Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

60 "Samsung 60HC890

Zobraziť katalóg
60 "Samsung 60HC890
Televízor hotelová, LED, 16: 9, FullHD 1920x1080, DVB-S2/T2/C, 3x HDMI, USB, D-Sub, CI, RS-232, USB klonovanie, uvítacia obrazovka, energ.třída A ++
Kód:  WR228v7 Produktové číslo:  HG60EC890XBXXC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60 "Samsung 60HC890

Kráľ medzi hotelovým TV Samsung diváka úplne odzbrojí súhrou toho najlepšieho vo vizuálnej aj audio oblasti. Micro Dimming Pro optimalizuje každú oblasť obrazu a je schopný vyladiť ideálny kontrast s hlbšiu čiernu, živšie farby, a čo najpresnejšie detaily v závislosti na obsahu. Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu u každej snímky. Aby bol zážitok pohlcujúce, všetko doplní zvuk s vierohodnou simuláciou 3D a so servírovaním cez reproduktory a 20W woofer . To všetko máte k dispozícii pre televíznu v najnovších štandardoch DVB-S2/T2/C, keby náhodou nič nedávali môžete pustiť film z prehrávača alebo sa odde smart funkciám.

Chytré sieťové služby


Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach . Napríklad taká aplikácia Smart View prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, čím sa dá cez televíziu pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí vrátane počítačov a smartfónov. Na televízore teraz môžete skrátka sledovať najrôznejší obsah v pohodlí.

Informácie hosťom po spustení


Zvýšte pohodlie hostí a prestíž vášho ubytovanie s Hospitality Home menu, a to aj v prostredí bez siete. Pozdravte hostí na domovskej obrazovke, kde sa zobrazí živé vysielanie a potrebné informácie o ponúkaných službách . Domovská obrazovka ponúka bežné hotelové funkcie, ako je napríklad ranné prebudenie či časovača pre spánok a podobne. Navyše, tieto úpravy možno ľahko klonovať do USB portu pre efektívne nastavenie rovnakého obsahu na ostatných displejoch.

Management na úrovni


Zjednodušte si management TV na izbách a zároveň kontrolujte náklady s riešením Samsung Lynk REACH as REACH serverom s využitím existujúcej koaxiálny infraštruktúry. Môžete vzdialene ovládať viac TV z jedného miesta , Tým zvýšiť efektivitu a produktivitu bez nutnosti set-top boxu (STB) v každej izbe. Navyše môžete vytvárať rôzne skupiny displejov s vyhradeným obsahom pre každú skupinu , Čo je ideálne pre zacielenie na určitú skupinu klientov ako je privítanie individuálnych účastníkov alebo celej skupiny turistov.

Viac displejov a ovládačov pohromade


Diaľkový ovládač podporuje multikódování , Aby sa predišlo tomu, že ovládačom k jednej televízii budete nechtiac ovládať inú. Nastaviť možno až 10 rôznych kódov, vďaka ktorým budete ovládať vždy iba požadovanú televíziu. Táto vlastnosť sa osvedčí predovšetkým na verejných miestach s množstvom obrazoviek, ako sú telocvične, čakárne a podobne.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Typ

Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-S2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,21 cm Hotovo!
Výška
83,31 cm Hotovo!
Hĺbka
26,77 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
79,27 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,42 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60 "Samsung 60HC890 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Samsung 60HC890. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60 "Samsung 60HC890. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 60 "Samsung 60HC890. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 60" Samsung 60HC890.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií