Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
WS7480

55" Toshiba 55UA3A63DG

Zobraziť katalóg
55" Toshiba 55UA3A63DG
3,3 3 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 139cm, 4K Ultra HD, TPQ 1900 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital 2,0, DTS dekodér
Kód:  WB055y2g2 Produktové číslo:  55UA3A63DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Toshiba 55UA3A63DG


Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si doprajte televízor 55" Toshiba 55UA3A63DG s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Plne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 55 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou pre pravého filmového pôžitkára. Rozlíšenie UHD TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov až k okrajom samotnej obrazovky. TV Smart predstavuje nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Najdôležitejšie funkcie televízora 55" Toshiba 55UA3A63DG

  • Televízor Toshiba ponúkne uhlopriečku celých 55"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Budete na ňom môcť využiť Google Assistant
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz plne dostačujúca pre plynulý obraz
  • Televízor Toshiba je multifunkčný podľa vzoru HbbTV, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám umožní prehliadanie napríklad aj vysielacieho programu, archívov filmov a relácií, počasie, hranie hier a ďalšie informácie
  • Schopnosť hlasového ovládania znamená koniec nutnosti zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje pripojenie na internet
  • Možnosť nahrávania na USB na nahrávanie filmov aj seriálov a opätovného prehrávania
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými otvormi so závitom od seba vzdialenými 200×200 na inštaláciu na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Výnimočne kvalitný obraz televízora Toshiba

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? televízora 55" Toshiba 55UA3A63DG s prvotriednym rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Pomenovanie 4K pripadá obrazovke s dokopy štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Toshiba má teda 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa jeho kvalita nijak nemení, vždy je dokonale ostrý. Veľkú jemnosť obrazu dnes oceníte ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Filmy a seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, vie spracovať dopočítaním a ich obraz trochu vylepší. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod aplikácií a ďalších funkcií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 55" Toshiba 55UA3A63DG

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšie netreba riešiť. S DVB-S2 tunerom možno prijímať satelitný signál veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. U používateľov káblového typu možno zapojiť 55" Toshiba 55UA3A63DG pomocou tunera DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak už u vás káble nemajú miesto, uvítate možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Na spárovanie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. Pre mnohých nevyhnutnou funkciou TV Toshiba je zobrazenie obsahu z externých diskov vďaka USB portu. S týmto modelom môžete obsah okrem prehliadania aj nahrávať. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Digital 2,0 a DTS dekodér.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Toshiba

TV Toshiba vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Apple TV. Použiť môžete šikovného Google Assistant. Funkcia Miracast sprostredkováva zdieľanie obrazu z mobilu. Hneď ako raz pripojíte svoj inteligentný telefón, pri budúcom priblížení sa k TV sa pripojí automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, D-SUB (VGA), Kompozitný, Komponentný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,3 cm Hotovo!
Výška
75,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
54,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím o přesný návod, jak televizi připojit na skylink live tv. Zdá se mi totiž, že ho vůbec nepodporuje. Děkuji.

Dobrý deň, má tv podporu Skylink Fast Scan

Vysvětlete mi, jak v TV nastavit audio optical výstup...Provedl jsem dle návodu následující. MENU - nastavení reproduktorů, přepnutí na externí zvukový systém. Doposud jsem měl i starou TV takto připojenou přes externí výstup a vše fungovalo bez problémů, ovšem tato TV i přes přepnutí na externí audio výstup stále přehrává z reproduktorů v TV a optický kabel funguje pouze jednosměrně a to z domácího kina (DVD) do TV, opačně však nikoliv.

Dobrý deň. Píše sa že sa dá ovládať hlasom. Podporuje aj slovenský alebo český jazyk? Ďakujem.

Dobrý den. Nepatřím mezi haters, ale tady nemůžu jinak... Telka je strašně, ale strašně pomalá. Odezva na cokoliv trvá neskutečně dlouho. Chybí Chrome, nejde nainstalovat. Odesílání z PC nefunguje. Nelze řadit programy. Před každým zapnutím musím TV odpojit od sítě, aby šla vůbec zapnout. Dálkový ovladač bez reakce, na telce taky bez reakce. Poraďte, mám ten krám reklamovat, nebo vyhodit z okna, nebo dělám něco blbě. Díky vám, mějte pěknej den.

Nedaří se mi rozchodit 2.5" externí disk, zkoušel jsem 3 rozdílné externí hdd: Verbatim 750GB, verbatim 1,75TB a 750GB Segate. Na hardisku svití kontrolka a hardisk se točí, ale na tv není vidět, že by byl připojen. Flashdisky jdou v pohodě. Neví někdo v čem by mohl být problém? Dá se koupit někde náhradní originál ovladač?

Dobrý den. Prosím vás, je možné ovládat TV pomocí chytrého dálkového ovládání? Mám na mysli kurzor na obrazovce pro rychlé vyhledávání na YT například. Pokud ano, jaký ovladač je vhodný? Děkuji.

Dobrý den. Lze TV propojit pomocí 3.5 Jack + 2x cinch kabel do zesilovače? Děkuji.

Vážení, dobrý den. Zakoupila jsem tuto TV. Chybějící návod je opravdu velký hendikep. Píšete, že TV má Miracast a tím pádem ji lze napárovat s mobilním zařízením. Nemohu přijít na to jak. Prosím o instrukci. Děkuji Z.K.

Jaky ma tv hardware- procesor, ram, uloziste?

12
Diskusia a poradňa k 55" Toshiba 55UA3A63DG
Príslušenstvo pre 55" Toshiba 55UA3A63DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Toshiba 55UA3A63DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55UA3A63DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55UA3A63DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Toshiba 55UA3A63DG.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií