AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Toshiba 55UL2A63DG

Zobraziť katalóg
55" Toshiba 55UL2A63DG
4,0 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, TPQ 2000 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Netflix, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W
Kód:  WB055y3a Produktové číslo:  55UL2A63DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Toshiba 55UL2A63DG


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií je najlepšie staviť na TV 55" Toshiba 55UL2A63DG s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Rozmerovo vyhovujúca veľkosť uhlopriečky 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor na plnohodnotné sledovanie filmov a televízie. Neuveriteľné rozlíšenie televízora 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Výrobcom použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až do rohov obrazovky. Smart TV prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Funkcia Miracast dovoľuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Najlepšie výhody TV 55" Toshiba 55UL2A63DG

  • TV Toshiba má obrazovku s uhlopriečkou 55"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Využite na ňom podporu asistenta Amazon Alexa
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosti na prehliadanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, možnosť opätovného prehrávania, spravodajstvo alebo počasie
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Funkcia nahrávania na flash disk na uloženie ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného prehrávania
  • Štandard VESA prichytenia s pripravenými závitmi vo vzdialenosti 200×200 na pripevnenie na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Výnimočne kvalitný obraz TV Toshiba

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? televízora 55" Toshiba 55UL2A63DG s mimoriadne jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie s dokopy štvornásobným počtom obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Toshiba je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri bližšom pohľade sa nijak nemení jeho kvalita, je vždy perfektne ostrý. Prvotriednu jemnosť obrazu vám príde vhod pri stále väčšom množstve obsahu, filmov, dokumentov či seriálov. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, zvládne preniesť do vyššieho a trochu ich tým zdokonalí. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie aplikácií a ďalších funkcií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 55" Toshiba 55UL2A63DG

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, nič ďalšie netreba riešiť. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať signál zo satelitu obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Pri využívaní káblového typu sa pripojí 55" Toshiba 55UL2A63DG pomocou takzvaného DVB-C tunera. Rad inteligentných funkcií potrebuje internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak už u vás káble nemajú miesto, uvítate možnosť pripojiť ho k internetu prostredníctvom WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj tu budete mať k dispozícii okrem najrôznejších služieb a aplikácií klasický webový prehliadač. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou využijete Bluetooth. Dnes už prakticky základnou funkciou TV Toshiba je zobrazenie obsahu z externých diskov prostredníctvom USB konektora. Tento model zvláda aj nahrávanie na takýto disk.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Toshiba

Televízor Toshiba vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Skylink Live TV. Použiť môžete rovnako aj podporovaného asistenta Amazon Alexa. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast. Len čo raz dôjde k spárovaniu s telefónom, už ho nie je potrebné ďalej pripájať ručne, pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,3 cm Hotovo!
Výška
75,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
98,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přehraje televize bez problému filmy v klasickém formátu jako avi/mkv? U mnoha předchozích televizí jsme s tím měli problémy. Filip R.

Dobrý den, podporuje televize funkci skylink fastscan(skylink ready)? Děkuji

dobrý den dá se stáhnout nebo nainstalovat aplikace voyo

Dobrý den, při instalaci se podařilo nastavit internet a funguje např. Amazon Prime, ale nejdou jiné aplikace včetně Youtube, Netflix. Co by mohl být za problém? Jak případně televizi aktualizovat? Děkuji!

Dobry den. Televizi jsem zakoupil a nikde nenasel casovac vypnuti. Pouze automaticke vypnuti a moznost od 1-8 hodin...takze se musim smirit ze si treba nenastavim aby se mi televize vypnula treba za 15 minut? Treba pri usinani u tv

Dobrý den, jaka je rozteč mezi nohami stojanu na podkladu? Děkuji

Dobrý deň. Aký je rozdiel medzi Toshiba 55UL2A63DG a Toshiba 55UL5A63DG?

Diskusia a poradňa k 55" Toshiba 55UL2A63DG
Príslušenstvo pre 55" Toshiba 55UL2A63DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Toshiba 55UL2A63DG . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55UL2A63DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Toshiba 55UL2A63DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Toshiba 55UL2A63DG.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií