AlzaBoxy Q1 Aplikace

55 "Samsung UE55H8000

Zobraziť katalóg
55 "Samsung UE55H8000
5 6 hodnotení
Televízor prehnutá 3D SMART LED, uhlopriečka 138cm, 1920x1080, 1000Hz, DVB-T / C / S2, 4x HDMI, 1x Scart, 3x USB, 1x CI, WiFi, repro 4x 10W, futbalový mód, 2x 3D okuliare, energ.třída A +
Kód:  WR450m2 Produktové číslo:  UE55H8000STXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "Samsung UE55H8000

H8000 reprezentuje tú najvyššiu triedu 3D Full HD televízor s prehnutím obrazu, ktoré pri takejto uhlopriečke dopomáha k lepšiemu vnímaniu detailov na okraji, ktorý by sa vám inak strácali. Poskytuje optimálnu periférne videnie s prehľadnejším pohľadom na celý obrazu. Výrazne lepšie zorné pole vytvára panoramatický účinok a pomáha vnímať obraz ako väčší. Zakrivený dizajn v skutočnosti vytvára "krajinu", ktorá obklopuje vaše oči a dáva vám pocit, že sú ponorené v obraze. Posaďte sa a vychutnajte si obraz. Veľkú TV plochu možno efektívne rozdeliť, a na každej časti možno robiť inú činnosť. Zažite ten pocit, kedy máte v jednom televízore dve obrazovky. Vďaka celému portfóliu obrazových a interaktívnych technológií bude robiť skutočnú radosť brilantným obrazom s nekonečnou distribúciou zábavy z internetových zdrojov.

Auto Depth Enhancer je inovatívne technológie, ktorá analyzuje obraz každej snímky a automaticky upraví kontrast pre väčší pocit hĺbky. Výsledkom je, že všetko, čo sa budete pozerať má neuveriteľné množstvo detailov a javí sa prirodzenejšie. Micro Dimming Ultimate presne kontroluje množstvo zón v celom snímke a upraví jas pre hlbšie tmavé a jasnejšie bielej farby. To prakticky eliminuje skreslenie komplikovaného obrazu, takže si budete môcť vychutnať krištáľovo jasný obraz. S Wide Color Enhancer Plus budete na obrazovke svedkami širšieho spektra farieb. Bezproblémové sledovanie akčných filmov a rýchlych športových prenosov obstará 1000Hz technológia Clear Motion Rate, ktorá efektívne eliminuje akékoľvek rozostrenie.

Výkon 4jádrového procesora dovoľuje vykonávať činnosti s vysokou rýchlosťou, čo sa odrazí na plynulejším ovládanie aj prechádzanie medzi obsahom. Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Napríklad takáto aplikácia Smart View 2.0 prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, čím sa dá cez televíziu pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť. Užite si široký výber filmov, prístup k obľúbeným aplikáciám a zdieľajte názory s vašimi priateľmi a po dokúpení kamier im rovno zavolajte cez Skype.

Novinkou tejto generácie je pokrokový systém hlasovej interakcie. Teraz dokážete ovládať TV nielen jednoslovným príkazy, ale rovno ju nadiktujete napríklad názov filmu, čo práve hľadáte. Pomocou hlasu možno vyhľadávať informácie o počasí, športové výsledky a otvárať rôzne aplikácie, ako je napríklad YouTube. Keď chcete navštíviť webovú stránku, jednoducho povedzte jej webovú adresu. Zdokonalenie doznalo aj ovládanie pohybom, kedy rozpozná každy prst. Vďaka tomu je možné jediným prstom prepínať kanály, meniť hlasitosť, posúvať webové stránky a podobne. Komfort ovládania podporí aj ovládač, s ktorým stačí len ukazovať po televíziu, a tým ovláda kurzor.

Výbava ponúka duálny tuner HD DVB-T / C / S2 slúžiace pre príjem televízneho vysielania vo vysokom rozlíšení. Rozhranie televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávače v tej najvyššej kvalite. Štandardom je potom sada 3 USB 2.0 portov slúžiaci na pripojenie mobilných dátových úložísk, na ktoré si budete môcť nahrávať sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift. Evolution Kit znamená, že si môžete vychutnať technologické novinky na vašom televízore, bez toho aby ste ho museli meniť za iný. Budete mať najlepšiu kvalitu obrazu dnes, ale aj s príchodom nových štandardov. Ľahko nainštalovatelný sada aktualizuje hlavné súčasti televízora, čím vám zaistí špičkový zážitok zo zábavy, bez toho aby ste si museli kupovať nový.

Doplňujúce informácie:

Obrazové funkcie:
1000Hz Clear Motion Rate
Micro Dimming Ultimate
Auto Depth Enhancer
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 40 W
DNSe +, DTS Premium Audio 5.1

Funkcie:
3D prevodník
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Samsung 3D
Vstavané WiFi (WiFi Direct)
Podpora technológie Smart Evolution
Časový posun
Teletext (TTXT)
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Herný režim
Funkcia obraz v obraze
Rozšírený režim Futbal
BD Wise Plus
Kompatibilné príslušenstvo Bluetooth / USB

Funkcia Smart Interaction:
Bez kamery (nutné dokúpiť)
Rozpoznávanie tvárí
Ovládanie pohybom
Ovládanie hlasom
Hlasová interakcie
(Ovládanie pohybom a hlasom pri dokúpení kamery)

Funkcia Smart TV 2.0:
Služba Smart Hub
Samsung SMART View
Multimedia
Apps
Fitness
Kids
Multi-Screen (Dual Screen - dve obrazovky)
Skype
Webový prehliadač

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,28 cm Hotovo!
Výška
75,94 cm Hotovo!
Hĺbka
23,68 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,98 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "Samsung UE55H8000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung UE55H8000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Samsung UE55H8000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 "Samsung UE55H8000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung UE55H8000.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií