58" Toshiba 58L9363DG

Zobraziť katalóg
58" Toshiba 58L9363DG
Televízor ULTRA HD, 3D SMART, uhlopriečka 146 cm, 800Hz, ULTRA HD rozlíšenie 3840x2160, DVB-S2/S/T2/T/C MPEG4 tuner, konverzia 2D »3D, CEVO 4K engine, WiFi, Widia, webový prehliadač, Skype, DLNA , HbbTV, Cloud TV, MHL, 4x HDMI, 2x USB, 1x SD card, SCART, VGA, LAN, 2x aktívne 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WB058j Produktové číslo:  58L9363DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" Toshiba 58L9363DG

Objavte magické kúzlo rozlíšenie Ultra HD na televízoroch Toshiba radu L9. Tento nový štandard kvality obrazu má štyrikrát viac bodov ako Full HD . Prináša tak intenzívne detaily, ktoré vás uchváti. Preveďte Full HD obsah do kvality rozlíšenia Ultra HD. Blu-ray filmy a televízne relácie teda môžete premeniť na pôsobivé zážitky pri sledovaní. Výkon inteligentného procesora CEVO 4K a technológie pre spracovanie obrazu AMR 800 sa odrazí na dokonalom výsledku. Vaše zážitky obohatíte o realistické vnímanie priestoru, pretože ponúka Full HD 3D a prevod "obyčajného" 2D na 3D . Ďalšou výhodou sú extra široké pozorovacie uhly bez deformácie farieb - až do hodnoty 178 °. Vďaka elegantnému dizajnu radu L9 sa bude dokonale hodiť k prostrediu, kde žijete.

Navyše prináša nikdy nekončiaci zábavu z najrôznejších internetových zdrojov. Okrem štandardného hybridného vysielania HbbTV totiž dostanete aj službu Toshiba Cloud TV , Kde sa zábave naozaj hranice nekladú. Čaká na vás výber toho najlepšieho online vysielanie. Televízor disponuje otvoreným webovým prehliadačom a pripravený je aj na komunikáciu cez Skype , S ktorého pomocou uskutočníte videohovory tvárou v tvár. Pre pripojenie do siete má WiFi s podporou WiDi a WiFi Miracas t, ktorý má za úlohu zrkadliť displej chytrých zariadení a zobraziť ho na veľkej obrazovke. Potom je tu certifikácia DLNA predstavujúce sieťové funkcie v podobe neprerušovaného zdieľanie multimediálneho obsahu z kompatibilných zariadení. Jeho chytré funkcie sú zavŕšené ovládaním cez mobilné zariadenia so systémom Apple iOS alebo Google Android. Stačí vám len stiahnutie bezplatnej aplikácie Toshiba AppsConnect z iTunes alebo obchodu Play.

Integrácia tunera pre DVB-T/C aj satelitné DVB-S/S2 vám ušetrí výdavky za set top boxy. USB konektor slúži nielen pre prehrávanie vašich multimédií, ale aj pre záznam vysielania, takže vám už žiadne obľúbené relácie neutečú. Pripojenie prehrávačov i konzol pojmú 4 konektory HDMI , Komponentný aj kompozitný vstup as digitálnym zvukovým výstupom pripojíte aj domáce kino. Vďaka funkcii MHL ľahko pripojíte externé zariadenie s kompatibilným USB, ako sú napríklad smartphony a tablety, z ktorých je možné sledovať obsah na väčšej obrazovke cez HDMI a zároveň dobíjať ich batériu.

Doplňujúce informácie:

Zvuk:
NICAM Stereo
Audyssey EQ
Audyssey Dynamic Volume
Audyssey ABX
Audyssey Volume Extension
Virtual Surround Sound
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Pulse

Funkcia Smart TV:
Záznam PVR (na externé USB úložiska)
WiFi (integrované)
WiDi 3.5
WiFi Miracast (jeseň 2013)
DLNA (DLNA DMP, DLNA DMR)
MediaGuide od Rovi
Cloud TV
Toshiba AppsConnect
Skype
Open Browser
HbbTV
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
130,6 cm Hotovo!
Výška
85,7 cm Hotovo!
Hĺbka
37,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
76,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
35,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 58" Toshiba 58L9363DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" Toshiba 58L9363DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 58" Toshiba 58L9363DG.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií