Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

58" Panasonic TX-58DX703E

Zobraziť katalóg
58" Panasonic TX-58DX703E
5 1 hodnotení
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 146 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, BMR 1400 Hz, HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 3x USB, CI+, Quad Core Pro, USB-HDD nahrávanie, webový prehliadač, Mirroring, HbbTV, DLNA, LAN, Media Player, hotelový režim, game režim, reproduktory 2x 10 W, energ. trieda A
Kód:  WX246t7 Produktové číslo:  TX-58DX703E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" Panasonic TX-58DX703E


vypnuté
4K

4K Ultra HD

Špičkové televízory Panasonic s rozlíšením 3840 × 2160 majú taký detailný a bezchybný obraz, akoby ste sa namiesto sledovania obrazovky pozerali von oknom na skutočný svet.

vypnuté
Obrazový procesor

Silný procesor

Aby ste neprišli ani o jediný detail zachytený v rozlíšení 4K, máte k dispozícii panel s vysokým jasom a veľkou farebnosťou. Nad všetkým navyše bdie výkonný procesor Quad Core Pro.

vypnuté
Snadný přístup k obsahu

Intuitívny obsah

Nová úvodná obrazovka využívajúca systém Firefox umožňuje ľahký a maximálne pohodlný prístup k vami zvolenému obsahu. Najmä na príjemné streamovanie z inteligentných zariadení.

vypnuté
Vhodná TV do moderního interiéru

Jasná voľba pre milovníkov kvality

Rad luxusných televízorov Panasonic DX703E prináša živé snímky v rozlíšení 4K s úžasnými detailmi a inteligentné prostredie operačného systému Firefox. Medzi lahôdky patrí tiež širší rozsah farieb a personalizovaná domovská stránka a milovníkom vycibreného dizajnu sa bude páčiť tenký rámček a neuveriteľne štýlový stojan. Treba poznamenať, že vás v blízkej budúcnosti nezaskočí ani prechod na nový štandard digitálneho vysielania DVB-T2.


Hlavné vlastnosti

  • Inteligentné funkcie (SMART) pod vedením platformy Firefox nechajú vyniknúť moderné služby vrátane streamovania z inteligentných zariadení.
  • Maximálna tunerová výbava DVB-T + DVB-T2, satelitný DVB-S2 a káblový DVB-C.
  • Dynamický obraz (HDR) s reálnym presvetlením.
  • Technológia lokálneho stmievania zlepšuje farby a dynamiku a riadi jas v tmavých oblastiach.
  • Dostatok konektorov na pripojenie viacerých zdrojov obrazu.
  • 1× USB 3.0 a 2× USB 2.0 využijete napríklad pre externé disky.
  • Pripravené režimy využijete na hranie hier alebo pri umiestnení v rámci hotelových izieb.
  • Veľmi príjemný a vkusný dizajn.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Velmi příjemný a vkusný dizajn

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
HDR

Podľahnite HDR

Vysoký dynamický obsah na televízoroch Panasonic s podporou tejto funkcie prináša obraz, ktorý sa maximálne podobá skutočnému svetu. Hlboká čierna je kombinovaná s veľmi jasným presvetlením. Výsledkom je úroveň reality, ktorá predtým nebola vôbec možná.


Prednosti hybridného televízora

HbbTV, teda hybridné televízne vysielanie. To je ďalšia, veľmi cenená funkcia naprieč platformou inteligentných televízorov. Ponúka napr. prístup do kompletného archívu Českej televízie v jej iVysílání. To dnes predstavuje už bezmála 10 rokov nepretržitého videa.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
HbbTV
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
129 cm Hotovo!
Výška
82,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
24 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi prosím objasnit rozdíl mezi TX-58DX703E a TX-58DX730E. (https://www.alza.cz/url/4bezyYEwGL) Tedy kromě přehozených čísel v názvu a rozdílu v ceně 8tis. Děkuji.

K TV jsem připojil FlashDisk (https://www.alza.cz/kingston-datatraveler-se9-32gb-d2302732.htm) doporučený v příslušenství. Po připojení TV disk načte, pozná, ale odmítá na něj nahrávat s hláškou o neúspěšném formátování a že disk není podporován???

Dobrý den, trochu mne mate obrázek a nožičky. Zdá se, že se mohou dát zhruba do druhé a třetí třetiny nebo při kraji - je to tak? A hlavně. Je možné tu kratší ohnutější dá u obou (a v obou variantách) směr dopředu - což by znamenalo, že obrazovka by byla blíže vpředu, což chci (nelze držák do zdi, prostě je to v nábytku). Uvažuji správně a je to možné? Díky

Dobry den, umi tato tv prijimat satelitni signal, ma slot na CAmodul?Dekuji Petr

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně toho, jaký je index zpracování obrazu, někteří prodejci na internetu uvádí u této televize zpracování obrazu 100 Hz, ale jiní prodejci pouze 50 Hz. Dále mám dotaz, zda jde uvedený model televize LED TV VIERA TX-58DX703E zavěsit na zeď pomocí držáku uvedeného v odkazu níže - děkuji za info a jsem s pozdravem. František

Dobrý den umí tato televize 3D.

Dobry den. Rad by som sa spytal pri ohladom 58 "Panasonic TX-58DX703E: v popise som nasiel nieco ako "upravitelny design". Znamena to,ze sa daju posuvat nozicky na spodu TV? Za odpoved vopred dakujem.

Diskusia a poradňa k 58" Panasonic TX-58DX703E
Príslušenstvo pre 58" Panasonic TX-58DX703E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" Panasonic TX-58DX703E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 58 "Panasonic TX-58DX703E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 58 "Panasonic TX-58DX703E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií