Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

55" TCL U55X9006

Zobraziť katalóg
55" TCL U55X9006
Televízor – ANDROID SMART QLED, 140cm, 4K Ultra HD, Quantum Dot, HDR-Pro, Ultra 4K Ultra HD Micro Dimming, 10-bit, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Quad Core, 3×HDMI, 2×USB, CI+, LAN, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, web prehliadač, NETFLIX, YouTube, Google AI, repro 2×12W, A+
Kód:  WK690d80o Produktové číslo:  U55X9006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" TCL U55X9006

Atraktívny z každého uhla pohľadu

QLED televízor TCL U55X9006 s Ultra HD 4K rozlíšením vám prináša úchvatný obraz s úžasne ostrými detailmi, mimoriadnym kontrastom a reálnymi živými farbami. Operačný systém Android vám umožní prístup k nekonečnej multimediálnej zábave a k obľúbeným službám Google Play, Netflix a YouTube. To všetko sa skrýva v atraktívnom tenkom dizajne, ktorý sa stane skvelým doplnkom vašej modernej domácnosti.

Ultra tenký dizajn

Ultra tenký dizajn obrazovky s atraktívnym kovovým rámikom z brúseného hliníka kombinuje maximálnu funkčnosť a elegantný minimalistický vzhľad, ktorý vás na prvý pohľad úplne uchváti.

Bezrámiková technológia

Vďaka inovatívnemu dizajnu je obrazovka vybavená veľmi tenkým, takmer neviditeľným rámikom, vďaka ktorému môže obraz tvoriť úžasný celok s okolitým nábytkom a dekoráciami. Pri sledovaní obrazovky už nebudete obmedzovaní nevzhľadnými televíznymi rámami.

Obrazová technológia Quantum Dot

Nanokryštálová technológia Quantum Dot umožňuje displeju zobrazovať bohatšie a jasnejšie farby než kedykoľvek predtým. Výsledkom sú dych vyrážajúce obrazy s 3D hĺbkou, ktoré sa postarajú o úchvatný zážitok zo sledovania.


Reálne farby

Reálne farby

Vďaka rozšírenému farebnému gamutu TCL WCG si vychutnáte neuveriteľnú rozmanitosť intenzívnych a reálnych farieb priamo vo svojej obývačke. WCG technológia reprodukuje o 30 % čistejšie a bohatšie farby, než tradičné LED obrazovky.

HDR Pro

HDR Pro

Televízor TCL U55X9006 podporuje technológiu HDR Pro, ktorá vytvára oslnivé obrazy s presnou reprodukciou svetlých a tmavých odtieňov. Zažite úžasný HDR obsah zo všetkých zdrojov presne tak, ako to zamýšľal jeho tvorca.

UHD 4K rozlíšenie

UHD 4K rozlíšenie

Obrazovka s Ultra HD 4K rozlíšením (3 840 × 2 160 px) zobrazí až 4× viac detailov, než štandardné Full HD rozlíšenie. Výsledný obraz oplýva vynikajúcou ostrosťou a presným zobrazením aj tých najmenších detailov, vďaka čomu budete ešte viac vtiahnutí do deja.

Reproduktory JBL

Reproduktory JBL

Špičkový zvukový systém JBL v kombinácii s technológiou DTS Premium Sound zabezpečí výnimočnú reprodukciu zvuku, ktorá posunie filmový zážitok na novú úroveň.

Android TV

Operačný systém Android

S technológiou Android TV získate prístup do sveta multimediálnej zábavy. Objavujte filmy, hry, hudbu a množstvo zaujímavých aplikácií, vďaka ktorým získa používanie televízora nový rozmer. Samozrejmosťou je prístup k internetu cez webový prehliadač a podpora obľúbených VOD služieb.

Ovládanie hlasom

Ovládanie hlasom

Nájdite svoj obľúbený obsah pomocou hlasového vyhľadávania. Stačí stlačiť tlačidlo na diaľkovom ovládaní a opýtať sa. Už žiadne zložité zadávanie textov či prezeranie ponúk. Teraz získate prístup k požadovaným aplikáciám alebo videám v priebehu okamihu.

Technológia Chromecast

Technológia Chromecast


Technológia Chromecast umožní prenášať vaše obľúbené videá, hry a aplikácie z mobilného zariadenia priamo na obrazovku televízora v maximálnej kvalite. Stačí jednoduché stlačenie tlačidla Cast na obrazovke vášho mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS.

Google Play

Google Play

Televízor TCLU55X9006 so službou Google Play ponúka neobmedzený prístup k filmom, televíznym seriálom a športovým prenosom. Získate aj prístup k niekoľkým tisícom aplikácií a hier, ktoré si môžete ihneď nainštalovať. Google Play sa postará o nekončiacu sa zábavu pre všetkých členov vašej rodiny.

YouTube

YouTube

S aplikáciou YouTube môžete sledovať aktuálne video trendy z celého sveta – od najhorúcejších hudobných videí až po novinky v oblasti hier, zábavy, spravodajstva, a podobne. Prihláste sa k obľúbeným kanálom, zdieľajte ich s priateľmi a prezerajte si obsah na ľubovoľnom zariadení.

Netflix

Netflix

V ponuke zábavy nechýba ani podpora jednej z najpopulárnejších televíznych staníc s veľkým množstvom populárneho obsahu. Netflix ponúka pre každého niečo. Môžete sledovať obľúbené televízne programy, vrátane ocenených originálnych seriálov Netflix, filmov a dokumentov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,1 cm Hotovo!
Výška
79,4 cm Hotovo!
Hĺbka
20,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
500×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat kdo tyto TV Dovaží do ČR? nikde jinde než tady jsem je neviděl, máte v tuto chvíli nějakou exkluzivitu na tuto značku? ani Expert ani Datart Mall nikdo to nemá. Výrobce je Čína nebo Francie ?

Zatím nejsou k TV dohledatelné žádné recenze, ani podrobné parametry panelu(kontrast,nit,lag input,atd)

S platformou TCL percee TV ma problem HBO Go. APP pada niekedy uz po 20min streamu.

Dobrý den, má tato televize optický výstup?

Dobrý den, Lze tato TV propojit se systémem iOS? A funguji všechny české programy přes anténu?

Dobrý den Chtěl bych si ji koupit, je to model 2018? Četl jsem že má dost velký input lag 47 ms. Děkuji za odpověď.

Dobry den, chtel bych si poridit k teto televizi bluetooth sluchatka. Jake kodeky tato tv umi, případně jaka sluchátka byste doporucili? Dekuji za odpoved

Zakoupil jsem televizi TLC U55X9006. Při následné instalaci s CI modulem jsem se pokusil nainstalovat mnou běžně slekované programy přes Skylink. Moje překvapení bylo že na této televizi můžete nainstalovat arabské, italské, franncouské, rakouské, německé a bůh ví jaké ještě programy ale žádné české, chybí satelit Astra 23.5 proč nikdo neví. Kdo už chce v čechách koukat na české programy. Tento nedostatek jsem se pokusil vyřešit tím že nainstaluji české programy přes DVB-T. Po instalaci venkovní anteny jsem zjistil že tato televize není připravena pro DVB-T. Při dalším pokus přijímat české programy přes skylink na internetu přišlo oznámení že na tomto zařízení to není možné. Jako další perlička je že ten menší ovladač přestal asi tak po 3 vteřinách fungovat. Výmněna baterijí nepomohla. Nevím na jakou adresu je možné teno ovladač zaslat. Co vlastně můžu s touto televizí dělat? Recenze kterou jsem napsal se jaksi u Alza stratila??? Zenzura???

Prosím Vás doporucili by ste tento TV na hraní PS4 pro? Ďakujem za info

bude k tcl qled uhlopriecka aj 49"???

12
Diskusia a poradňa k 55" TCL U55X9006
Príslušenstvo pre 55" TCL U55X9006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL U55X9006. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL U55X9006. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL U55X9006. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" TCL U55X9006.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií