AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

55" Thomson 55UH7500

Zobraziť katalóg
55" Thomson 55UH7500
4,9 7 hodnotení
Televízor SMART ANDROID QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 2600 (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK680t7h Produktové číslo:  55UH7500 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Thomson 55UH7500



Thomson 55UH7500 – Kombinácia prémiovej kvality obrazu QLED s prémiovým zvukom z reproduktorov ONKYO

Z Thomson 55UH7500 prémiovosť priamo srší – obrazom, zvukom aj dizajnom. Je to QLED TV, kde technológia Quantum Dot zaisťuje reprodukciu širokého spektra farieb a 100 % objem farieb. Tomu asistuje Direct LED podsvietený VA panel, čo znamená, že čierna bude naozaj hlboká a kontrast vysoký – pre lepšiu hĺbku obrazu a lepší HDR zážitok. Kompletná podpora všetkých HDR formátov (HDR10, HLG, HDR10+ a hlavne Dolby Vision) pri televízore 55UH7500 zaistí,  inteligencia a výkonný procesor obrazu AiPQ 2.0 Engine sa postarajú o upscaling zdrojov s nižším rozlíšením do rozlíšenia 4K a Motion Clarity zaistí plynulý a ostrý obraz pri všetkých scénach. Zvuk televízora Thomson 55UH7500 je ladený profesionálmi zo spoločnosti ONKYO a podporuje priestorovosť Dolby Atmos. To všetko a ešte oveľa viac sa schováva v bezrámčekovom elegantnom dizajne v kovovom vyhotovení.



QLED – obraz plný detailov a živých farieb

Quantum Dot technológia, podľa ktorej sa televízory potom nazývajú QLED, je schopná reprodukovať široké spektrum farieb a odtieňov, čo prinesie obrazu fantastickú hĺbku a úroveň detailov. Thomson 55UH7500 ich zobrazí viac ako 1 miliardu a udrží 100 % farebný objem, ktorý zachová živé farby pri všetkých jasových úrovniach.



55-palcový TV 55UH7500 sa sústredí na HDR kvalitu – 4K HDR PRO

55-palcový TV Thomson 55UH7500 nesie označenie 4K HDR PRO zaisťujúce skvelý zážitok pri sledovaní najkvalitnejšieho obrazového materiálu v HDR. Vďaka technológii QLED ožíva pri TV Thomson 55UH7500 HDR obsah v dokonalých farbách, hĺbke a detailoch. Vychutnajte si filmy, seriály či hry v tej najvyššej kvalite so 4K HDR PRO.

Motion Clarity sa stará o plynulý obraz Smart televízora Thomson 55UH7500

Technológia Motion Clarity zaisťuje plynulosť a ostrosť obrazu aj v zdrojoch, ktoré majú samy o sebe nízku frekvenciu snímok za sekundu. Filmy či hry tak môžu byť na Smart televízore Thomson 55UH7500 plynulejšie a ostrejšie.


Kompletná podpora všetkých HDR formátov – HDR10, HLG, HDR10+ a Dolby Vision

Smart televízor Thomson 55UH7500 vyniká podporou všetkých HDR formátov, čo znamená, že si vždy vychutnáte obrazovú kvalitu na maximum, nech už pozeráte na akýkoľvek HDR zdroj obrazu. HDR10 a HLG sú základnými formátmi a HDR10+ a Dolby Vision sú formáty pokročilejšie, ktoré prinášajú vyššiu obrazovú kvalitu, pretože pružne optimalizujú obrazovú kvalitu v priebehu sledovania. Dolby Vision je najpokročilejší a početne zastúpený formát – nájdete ho napríklad na Netflixe, Apple TV a v budúcnosti aj Disney+ či HBO MAX alebo v Xboxe a na Ultra HD Blu-Ray diskoch. S formátom HDR10+ sa zase môžete stretnúť napríklad pri službách Rakuten a Amazon Prime.



GAME MASTER – staňte sa herným profíkom s TV 4K Thomson 55UH7500 stvorenom na hry

Pre hráča je dôležitá rýchlosť reakcií a výborná úroveň grafiky. TV 4K Thomson 55UH7500 vďaka HDMI 2.1 s funkciou ALLM (Auto Low Latency Mode) prinesie hráčom komfort, kedy umožní tú najkratšiu možnú odozvu (input lag* pod 15 ms) a optimalizované herné nastavenia automaticky. 4K televízor Thomson 55UH7500 sa prepne automaticky do herného režimu, keď k nemu pripojíte modernú hernú konzolu alebo PC cez HDMI.

*pre túto funkciu je vyžadovaná herná konzola alebo PC s HDMI 2.1


ATMOSféra s priestorovým zvukom Dolby Atmos z reproduktorov ONKYO

Ponorte sa do skvelých filmových, seriálových aj herných zážitkov vďaka úžasnej priestorovosti pod taktovkou technológie Dolby Atmos*. Reproduktory TV Thomson 55UH7500 sú ladené od renomovanej zvukovej spoločnosti ONKYO a postarajú sa o krištáľovo čistý zvuk, ktorý bude tancovať všade okolo vás a očarí vás svojou priestorovosťou.

*Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. 


SMART ANDROID QLED Thomson 55UH7500 podporuje zvuky DOLBY AUDIO a DTS-HD

SMART ANDROID QLED Thomson 55UH7500 má podporu zvukových formátov od oboch popredných spoločností zo sveta zvuku – Dolby Laboratories a DTS*. Vychutnajte si sledovanie filmov a seriálov aj hranie hier nielen vďaka skvelému obrazu, ale aj vďaka vynikajúcej zvukovej atmosfére. Dolby Audio prináša čistý a priestorový zvuk ako v kine. DTS-HD zaisťuje skvelý priestorový zvuk napríklad pri Blu-ray diskoch či pri streamingových službách.

*DTS a DTS spolu so symbolom sú ochrannými známkami spoločnosti DTS. 



ANDROID TV Thomson 55UH7500 je ohromne pestrý svojou aplikačnou, funkčnou a obsahovou ponukou

V Android TV Thomson 55UH7500 nájdete vstavané funkcie Google Home, Chromecast a Google Assistant.* Obchod Play je oficiálny aplikačný zdroj. Môžete z neho získať mnoho svetových aj miestnych aplikácií na streamovanie obsahu, hier či multimediálnych nástrojov. Čakajú na vás Youtube, Netflix, Amazon Prime a mnoho ďalšieho.

*Google Assistant vyžaduje internetové/dáta pripojenia. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služieb, zariadení, sietí a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách. 


Hands-Free Voice Control a Google Assistant predstavujú skvelú kombináciu pre váš komfort

Hands-Free Voice Control* prináša možnosť hovoriť hlasom priamo na televízor Thomson 55UH7500. V kombinácii s Google Assistant vám zaistí ľahký a rýchly prístup k obsahu, ktorý máte radi. Google Assistant je v televízore UHD 4K Thomson vstavanou funkciou. Pomôže vám s množstvom úloh, s vyhľadávaním obsahu a informácií a obsluhou vašej inteligentnej domácnosti. Zadávanie hlasom môžete využiť aj v češtine či slovenčine. Ľahko napríklad vyhľadáte obľúbené videá na Youtube. Tí najmenší tak môžu napríklad ľahko vyhľadať ich obľúbené rozprávky. Všetko, čo je k tomu potrebné, je vysloviť len ich názov, napríklad „Kremienok a Chocholúšik“ a TV ponúkne výsledky vyhľadávania na Youtube. Pokiaľ v určitom jazyku nefunguje príkaz na načúvanie „OK Google“, je možné načúvanie aktivovať pomocou tlačidla Google Assistant na pribalenom inteligentnom ovládači pri rade 55UH7500 a potom napríklad česky či slovensky vyhľadávať obsah.

* Hands-Free Voice Control a Google Assistant nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach a jazykoch. 



Google Duo – buďte v kontakte s vašimi blízkymi vďaka novej komunikačnej platforme

Android TV novo prichádza s možnosťou aplikácie Google Duo*. Táto komunikačná aplikácia ponúka možnosť využívať hlasové hovory alebo videohovory. K hlasovým hovorom stačí priamo mikrofón v TV a na videohovory je možné pripojiť USB webkameru s podporou UVC, ktorú si napríklad pripevníte na hornú hranu UHD TV Thomson 55UH7500. Na využitie aplikácie je potrebný iba váš Google účet a kontakty, ktoré v ňom máte, a samozrejme internetové pripojenie. Rozprávajte sa s vašimi blízkymi z pohodlia vášho gauča. V súkromných alebo skupinových hovoroch sa môže pripojiť až 32 účastníkov. Google Duo má obrovský potenciál, pretože Google účet je dnes veľmi rozšírený. Komunikujete tak z vášho TV s ľuďmi pri iných televízoroch, na mobilných telefónoch, počítačoch a tabletoch. Či už ide a súkromné hovory alebo skupinové hovory, vaše konverzácie zostávajú zabezpečené a zašifrované pre zachovanie vášho súkromia.

*Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu



ALEXA – inteligentný hlasový asistent

Alexa* je služba od spoločnosti Amazon, ktorá je pripravená vám pomôcť s mnohými úlohami a byť vám poruke v inteligentnom svete. Pomocou vášho hlasu ju môžete požiadať, aby vám pustila hudbu, nastavila v TV hlasitosť alebo prepla kanál, zistila predpoveď počasia alebo pomohla s ovládaním inteligentnej domácnosti a najrôznejšie smart prvkov v nej.

*Kompatibilita s Alexa vám umožňuje využívať vaše Amazon Alexa zariadenia vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpiteľné zvlášť) na ovládanie vášho TV. 


Smart QLED TV Thomson 55UH7500 55UH7500 sa môže stať ozdobou každého interiéru

Dizajn je postavený na použití prémiových kovových prvkov, ktoré nielen zvyšujú odolnosť, ale pôsobia solídne a elegantne. Bezrámčekové vyhotovenie zase nechá obraz viac vyniknúť a nechá ho pôsobiť viac okúzľujúcim dojmom. Smart QLED TV Thomson 55UH7500 prichádza aj s možnosťou dvoch pozícií stojana – úzkej a širokej. Vďaka úzkej pozícii je možné televízor Thpmson postaviť aj na užšie typy nábytku. Zároveň ponúka aj možnosť zavesenia na stenu. Skrátka sa hodí do každého interiéru.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
87 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
139 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
87 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
139 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
76,7 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,2 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat: 1. jestli je v pořádku, že tato TV nejde připojit na wifi (nenajde signal) na 6 m od O2 boxu, kde předchozí TV s tím neměla problém. 2. Sekala se aplikace youtube, kde netflix apod běžel v poradku ,tzn signál v pohodě. (Připojení přes kabel, musel jsem ji vytáhnout ze site, pak se to zatím vyresilo) 3. Cokoliv na ovladači zvolím, tak to má cca 2 vteřiny odezvu. Je to důvod k reklamaci (software) ? Zakoupil jsem ji před necelým měsícem, děkuji za odpověď.

Televiz má jeden ze vstupů " AV adapter " ve tvaru jakoby Jacka . Jaký kabel přesně potřebuji ? ( abych mohl propojit ze svart výstupem ). Děkuji.

je tv leskly alebo matny antireflexny panel?

Zdravim,..chcel by som vediet ..ako je to so zvukom..aky podporuje zvuk? Niekde som cital v recenziach,ze po pripojení externych reprakov bol zvuk akoby opozdený voci dialogom z tv ...maju externe repro na to nejaky vplyv,alebo iba to bol chybny kus ?

Zdravím, aký procesor používa táto televízia? a aku velku ram a rom (velkost uloziska) má?

Zdravím, je v prípade tohto modelu možné posunúť nožičky bližšie k sebe keďže mám užší stolík ?

Dobrý deň, akú verziu Bluetooth táto TV používa, prosím? Ide o 5.0? Ďakujem

Chcel by som sa opýtať či tento typ má veľkosť iba 55" žiadnu inú ani 60 ani 50 ??? Nie je to zvláštne že sa vyrába iba jedná veľkosť ???? Mňa by zaujímala veľkosť 50" existuje ????

Diskusia a poradňa k 55" Thomson 55UH7500
Príslušenstvo pre 55" Thomson 55UH7500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Thomson 55UH7500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Thomson 55UH7500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Thomson 55UH7500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Thomson 55UH7500.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií