Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

55" TCL 55P610

Zobraziť katalóg
55" TCL 55P610
3,7 6 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, Linux, VESA 200×200, repro 16W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK690c2k3 Produktové číslo:  55P610 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" TCL 55P610


Vychutnajte si vysokú kvalitu obrazu v rozlíšení 4K s HDR

Televízor TCL 55P610 je navrhnutý v tenkom a elegantnom vyhotovení a s takou obrazovou kvalitou, aby ste si mohli vychutnať vysoké rozlíšenie 4K HDR a neunikol vám žiadny detail. Smart televízor ponúka jednoduchý prístup k obsahu v inteligentnom prostredí systému Smart TV 3.0.

4K HDR: špičkový kontrast, širšia paleta farieb a obraz plný detailov

Ultra vysoká kvalita obrazu televízora TCL 55P610 je daná ako vysokým rozlíšením 4K, tak aj štandardom HDR, čiže High Dynamic Range – vysokým dynamickým rozsahom. Ide o najnovší štandard pre kvalitu obrazu v rámci Ultra HD. Tento štandard využíva na zobrazovanie vyšší kontrast a pestrejšiu paletu farieb, vďaka čomu vám televízor TCL 55P610 umožňuje vidieť detaily tak, ako to doteraz nebolo možné.

Micro Dimming: precízne riadenie kontrastu a jasu po celej ploche obrazu televízora TCL 55P610

Funkcia Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do jednotlivých zón, ktorých je približne sto. V jednotlivých zónach obrazovky televízora TCL 55P610 je jas a kontrast riadený zvlášť, čo obrazu prináša lepšiu hĺbku, dynamiku a pomôže zdôrazniť detaily. Túto funkciu ocenia najmä večerní diváci filmov a tmavých scén. 

Vychutnajte si na televízore TCL 55P610 HDR zážitok aj pri sledovaní obsahu v SDR a pozdvihnite samotné HDR na ešte vyššiu úroveň s funkciou SMART HDR

SMART HDR pracuje formou umelej inteligencie (AI), ktorá umožňuje dynamicky analyzovať obsah a každú scénu upraviť zvlášť kvôli lepšej úrovni detailov. Na inteligentnom televízore TCL 55P610 tak lepšie vyniknú detaily v tmavých scénach vďaka ich lepšiemu prekresleniu a v jasných scénach nezaniknú detaily objektov na svetlých a jasných pozadiach. SMART HDR tiež umožňuje pozdvihnúť kvalitu u „obyčajného“ obsahu SDR vďaka prevodu tohto obsahu do možností HDR s využitím precíznejšej práce s jasom a kontrastom a rozšírenej palety farieb.

TCL 55P610 s Dolby Audio ponúka silný a čistý zvuk

Dolby je známkou kvality a pokroku v kinematografii a všeobecne v audiovizuálnej oblasti. Televízor TCL 55P610 so zvukom v podaní Dolby Audio prináša čistý, kvalitný a priestorový zvuk, ktorý si vychutnáte pri sledovaní akéhokoľvek obsahu.

SMART TV 3.0 systém na ľahkú orientáciu a prístup k obsahu a aplikáciám

Smart TV 3.0 je jednoduchý a prehľadný systém, ktorý vám umožní jednoducho prehrávať váš obľúbený obsah na televízore TCL 55P610. Najrozšírenejšie a najpopulárnejšie svetové služby na videá ako sú Youtube a Netflix nájdete v Smart TV 3.0 priamo v základnej ponuke a ostatné môžete získavať z TV + App Store.

V inteligentnom svete sa nestratíte s Amazon Alexa (Works with Alexa)

Amazon Alexa predstavuje inteligentnú asistenčnú službu, fungujúcu vďaka spracovávaniu vášho hlasu. Pomocou hlasu vám nájde informácie prostredníctvom vášho televízora TCL 55P610, pomôže s obsluhou inteligentných domácich prvkov a spotrebičov, pustí váš obľúbený obsah na TV a mnoho ďalšieho.

NETFLIX: využite váš nový TV TCL 55P610 na maximum vďaka obsahu vo vysokej kvalite 4K HDR

Netflix patrí medzi najrozšírenejšie a najobľúbenejšie služby na streamovanie obsahu. Ponúka ako výbornú kvalitu obrazu (až 4K HDR), tak aj atraktívnu ponuku titulov, z ktorých je veľa priamo z produkcie Netflixu. Je to úplne nový pohľad na kinematografiu. Netfilx má v ponuke ako tituly s dabingom, tak aj s lokálnymi titulkami, vďaka čomu si každý príde na svoje. Televízor TCL 55P610 vám umožní si ho naplno vychutnať vďaka podpore 4K HDR a obrazovej kvalite plnej jemných detailov a úžasného kontrastu. 

YOUTUBE: nepreberné množstvo obsahu teraz aj vo vysokej kvalite 4K HDR

Youtube je najrozšírenejšia služba na streaming videí na svete. S televízorom TCL 55P610 môžete sledovať videá na Youtube i v 4K UHD HDR. Dokonca na mobilných zariadeniach so systémami Android a iOS môžete pomocou aplikácie T-Cast prenášať bezdrôtovo Youtube obsah na obrazovku TV TCL 55P610 a taktiež ovládať televízor pomocou mobilného zariadenia. Aplikáciu T-Cast môžete zadarmo stiahnuť z Obchodu Play v prostredí Android, či z App Store v prostredí iOS. 

T-Cast: komplexné aplikácie z dielne TCL na zdieľanie obsahu a ovládanie TV z mobilných zariadení

T-Cast (po novom pod názvom T-Cast MagiConnect) je aplikácia umožňujúca bezdrôtové zdieľanie obsahu ako fotografie, hudba a videá z mobilných zariadení na obrazovke televízora TCL 55P610. Ak nebudete mať práve poruke originálny ovládač, môžete na ovládanie TV TCL 55P610 ľahko použiť váš mobilný telefón. Aplikácia je na stiahnutie zadarmo v Obchode Play/App Store. 

TCL 55P610 má tenký a elegantný dizajn

Televízor TCL 55P610 zapadne do každého interiéru. Jeho tenký a nadčasový dizajn je vhodný ako na umiestnenie na nábytok, tak aj na zavesenie na stenu. Je to skutočne výborná kombinácia elegancie a praktickosti.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
60 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
60 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,2 cm Hotovo!
Výška
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka
21,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,8 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak musí být správně naformátovaný externí SSD disk připojený k TV? Je správný formát FAT32?

Dobrý den, v parametrech je uvedeno, že tato tv má bluetooth, zda se mi že opak je pravdou

Dobrý den. Píšete že má Tv výstupy HDMI ,jaké to jsou výstupy HDMI ???? 2.0 , 2.1 ?? Chtělo by to více profesionální označení produktů. S pozdravem

Dobrý den, jas televize se při různých situacích sama ztmavuje a zesvětluje. Prosím jak to můžu vypnout ? Děkuji

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda aplikace T-Cast funguje s propojením O2 TV Děkuji za odpověď

Je možné do TV nainstalovat aplikaci O2tv? Díky

Dobrý den.Prosím Vás má tato televize HDMI ARC ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den má TV chytrý ovladač?

Dobrý den, dají se do TV instalovat nějaké aplikace? Je v ní nějaký appstore? A má předinstalovanou aplikaci spotify? Děkuji

Diskusia a poradňa k 55" TCL 55P610
Príslušenstvo pre 55" TCL 55P610 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55P610. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P610. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P610. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" TCL 55P610.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií