Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K
5 5 hodnotení
Televízor Google TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hlasové ovládanie, VESA 300×300, repro 60 W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WS7910a01 Produktové číslo:  XR55A95KAEP Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K


Odporúčané k tomuto modelu

Inteligentný TV Sony BRAVIA XR-55A95K ponúkne úplne unikátny obraz na OLED paneli a strhujúci zvuk

Vybavte svoju obývačku novou Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K so systémom Google TV a užite si detailné 4K rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke užijete hladký a detailný obraz v takmer realistických farbách vďaka technológii XR Triluminos Max. Veľkou výhodou UHD TV Sony BRAVIA XR-55A95K je využitie najnovšej generácie QD-OLED panelu. K internetu 4K televízor Sony BRAVIA XR-55A95K pripojíte buď cez LAN kábel alebo pomocou bezdrôtovej WiFi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Acoustic Surface Audio+, Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorový zvuk vychádza z reproduktorov s celkovým výkonom 60 W. Google TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma aj HDR10. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Kľúčové vlastnosti Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K

Smart televízor má 55" uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením

Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm

Google TV Sony BRAVIA XR-55A95K využíva nový QD-OLED panel poskytujúci bezkonkurenčný obraz

Mimoriadne kvalitné ozvučenie vrátane technológie Dolby Atmos

Integrovaná webová kamera BRAVIA CAM

4K televízor Sony BRAVIA XR-55A95K využíva systém Google TV, ktorý ponúkne veľa praktických funkcií a aplikácií

Výhodou UHD TV Sony je aj podpora Google TV

Po pripojení externého HDD možno nahrávať vlastné obľúbené programy

Integrované 16 GB úložisko na aplikácie a iné

Na pripojenie smart zariadení či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie

K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi alebo LAN kábla

Televízor 139 cm Sony BRAVIA XR-55A95K podporuje hlasové ovládanie

Komponenty Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K sú vyrobené z recyklovaného plastu

Pre hráčov má TV s WiFi pripravený špeciálny herný režim

Prednosti Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Úžasná hĺbka obrazu, ktorá nemá obdobu

Technológia XR Contrast upravuje jas a zobrazí jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaistí Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K dych vyrážajúci kontrast. Pri OLED paneli nehrozí, že by ste prišli aj o najmenšie detaily kvôli tieňom alebo prehnanému jasu.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Smart televízor Sony BRAVIA XR-55A95K zobrazí presne všetky farby

Smart televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS Max zvládne TV 4K Sony BRAVIA XR-55A95K reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaistí realistické podanie farieb.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

TV 55 palcov Sony BRAVIA XR-55A95K zvládne reprodukovať stratené textúry

TV 55 palcov Sony BRAVIA XR-55A95K dokáže previesť akýkoľvek obsah či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

4K TV Sony Bravia XR-55A95K má realistickejší zvukový sprievod

Dva veľké, dokonale kruhové meniče 4K TV A95K ponúkajú viac výkonu a realistickejší zvuk pre akýkoľvek sledovaný obsah. Meniče zaisťujú pomocou vibrácií obrazovky zreteľne definované stredné a vysoké frekvencie a poskytujú tak skutočne pútavý zvukový zážitok, ktorý zodpovedá dianiu na obrazovke.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. 55-palcový televízor Sony BRAVIA XR-55A95K využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Google televízor Sony BRAVIA XR-55A95K zvýrazní hlasy počas dialógov

Google televízor Sony BRAVIA XR-55A95K zvýši automaticky hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýzy a následnému zvýšeniu jeho čistoty.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

UHD TV Sony Bravia XR-55A95K využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na UHD TV Sony BRAVIA XR-55A95K sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

TV 139 cm Sony BRAVIA XR-55A95K šetrí životné prostredie

Vybrané komponenty TV 139 cm Sony BRAVIA XR-55A95K sú vyrobené z recyklovateľného plastu. A vďaka špeciálnej technológii podsvietenia je aj počas prevádzky citeľne nižšia spotreba elektrickej energie.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Moderný diaľkový ovládač

Prepracovaný diaľkový ovládač ponúka pohodlné ovládanie cez deň aj v noci. Nové prémiové diaľkové ovládanie sa vyznačuje jednoduchým použitím vďaka zjednodušeným tlačidlám a podsvieteniu, takže všetko zreteľne uvidíte aj za šera. Vďaka kompaktnému hliníkovému vyhotoveniu má tento diaľkový ovládač vycibrený vzhľad a súčasne sa pohodlne drží v ruke.

Smart OLED televízor Sony BRAVIA XR-55A95K

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Vnútri TV s WiFi Sony BRAVIA XR-55A95K sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž TV s WiFi Sony BRAVIA XR-55A95K vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Vychutnajte si obrazové zážitky na maximum

Úplne nový panel OLED (QD-OLED) využíva špeciálnu technológiu XR OLED Contrast Pro, takže si môžete vychutnať skutočný kontrast s najjasnejšími farbami a sýtou čiernou. Televízor 55 palcov Sony BRAVIA XR-55A95K je vybavený teplotným snímačom a tepelne difúznou fóliou na rozptyl tepla. Rovnako využíva procesor Cognitive Processor XR na zisťovanie teploty obrazovky a presnú reguláciu svetla, takže poskytuje až o 200 % vyšší jas farieb ako bežné televízory OLED.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

4K televízor Sony BRAVIA XR-55A95K ukáže obraz bez rozmazania

4K televízor Sony pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaistí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zaistí, aby bol výsledný obraz 4K Ultra HD Sony BRAVIA XR-55A95K zreteľný a plynulý.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Dokonalá obrazová kvalita

Vďaka technológii XR HDR Remaster dokáže tento 139 cm televízor rozpoznať každý objekt na obrazovke, analyzovať jeho farbu a upraviť kontrast, aby poskytol ešte realistickejší obraz. A keďže tento Smart TV kombinuje technológiu XR OLED Contrast Pro s panelom OLED (QD-OLED), zaistí vám až o 200 % vyšší jas farieb ako štandardné televízory OLED.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Smart TV Sony BRAVIA XR-55A95K rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

S technológiou Acoustic Surface Audio+ zvuk vychádza z obrazovky Smart TV Sony BRAVIA XR-55A95K. Vibráciou meničov sa stáva reproduktorom celá obrazovka a týmto spôsobom vzniká silný zvuk, ktorý sa pohybuje súčasne s obrazom. Počujete tak realistickejší zvukový sprievod s mimoriadne čistými a prirodzenými dialógmi. Ľavý a pravý subwoofer zvýrazňujú basy, takže aj doma budete počuť pohlcujúci zvuk.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Užite si skvelý zvuk s TV s Bluetooth Sony BRAVIA XR-55A95K

Pri pripojení TV s Bluetooth BRAVIA XR k soundbaru Sony zvýrazní soundbar kanál centrálneho reproduktora a zaistí tak čistejšiu a plnšiu reprodukciu hlasu. Zvuk vďaka tomu bude dokonale ladiť so všetkým, čo sa deje na obrazovke, a poskytne vám skutočne pohlcujúci zážitok.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Televízor 55 palcov Sony BRAVIA XR-55A95K s technológiou XR OLED Contrast Pro

Televízor 55 palcov Sony BRAVIA XR-55A95K využíva technológiu XR OLED Contrast Pro, takže si môžete vychutnať skutočný kontrast s najjasnejšími farbami. TV 55" je vybavený teplotným snímačom a tepelne difúznou fóliou na rozptyl tepla a využíva procesor Cognitive Processor XR na zisťovanie teploty obrazovky a presnú reguláciu svetla, takže poskytuje až o 200 % vyšší jas farieb ako bežné televízory OLED.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Kamera BRAVIA CAM

Vďaka kamere BRAVIA CAM budete doma vždy na tom najlepšom mieste na sledovanie. Tá totiž pozná, kde sedíte, a zodpovedajúcim spôsobom nastaví optimálny obraz aj zvuk. K dispozícii je tiež ovládanie gestami, videochat a veľa ďalších zábavných funkcií a možností, ktoré čakajú na to, až ich objavíte

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

České a slovenské aplikácie na jednom mieste

Operačný systém Google TV na UHD TV Sony Bravia XR-55A95K umožňuje priame stiahnutie obľúbených platených aj neplatených českých a slovenských aplikácií do televízora bez nutnosti vlastniť set-top box. Odomknite si bohatý filmový a seriálový obsah na O2 TV, Voyo, iVysielanie, Orange TV, Magio GO, Vodafone TV, iPrima a Magenta TV na niekoľko kliknutí.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Organizujte videokonferencie cez OLED televízor Sony Bravia XR-55A95K

Komunikujte na diaľku cez veľkú televíznu obrazovku a užite si realistickejšiu komunikáciu priamo vo vašej obývačke. Vďaka podpore aplikácií Zoom for TV a Google Meet sa cez OLED televízor Sony Bravia XR-55A95K prepojený s kamerou BRAVIA CAM ľahko pripojíte k videokonferencii, či už budete komunikovať s rodinou, priateľmi alebo kolegami zo zamestnania. BRAVIA CAM navyše sama rozpozná, ako ďaleko sa od televízora nachádzate, a prispôsobí vzdialenosti nastavenia obrazu a zvuku.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

TV 55" Sony BRAVIA XR-55A95K podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Pokiaľ vlastníte iPhone, určite oceníte, že TV 55" Sony BRAVIA XR-55A95K podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízii a streamovať video aj audio na obrazovku Sony BRAVIA XR-55A95K. Na ľahké streamovanie videí, fotiek a ďalšieho obsahu z vášho smartfónu do televízora Sony BRAVIA XR-55A95K využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Smart televízor Sony BRAVIA XR-55A95K optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kde sa usadíte. OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K dokáže zistiť vašu polohu a na mieru upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli užiť zvuk, ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Režim určený špeciálne pre Netflix

55-palcový televízor Sony BRAVIA XR-55A95K má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne programy z dielne Netflix. Vďaka tomu bude vízia aj zámer autora plne zachovaný.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Televízor s WiFi Sony BRAVIA XR-55A95K disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor s WiFi Sony BRAVIA XR-55A95K verne reprodukuje obraz aj zvuk.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Užite si zážitok ako v kine

Smart OLED televízor Sony BRAVIA XR-55A95K podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

4K Ultra HD Sony BRAVIA XR-55A95K má skvelý kontrast

XR OLED Contrast zosilňuje farby a kontrast vo svetlých miestach obrazovky a zobrazenie naozaj sýtej čiernej. Vďaka tomu si vychutnáte výrazný kontrast, takže všetky detaily budú zreteľné aj v oblastiach s tmavými tieňmi či odleskami.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Užite si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony BRAVIA XR-55A95K na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

Smart OLED TV Sony BRAVIA XR-55A95K má integrovanú kameru BRAVIA CAM

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Varovanie pri priblížení

Funkcia varovania pri priblížení umožňuje nastaviť odporúčanú vzdialenosť, z ktorej majú deti sledovať svoje obľúbené programy.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Ovládanie gestami

Pomocou gest je možné celkom jednoducho prepínať kanály, meniť hlasitosť a používať celý rad ďalších funkcií. Nemusíte tak do ruky vôbec vziať ovládač.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K

Automatická úspora energie

Televízor UHD 4K Sony BRAVIA XR-55A95K vás poteší nízkymi prevádzkovými nákladmi. Vďaka kamere totiž spozná pokiaľ nie ste pred televízorom. A prípadne automaticky stmaví obrazovku a prejde do energeticky úsporného módu.

Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K
Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K
Smart OLED TV Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
137 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Prima+, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,5 cm Hotovo!
Výška
72,8 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,3 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
122,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
60 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrx den je tato tv vhodna k PS5 a jaka je odezva obrazu v ms ...

Dobrý den, u předešlé Android TV šlo v media playeru smazat film který byl nahraný na USB disk v PC. V Google TV je media player přepracovaný a tato možnost tam už není. Lze možnost mazání filmů v TV nějak nahradit?

Je tato tv vystavena ve vasem showroomu nekde v Praze? Dekuji

Zdravim! Mužu vedět co obsahuje balení této tv? Vrchní kamera,2xovladač,baterie,stojan? Děkuji

Zdravim! Prodává se tato tv v bílém provedení? Myslím tím bílá záda.Děkuji za info.

Dobrý den, zajímalo by mě, proč ten samý produkt nabízí německá Alza výrazně levněji? https://www.alza.de/55-sony-bravia-xr-55a95k-d7297415.htm?o=1

Dobrý den, doporučili byste k této TV zakoupit i síťový filtr (AudioQuest PowerQuest 2), který by měl zkvalitnit výsledný obraz i zvuk? Děkuji za odpověd

Dobrý den, jaká je délka napájecího kabelu k TV? Děkuji za odpověd. S pozdravem Vaníček Vladimír

Dobrý den, lze k tomuto televizoru připojit tento HDMI kabel? -AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 U TV uvadíte, že podporuje HDMI 2.0, proto se dotazuji na kompatibilitu s HDMI 2.1

Dobrý den, dá se do televize nainstalovat O2 TV? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95K.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií