AD elektro AD elektro

55" Toshiba 55QA4163DG

Zobraziť katalóg
55" Toshiba 55QA4163DG
4,3 4 hodnotení
Televízor SMART ANDROID QLED, 139cm, 4K Ultra HD, TPQ 2400 (50Hz), Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 1.5, Netflix, Disney+, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WB055y2g20a Produktové číslo:  55QA4163DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Toshiba 55QA4163DG


Televízor 55

Pre správne divácke zážitky je najlepšie zaobstarať televízor 55" Toshiba 55QA4163DG s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Príjemná uhlopriečka 55 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia do väčších aj menších izieb. Dokonalé rozlíšenie televízora 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Technológia QLED, pochádzajúca z hláv inžinierov spoločnosti Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot ručí za neuveriteľne plné farby po celej ploche obrazovky. Obraz je preto s touto konkrétnou technológiou podaný úplne verne. TV Smart predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najvýznamnejšie výhody televízora 55" Toshiba 55QA4163DG

  • Televízor Toshiba má uhlopriečku 55"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • QLED technológia je špičkou vo vernom podaní farieb
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Je možné používať na ňom Google Assistant
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz pre plynulý obraz
  • Televízor Toshiba je hybridný podľa vzoru HbbTV 1.5, ktorý spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Podpora 3D zobrazovacej technológie umožňujúca nezabudnuteľný dojem z filmu
  • Tzv. červené tlačidlo vám dovolí prechádzanie napríklad aktuálnych programov TV staníc, archívov videí, videotéky, predpovede počasia či spravodajstvo
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 na montáž napríklad na stenu
Televízor 55

Maximálne kvalitný obraz TV Toshiba

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. TV 55" Toshiba 55QA4163DG s výnimočným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Pomenovanie 4K pripadá obrazovke so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora Toshiba je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky sa nijak nemení jeho kvalita a je dokonale ostrý. Jemnosť obrazu príde vhod pri mnohých seriáloch, dokumentoch alebo filmoch z Blu-ray diskov. Filmy a seriály nenatočené v patričnom rozlíšení sa pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva aj svižný chod pridaných aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

TV s technológiou QLED pre dokonale prirodzené farby

Kvalitu obrazu zaistí technológia QLED, ktorá podsvecuje panel diódami so svetlom základných farieb. Zobrazuje vďaka tomu bezkonkurenčne najširšie farebné spektrum a obraz je absolútne verný predlohe. Navyše má tento TV veľmi vysoký jas a aj vo svetlej miestnosti sa naň dobre pozerá. Jej obraz je kvalitný a farebne stály aj ak naň hľadíte z ostrejších uhlov. V žiadnom prípade nesmie chýbať HDR alebo vysoký dynamický rozsah. Ten sa stará o prirodzený jas a kontrast, zníži napríklad nepriaznivé účinky protisvetla a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Podporuje technológiu Dolby Vision. Dolby Vision využíva dynamické metadáta na dokonalejšiu úpravu farieb a kontrastu.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 55" Toshiba 55QA4163DG

Pokiaľ dávate prednosť klasickej anténe, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Nové pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Vďaka DVB-S2 tuneru možno prijímať aj satelitný signál obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ide o káblový typ, tak sa zapojí 55" Toshiba 55QA4163DG pomocou takzvaného DVB-C tunera. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, kvôli ktorému je vybavený klasickým konektorom. Ak už ste dali káblom zbohom, bude veľmi praktická možnosť pripojiť ho k internetu prostredníctvom WiFi. Na ľahké spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou poslúži Bluetooth signál. Samozrejmou funkciou televízora Toshiba je prehrávanie externých diskov a flash diskov prostredníctvom USB portu. Podporuje zvukové formáty Dolby Audio Processing.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Toshiba

Televízor Toshiba vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Disney+, OKTAGON TV a T-Mobile TV GO. Je kompatibilný s Google Assistant. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast. Telefón nie je nutné zakaždým ručne pripájať, ale v budúcnosti sa bude s TV pri priblížení k nemu spájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Magio TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,7 cm Hotovo!
Výška
73,8 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jakou verzi Android TV má? Děkuji

Je , prosím, u televizoru Toshiba 55QA4163DG nastavitelná systémová čeština pro vyhledávání a základní nastavování. V parametrech je sice uvedeno, že televizor zvládá české vysílání, ale to není to, co potřebuji vědět. Pavel

kolik má TV pamět ram a rom pro aplikace prosím?

Dobrý den, jaká je prosím rozteč podstavce? Děkuji za odpověď. Václavík odpovědět Marcel Václavík

dobrý den,lze na tv sledovat Voyo bud s přednastavenou či dodatečně staženou aplikací Voyo?

dakujem za odpoved ze je leskly. je vsak zrkadlovo leskly ako OLED alebo drahsie QLED panely? alebo iba polo lesklo - satenovo jemne leskly? je leskly ako napr ipad alebo iphone?

preco sa na vasom webe spomina ze ide o DLED panel. a na alze ze ide o QLED panel. je to QLED alebo nie?

je panel lesklý alebo matný? prečo takú výraznú vec neuvádzate v popise

Má nebo umí aplikaci O2tv ?Diky

Je možné sledovat HBO Max

12
Diskusia a poradňa k 55" Toshiba 55QA4163DG
Príslušenstvo pre 55" Toshiba 55QA4163DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Toshiba 55QA4163DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55QA4163DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55QA4163DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Toshiba 55QA4163DG.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií