Premium Week Samsung

60" LG 60UF772V

Zobraziť katalóg
60" LG 60UF772V
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 151 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 3x USB, Scart, CI, LAN, WiFi, Miracast, DLNA, HbbTV, webový prehliadač, webOS 2.0, reproduktory 20 W, magický ovládač AN-MR600, VESA 300 x 300, energ. trieda A+
Kód:  WK609p52c Produktové číslo:  60UF772V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60" LG 60UF772V

Smart televízory LG 60UF772V prinášajú ultra jemný 4K obraz a veľa moderných technológií, ako je operačný systém WebOS, špičkový priestorový zvuk Ultra Surround alebo stredisko zábavy SmartShare. A to všetko v konštrukcii tenkej ako papier, ktorá ozdobí každú obývaciu izbu. Tešiť sa môžete na diaľkový ovládač Magic Remote, s ktorým budete mať zábavu úplne vo svojich rukách.

Kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný obraz v rozlíšení 4K
  • Technológia Upscaler vylepšuje obraz takmer na 4K
  • Priestorový zvuk zaplaví celú miestnosť
  • Rozhranie SmartShare ponúkne množstvo zábavy
  • Diaľkový ovládač Magic Remote a pohodlné ovládanie

Ultra jemné zobrazenie

Špičkové rozlíšenie 4K, teda Ultra HD, svojou jemnosťou posúva latku od ďalší kúsok vyššie. Rozlíšenie 4K je budúcnosťou digitálneho zobrazovania, pretože prináša štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. Úplne jasne uvidíte aj tie najjemnejšie detaily, aj keď budete stáť blízko pri obrazovke. Dobrá správa je, že 4K si vďaka vylepšeniu obrazu 4K Upscaler teraz môžete užiť aj počas televízneho vysielania, filmov a športových prenosov. Táto technológia totiž vylepšuje detaily takmer na kvalitu 4K, čím vám sprostredkuje nový a vzrušujúci pohľad.

Zaplaví vás priestorový zvuk

S televízorom si na svoje prídu nielen oči, ale aj uši. Celú miestnosť totiž vyplní priestorový zvuk technológie Ultra Surround, ktorá svojou hĺbkou posunie hranice vášho vnímania dynamiky. Sledujte film z ktoréhokoľvek uhla, vždy zažijete povznášajúci pocit, ako by ste boli priamo uprostred deja. Účinne totiž reprodukuje zvuk, ktorý akoby sa šíril zo siedmich rôznych smerov. Viackanálový priestorový zvuk vás obklopí a úplne pohltí zo všetkých strán.

Stredisko zábavy SmartShare

Rozhranie SmartShare je strediskom zábavy, ktoré vám umožní si pohodlne prezerať všetok obľúbený obsah z jedného miesta. Získate okamžitý prístup k zábave uloženej na svojom inteligentnom zariadení alebo sa spojte s rodinou a priateľmi. Súčasťou televízora je diaľkový ovládač Magic Remote s technológiou LG "Ukáž, potvrď a ovládaj". Zabezpečí vaše spojenie s obsahom na obrazovke prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK.

Luxusný vzhľad

Samotný televízor je vyrobený v štíhlej konštrukcii s horným a dolným rámčekom v dizajne Dual Metal. To vytvára luxusný vzhľad a štýl, na ktorý sa budete radi pozerať, aj keď bude televízor vypnutý. Stane sa dominantou každého interiéru, nech už ho postavíte kamkoľvek.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
134,8 cm Hotovo!
Výška
84,1 cm Hotovo!
Hĺbka
33,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
78,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,85 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, za výrobok, čo sa chystám objednať by som rád zaplatil kartou na pokladni, ale je príliš veľký na to aby sa mi zmestil do môjho osobného vozidla. Chcel by som sa Vás preto spýtať, či je možné zaplatiť za výrobok kartou na pokladni, ale cez to si objednať kuriéra aby mi ho priniesol domov.

Diskusia a poradňa k 60" LG 60UF772V
Príslušenstvo pre 60" LG 60UF772V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" LG 60UF772V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60" LG 60UF772V.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií