Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Sony Bravia KD-55XF7077

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KD-55XF7077
4,8 14 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 (50Hz), Direct LED, HDR10 a HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Miracast, HbbTV, herný režim, Netflix, HBO GO, Linux, repro 20W, DTS Digital Surround a Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS1018o8 Produktové číslo:  KD55XF7077SAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KD-55XF7077


TELEVÍZOR SONY BRAVIA KD-55XF7077

Smart LED TV so 4K rozlíšením

Zreteľnejší a farebnejší obraz

Televízor s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) mení doterajšie štandardy. HDR obraz prináša zobrazenie novej generácie. Spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD televízor Sony Bravia KD-55XF7077 jemne rozkryje úrovne detailov, farieb a kontrastu. Výsledkom je najvernejšie podaný obsah, aký ste kedy mohli na televízoroch uvidieť. Čerešničkou na torte sú úžasné svetlé oblasti, ktoré na normálnych televízoroch zostávajú bez príslušných detailov. Teraz vám v obraze už nič nemôže uniknúť.

Objavte znova každý detail v 4K rozlíšení

Nová technológia nesúca názov 4K X-Reality PRO zvyšuje rozlíšenie obyčajného obrazu na 4K, čo zaisťuje pozoruhodne čistý obraz aj pri menej kvalitných nahrávkach.

Objavte vzrušujúcu zábavu v HDR

Tento 4K televízor s HDR vám prinesie úplne nový pocit zo sledovania filmov a hrania hier. Poradí si s väčšinou HDR formátov vrátane HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

Hranie na Playstation v HDR

Televízory Sony 4K HDR sú skvelým príslušenstvom pre herné konzoly Playstation 4 a Playstation 4 Pro.

Vyrobený pre dokonalé počúvanie

Hudba a jej tóny sú všade okolo nás, preto zabudovala spoločnosť SONY do všetkých svojich Smart TV veľmi kvalitné reproduktory tvoriace krištáľovo čistý zvuk rozložený po celej miestnosti.

Skvele padne i do vašej obývačky

Změnit zdrojOdebrat

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, dá se do tv stahnout HBO GO? Děkuji

Dobrý den,dájí se do tohoto televizoru stáhnout i jiné aplikace než ty přednastavené(VOYO,Stream...)?Děkuji

Dobrý den, TV jsem zakoupil a po prvních zkušenostech ji hodnotím velmi kladně. Dobrý obraz vzhledem k cenové kategorii, rychlé menu a asi nejlepší způsob řazení programů, co jsem v TV viděl. Dovolím si jen poznámku - opravu, že u TV není přibalen v popisech inzerovaný DO, ale pouze úplně obyčejný, bez tlačítek YouTube a NetFlix. Toto by bylo dobré opravit, protože se přiznám, že i mě se líbila možnost přístupu k Youtube přímo z DO jedním tlačítkem.

Da se do TV doinstalocat Kodi?

Dobrý den, potřebuji znát čistou šířku a výšku vč. stojanu tohoto televizoru. Mám omezený prostor. Děkuji za ochotu

Dobrý den, od doby co Samsung ořezal nabídku formátů videa, které přehraje, sháním něco jiného. Umí tohle DivX a Xvid? Děkuji

Dobrý den, lze televizi upevnit na tento držák? https://www.alza.cz/alzaergo-convey?dq=5628149

dobry den, chcel by som sa opytat ci tato televiza podporuje zvukovy format DTS? dakujem

Dobrý den, dá se této televizi nějak dokoupit ten chytřejší ovladač, aby měl tlačítko youtobe a netflix? Jestli ano, můžete sem hodit odkaz?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či k tejto televízii je taký ovládač aký je na poslednej fotke alebo je tam taký ako k tejto televízii: 55" Sony Bravia KD-55XF7005: https://www.alza.sk/55-sony-bravia-kd-55xf7005-d5321528.htm Ďakujem.

123
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia KD-55XF7077
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia KD-55XF7077 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KD-55XF7077. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XF7077. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XF7077. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55 "Sony Bravia KD-55XF7077.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií