Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Thomson 55UE6400

Zobraziť katalóg
55" Thomson 55UE6400
4,7 24 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 16W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WK680t7e Produktové číslo:  55UE6400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Thomson 55UE6400


THOMSON UE6400

Android TV Thomson 55UE6400 na prvý pohľad zaujme veľmi tenkým dizajnom s minimalistickým rámčekom, ktorý otvára cestu k skutočne strhujúcemu vizuálnemu zážitku. 10-bitová LED obrazovka s technológiu HDR a rozlíšením 4K UHD zobrazí neuveriteľne ostré detaily, bohatý kontrast a dychberúce farby, vďaka čomu bude každá scéna omnohorealistickejšia.

55"/139 cm

Krásne reálny obraz

Obrazovka s rozlíšením Ultra HD 4K (3 840 × 2 160 px) ponúka v porovnaní s klasickými Full HD televízormi 4× detailnejší obraz. Zažite neuveriteľne pohlcujúci vizuálny zážitok a objavujte neuveriteľnú presnosť detailov a ostrosť kontúr, ktoré vytvárajú úžasný dojem realizmu a hĺbky.


Zvuk ako rajská hudba

Nechajte sa pohltiť dynamickým priestorovým zvukom vďaka modernej zvukovej technológii Dolby Audio. Nezáleží na sledovanom obsahu, vždy bude zaručená špičková kvalita zvuku, ktorá splní vaše očakávania a povýši sledovanie filmov, televíznych relácií či koncertov na úplne novú úroveň.



Zahrá na vašu nôtu

Pomocou služby Google Play môžete sťahovať obľúbené aplikácie a užívať si nekončiacu multimediálnu zábavu. Netflix, YouTube, Voyo a veľa ďalších populárnych streamovacích služieb je teraz k dispozícii na obrazovke vášho Android TV. Sledujte filmy, športové prenosy či hudobné klipy v špičkovej kvalite 4K HDR.


Zmení zakorenené zvyky

Už nemusíte zdĺhavo vyťukávať na ovládači zložité príkazy. Televízor Thomson UE6400 disponuje podporou hlasového vyhľadávania a nechýba ani funkcia Google Cast, ktorá umožní preniesť obľúbenú zábavu a aplikácie z inteligentného telefónu, tabletu alebo notebooku priamo na obrazovku vášho televízora.


Superrýchle spustenie

Objavte funkciu okamžitého zapnutia, s ktorou váš Android TV naštartuje okamžite. Prečo sa pozerať na logo, keď zápas už beží? Stačia 2 sekundy a ste v obraze. Povoľte okamžité zapnutie v nastavení a už vám nikdy nič neutečie.


Fotografie mu pristanú

Pomocou technológie Chromecast ľahko prepojíte váš inteligentný telefón, tablet či notebook s televízorom Thomson. Získate tak možnosť ľahko a rýchlo prehrávať všetok mobilný obsah na veľkej obrazovke. Zdieľajte so svojimi priateľmi zábavné videá, fotografie z dovolenky či ďalší multimediálny obsah.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Kodi Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,9 cm Hotovo!
Výška
77,6 cm Hotovo!
Hĺbka
27,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,4 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co je pptraba dokoupit pro sledovani skylink tv?

Má tato televize moznost Hbbtv?

Zdravím, Také někdo máte problém s Ethernetem? Připojil jsem UTP kabel a jde to pomaleji než wifi, přitom na notebooku přes ten samý UTP kabel čtu z NASka cca 80-90 Mb/s. Chtěl jsem si takhle přehrávat 2k filmy, ale trhají se i 1080p filmy, přitom na Wifi ne. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu se zeptat na váhu této televize?

Dobrý den, s jakou verzí operačního systému Android TV je tato televize distribuována a jak bude v budoucnu aktualizována (jak dlouho bude dostávat nové verze Android TV, jak dlouho bude dostávat bezpečnostní záplaty)? Dále bych se rád zeptal jaký dálkový ovladač je k televizi přibalen. Děkuji, K

jakou apkou bych mohl otočit obraz aplikace jako v mobilu android?Děkuji

Dobrý den, kolik má televize paměti?

připojila jsem k tv media box launcher,ale objeví se mi okno "jako plochu používat aplkaci media bo launcher" pouze jednou nebo vždy.Ale nejde to nijak potvrdit,co stím mohu dělat?Děkuji

Dobrý den,v tv mi nejdou přehrát filmy na různých internetových stránkách.Co bych si měl nainstalovat?Nebo nějak nastavit v Tv?Děkuji

Dobrý deň. V tv mi prestal ísť youtube aplikáciu otvorí ale keď dám prehrať video tak ma vráti späť na aplikácie. Rovnako prestalo prehrávať online filmy. Viete mi poradiť čo urobiť aby to znova išlo? Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k 55" Thomson 55UE6400
Príslušenstvo pre 55" Thomson 55UE6400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Thomson 55UE6400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Thomson 55UE6400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Thomson 55UE6400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Thomson 55UE6400.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií