Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

58" JVC LT-58VU6905

Zobraziť katalóg
58" JVC LT-58VU6905
4,4 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 146cm, 4K Ultra HD, PPI 1800 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×400 mm, repro 24W, Dolby Digital AC4, DTS HD, DTS TruSurround, trieda energetickej účinnosti A++
Kód:  WJV058a1 Produktové číslo:  LT-58VU6905 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" JVC LT-58VU6905


Pre športové aj filmové zážitky môžete staviť na TV 58" JVC LT-58VU6905 s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Plnohodnotná uhlopriečka 58 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD skvele sadne do rozmerných obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sa zaručuje za dlhú životnosť obrazových bodov po celej ploche obrazovky. TV Smart vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným, vďaka funkcii Miracast.

Najpodstatnejšie vlastnosti televízora 58" JVC LT-58VU6905

  • Televízor JVC poskytuje uhlopriečku celkovo 58"
  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie prinesie nový zážitok zo sledovania filmov, seriálov a športu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor JVC je univerzálny podľa vzoru HbbTV, čo je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo HbbTV umožňuje prechádzanie napríklad aj programu vysielaných staníc, archívov programov a filmov, spätné prehrávanie, informácie o počasí alebo hranie hier
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi v rozstupe 400×400 mm na inštaláciu na stenu
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Maximálne kvalitný obraz TV JVC

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. televízora 58" JVC LT-58VU6905 s mimoriadne jemným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Pomenovanie 4K charakterizuje panel so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora JVC teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov sa nijak nemení jeho kvalita a zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu môžete oceniť predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály natočené v nízkom rozlíšení skúsi preniesť do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší priebeh najrôznejších funkcií a aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 58" JVC LT-58VU6905

Ak stavíte na klasickú anténu, o správny príjem mať strach nemusíte. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať aj satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Ak ide o káblový typ, tak je možné pripojiť 58" JVC LT-58VU6905 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Tak ako pri telefónoch a počítačoch, využijete popri špecifických službách a aplikáciách tiež klasické webové rozhranie. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou je pripravený Bluetooth. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou TV JVC je čítanie obsahu z externých diskov vďaka USB konektoru. Podporuje zvukové formáty Dolby Digital AC4, DTS HD a DTS TruSurround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV JVC

Televízor 58" JVC LT-58VU6905 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook a Twitter.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Krajina
USA Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
USA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
130,1 cm Hotovo!
Výška
83,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci zeptat, zda televizor 58" JVC LT-58VU6905 bude opravdu podporovat standard DVB-T2 HEVC / H.265. U produktu to máte napsáno, ovšem na webu Odkaz do neznáma tento typ televizoru nemohu najít. Díky za odpověď.

Dobrý den, jakou verzi hbbtv má tento televizor? Děkuji.

Dobrý den, má tato televize otočný stojan kolem svislé osy? děkuji.

Zdravim, aky typ LCD panelov pouzivaju JVC TV - IPS alebo VA obrazovky ??? Nikde to neuvadzate a na stranke vyrobcu to nie je.

Dobrý den, chci se zeptat, televize má Direct LED podsvícení, akorát nikde nesvítí LED diody a v návodu se mi nepodařilo noc najít. Nevíte, jak to zprovoznit? Děkuji

Při spuštění programu se obraz automaticky přiblíží nejde vidět vše nápis programu je zvětšení a není v rohu obrazovky ale skoro v polovině.Jiz jsem vyzkoušel vše v nastavení bez vyřešení

Dobrý večer máme tel. Koupenou měsíc, použitá cca 14dni.včera se nám z ničeho nic vypla a nejde s ní nic udělat-vypina se zapíná pořád dokola.JVC nabízí službu i o víkendu a celý den se tam nedá dovolat.Info.o volnu nemají. Nestalo se to někomu prosím nemáte radu co s tím? Děkujeme.

jak je to s nahráváním na USB disk?

Dobrý den, podporuje tento model HDR?

Jsou součástí aplikace HBO GO, SKYLINK LIVE TV A NETFLIX ?

Diskusia a poradňa k 58" JVC LT-58VU6905
Príslušenstvo pre 58" JVC LT-58VU6905 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" JVC LT-58VU6905. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 58" JVC LT-58VU6905.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií