farba. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Zásadné prednosti televízora 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor Samsung
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 40W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung je riadený pokročilým operačným systémom Tizen
  • K výbave patrí HDR a Local Diming
  • Index spracovania obrazu predstavuje 3300 CMR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Digital Plus
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Meet, Magio TV a Canal+

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Samsung vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, čo zapríčiní vysokú ostrosť. Funkcia lokálneho stmievania sa stará o reguláciu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimmig tak prirodzene zníži jas a napriek tomu sa to nijako zásadne neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 55

QLED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QLED TV prináša fascinujúcu zábavu. Displej QLED prináša jedinečnú technológiu, ktorá zobrazuje bezkonkurenčne najširšie farebné spektrum a obraz je absolútne verný predlohe. Sprostredkuje vám skvelý obraz aj pri sledovaní filmov vo svetlej miestnosti alebo napríklad z bočného uhla.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu dynamicky mení podľa konkrétnej snímky. Kvalita obrazu televízora je vyjadrená pomocou indexu spracovania obrazu, ten predstavuje 3300 CMR.

Televízor 55

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru Samsung

So vstavanými hernými funkciami budete mať náskok pred protihráčmi. V hrách víťazí dobrá grafika, rýchle reakcie a nízka odozva. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a ideálne pre PlayStation 5 bude hranie naozaj zábavné. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor Samsung funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Samsung

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou možnosťou je prehrávanie videa vo formáte 360°. Pomocou ovládacieho prvku sa budete pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

QLED televízor Samsung na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Špeciálna funkcia PIP (picture in picture), čiže obraz v obraze, umožní sledovať obraz z dvoch zdrojov na jednej obrazovke.

Rozmery:

123,74 × 125,49 × 48,28 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

74,83 × 22,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
161 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
161 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
125,49 cm Hotovo!
Výška
123,74 cm Hotovo!
Hĺbka
48,28 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
74,83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
22,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií