Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Sony Bravia KD-55XE9305

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KD-55XE9305
5 1 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 139 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000 Hz (100 Hz), HDR Premium, 4K HDR PROCESSOR X1 Extreme, 4K X-Reality PRO, Triluminos, Slim Backlight Drive+, X-tended Dynamic Range PRO, 2x DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, bluetooth, WiFi, HBO GO, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, diaľkový ovládač na hlasové ovládanie, VESA, repro 50 W, B
Kód:  WS1018z3 Produktové číslo:  KD55XE9305BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KD-55XE9305


Neuveriteľný jas

Televízor Sony Bravia KD-55XE9305 má inovatívne podsvietenie Slim Backlight Drive+, ktoré ponúka výnimočný obraz aj veľmi tenké vyhotovenie. Dvojitý panel Edge LED smeruje svetlo tam, kde je ho potreba. Scény rozžiari vyšší jas a utlmí hlboký kontrast.


4K HDR Processor X1

Obraz ožije s väčšou hĺbkou, detailmi a zreteľne definovanou štruktúrou vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 a Super Bit Mapping 4K HDR. Každý pixel je vylepšený a jednotlivé časti scény sa analyzujú a porovnávajú so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá oddelene rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Tiež minimalizuje farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka aj nebeská modrá.


Sony Bravia KD-55XE9305

Vysoký dynamický rozsah 4K

Tento televízor s uhlopriečkou 55" kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Sony Bravia KD-55XE9305

Užite si HDR aj počas hrania

Tento 4K HDR televízor je ideálnym parťákom na herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Skvelý kontrast X-tended Dynamic Range PRO

Neuveriteľný kontrast technológie X-tended Dynamic Range na 4K Ultra HD paneli umožnil vznik dychberúceho obrazu, ktorý zmení doterajší spôsob sledovania. Až 5× vyšší kontrast než u klasických LED televízorov produkuje tmavé oblasti temnejšie a svetlé ďaleko jasnejšie. Aj ich prechody sú presne vystihnuté, takže každá scéna je neuveriteľne realistická.

Farby TRILUMINOS

Podsvietenie reprodukuje jas v oveľa väčšej intenzite ako bežné LED televízory a unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou širší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna v hlbších odtieňoch najmä počas prehrávania HDR videa. Technológia TRILUMINOS následne selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Od Sony Bravia KD-55XE9305 neodtrhnete zrak  

Dôraz sa kládol nielen na tenkosť, ale aj na celkový dizajn. Káble je možné viesť stojanom, zadná strana má zaujímavý vzor, a aj keď je televízor vypnutý, vyzerá vďaka úplne zarovnanej obrazovke s rámčekom ako umelecké dielo.

Jedinečné riešenie umožňuje schovanie káblov pod kryt stojana.

Sony Bravia KD-55XE9305

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vďaka otočnému držiaku na stenu možno televízor prispôsobiť aktuálnym podmienkam a sledovať tak svoje obľúbené relácie či filmy z optimálneho uhla.

Sony Bravia KD-55XE9305

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Svet Google Android a Google Play

Inteligentný televízor je teraz ešte inteligentnejší. Objavujte filmy, hry a ďalší obsah v službe Google Play. Čaká na vás obrovská, stále rastúca ponuka. Pracné zadávanie textu odpadáva s hlasovým vyhľadávaním. Len povedzte, čo chcete alebo si nechajte odporučiť film napríklad podľa žánru. Cez Chromecast následne prenesiete aj obsah zo svojho osobného zariadenia na úchvatnú obrazovku televízora.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Výška
79 cm Hotovo!
Hĺbka
28,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den verziu 65palcovu nebudete predavat?

dobrý den mám od vás Alza BattleBox GTX1080Ti a tento televízor mám to spojené z grafiki hdmi do telki a nejde mi nastavit viac ako 60hz a všetki ovladače mám ok aktualne,je možné ze hdmi rozhranie mi nepustí viac ako 60hz???

Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia KD-55XE9305
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia KD-55XE9305 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KD-55XE9305. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE9305. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE9305. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia KD-55XE9305.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií