AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55 "Sony Bravia KDL-55W805B

Zobraziť katalóg
55 "Sony Bravia KDL-55W805B
5 1 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 139cm, 2D-3D konverzie, Full HD 1920x1080p, 400Hz, DVB-T/T2/C/S/S2/CI +, 4x HDMI, 2x USB, LAN, Scart, MHL, DLNA, WiFi, webový prehliadač , HbbTV, USB/HDD nahrávanie, 2x 3D okuliare TDG-BT400 energ. trieda A + +
Kód:  WS755h6 Produktové číslo:  KDL55W805BBAE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "Sony Bravia KDL-55W805B

Televízor od spoločnosti Sony KDL-55W805B ponúka veľký panel s uhlopriečkou 55 palcov a LED podsvietením. Vďaka jedinečnému obrazovému procesoru si užijete úchvatnú kvalitu obrazu, či už sa jedná o filmy prehrávanej pomocou Blu-ray diskov alebo bežné televízne vysielanie. Výrazne redukuje šum a ponúka skutočne kvalitný ostrý obraz v rozlíšení Full HD (1980 x 1020 pixelov). Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov, kedy dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živú prenesenie atmosféry štadióne do vašej obývačky. K tomu má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôznych zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.

Ani zvuková reprodukcia nezostáva pozadu. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 20 W. Technológie CLEARAUDIO + dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúce zážitok, ktorý vás obklopí. Technológie Bass Reflex a špeciálna konštrukcia reproduktorov vytvára čistý a bohatý zvuk od j asných výšok po mohutnej hĺbky. Zvuk bude vždy krásne čistý, či už počúvate hudbu alebo filmy s priestorovými efektmi.

Sledujte filmy v 3D na disku Blu-ray Disc, televízne vysielanie v 3D a videá na webe s obrázkami v 3D plnými drobných detailov - to všetko s prirodzenou hĺbkou ostrosti, ktorá sa príjemne sleduje. Dvoje okuliare TDG-BT400 sú súčasťou balenia. Rýchle a intuitívne rozhranie Bravia umožňuje prechádzať televízne kanály, odporúčaná videá, fotografie alebo dokonca obsah internetu. Využiť môžete svoje chytré telefóny alebo tablety so systémom Android alebo iOS pre zdieľanie fotografií a videí. Prehliadanie internetu zjednoduší vstavaný internetový prehliadač a pripojiť možno široké spektrum bezdrôtových klávesníc či myší.

Televízne vysielanie si užijete vďaka vstavanému digitálnemu, satelitnému u káblovému tunera. Samozrejmosťou je príjem kanálov v HD rozlíšení. Obľúbené relácie môžete nahrávať na externé úložisko pomocou USB konektora. Na pripojenie všetkých druhov prehrávačov slúži HDMI porty s podporou MHL, ktoré má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, kedy zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu. Neoddeliteľnou súčasťou je plnohodnotný SCART k prepojeniu so staršími prístrojmi napr videorekordérov. Iste poteší slúchadlový výstup pre nerušené počúvanie.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,4 cm Hotovo!
Výška
76,4 cm Hotovo!
Hĺbka
19,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
18 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "Sony Bravia KDL-55W805B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KDL-55W805B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Sony Bravia KDL-55W805B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 "Sony Bravia KDL-55W805B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia KDL-55W805B.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií