AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

58" Metz 58G2A52B

Zobraziť katalóg
58" Metz 58G2A52B
Televízor ANDROID SMART LED, 146cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Miracast, hlasové ovládanie, Netflix, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti B
Kód:  METZ004d Produktové číslo:  58G2A52B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" Metz 58G2A52B


Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie staviť na TV 58" Metz 58G2A52B s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Plnohodnotná hodnota uhlopriečky 58 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci do väčších aj menších izieb. Dokonalé rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Výrobcom použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až do rohov obrazovky. TV Smart vám otvára pestrú paletu multimediálnych aplikácií. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným, vďaka funkcii Miracast.

Najlepšie vychytávky televízora 58" Metz 58G2A52B

  • TV METZ ponúkne uhlopriečku celých 58"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Možné je využitie Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 Hz pre plynulý obraz
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači dovoľuje čítanie napríklad aj programu televíznych staníc, archívov odvysielaných relácií, spravodajstvo alebo počasie
  • Schopnosť hlasového ovládania eliminuje nutnosť neustále siahať po ovládači
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje pripojenie na internet
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na USB disk na zaznamenanie filmov aj seriálov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými závitmi vo vzájomnej vzdialenosti 200×200 mm na inštaláciu na držiak

Maximálne kvalitný obraz TV METZ

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. televízora 58" Metz 58G2A52B s extrémne jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K znamená panel so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora METZ teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri bližšom pohľade sa nijak nemení jeho kvalita, je vždy perfektne ostrý. Jemnosť obrazu dnes oceníte najmä pri vysokokvalitných filmoch z Blu-ray, ale aj pri seriáloch a ďalšom obsahu. Filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení sa bude snažiť preniesť do vyššieho a ich obraz sa trochu vylepší. Nečakaným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly priebeh aplikácií a ďalších funkcií, tieto televízory totiž dostávajú do vienka výkonný hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 58" Metz 58G2A52B

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať signál zo satelitu obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. U používateľov káblového typu napojíte 58" Metz 58G2A52B pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Rovnako ako v prípade telefónov a počítačov, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické webové rozhranie. Takmer samozrejmou funkciou televízora METZ je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku prostredníctvom USB konektora. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV METZ

Televízor 58" Metz 58G2A52B vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Facebook, Skype a Twitter. Televízor podporuje Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
129,7 cm Hotovo!
Výška
80,4 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato TV technologii vysokého dynamického rozsahu (HDR) a 10bitovou hloubku barev nebo ne? Děkuji za odpověď.

co presne podporuje dualni tuner? lze zaroven nahravat pres USB ze satelitni stanice (DVB-S2), z pozemni stanice (DVB-T2) a pritom se divat na jinou pozemni stanice (DVB-T2) ze stejneho MUXu jako he nahravana stanice? diky predem

Diskusia a poradňa k 58" Metz 58G2A52B
Príslušenstvo pre 58" Metz 58G2A52B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" Metz 58G2A52B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 58" Metz 58G2A52B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií