AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" Hyundai ULW 65TS643 SMART

Zobraziť katalóg
65" Hyundai ULW 65TS643 SMART
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, CMP 800 (50Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×200, repro 24W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WHY245l1 Produktové číslo:  ULW 65TS643 SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Hyundai ULW 65TS643 SMART


Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov je najlepšie staviť na televízor 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Úplne dostačujúca uhlopriečka 65 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do všetkých izieb filmových nadšencov. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej po celej ploche obrazovky. Smart TV prináša netušené multimediálne možnosti. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Najzásadnejšie parametre TV 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART

  • TV Hyundai ponúka uhlopriečku 65"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre plynulý obraz
  • Televízor Hyundai ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV, to je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo dovoľuje prehliadanie napr. programu vysielaných staníc, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, spravodajstvo a informácie o počasí
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Štandard VESA prichytenia s pripravenými otvormi so závitom vo vzdialenosti 400×200 na inštaláciu na držiak
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami

Najkvalitnejší obraz televízora Hyundai

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART s extrémne jemným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K pripadá obrazovke s dokopy štvornásobným počtom bodov obrazu, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora Hyundai je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov nie je rozmazaný, vždy je dokonale ostrý. Slušnú jemnosť obrazu sa hodí najmä pri vysokokvalitných filmoch z Blu-ray, ale aj pri seriáloch a ďalšom obsahu. Aj staršie filmy a seriály natočené v menšom rozlíšení navyše umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz sa trochu vylepší. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod pridaných aplikácií a funkcií, v týchto TV totiž býva výkonnejší hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, tú najdôležitejšiu starosť môžete pustiť z hlavy. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. U používateľov káblového typu možno zapojiť 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART pomocou takzvaného DVB-C tunera. Tak ako pri telefónoch a počítačoch, aj tu budete mať k dispozícii okrem najrôznejších služieb a aplikácií klasické internetové prostredie. Na spárovanie s ďalšou elektronikou nie je problém využiť Bluetooth. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou televízora Hyundai je prehrávanie flash a externých diskov prostredníctvom USB portu.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Hyundai

TV 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook a Twitter. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast. Po spárovaní telefónu už túto akciu nie je potrebné vykonávať znova, pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
USA Hotovo!
Spotreba v SDR režime
109 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
149 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
USA Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
109 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
149 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146 cm Hotovo!
Výška
89,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
85,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,5 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
132,4 cm Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dá televize připojit na internetový kabel. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jestli do této televize je možné nainstalovat aplikaci O2 TV? Jde mi o to, že poskytovatel televizního připojení nebude O2, ale mám předplacené jejich programy... Předem děkuji.

Mám menší TV Hyundai starou asi 3 roky a tam se při přepnutí programu automaticky zobrazí dole jak aktualni program s casem, tak vpravo nasledujici program s casem. Coz je bezva vec. Je to tady taky?

Dobrý den, TV chci používat na různé prezentace z PC - je možné bezdrátově se spojit s touto TV a zrcadlit obraz? Děkuji

Dobrý den, lze u této televize vypnout funkci "vylepšování" obrazu dopočítáváním snímků (u této TV se jmenuje "Clear Motion Picture", u LG TruMotion, u Samsungu Motion Plus)? Děkuji.

Dobrý den, zrcadlení obrazovky není kompatibilní s iOS?? S Windows se spáruje, ale telefon iPhone televizi nenajde.... Poradíte? Děkuji.

Hezký den, prosím je uvedena zásuvka USA, co to znamená? a jaká je hmotnost televize, případně doporučené držáky? Děkuji.

Dobrý den, je dostupnost 25.listopadu jistá?? Má cenu tuto TV objednávat?? Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART
Príslušenstvo pre 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Hyundai ULW 65TS643 SMART.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií