65" LG 65LA965V

Zobraziť katalóg
65" LG 65LA965V
Televízor ULTRA HD, 3D, SMART, IPS LED, uhlopriečka 165cm, MCI 1000, ULTRA HD rozlíšenie 3840x2160, DVB-S2/T2/C MPEG4 tuner, HbbTV, Dual Play, konverzie 2D »3D, 3x HDMI, 3x USB, scart, DLNA , zabudované WiFi, Widia, MHL, Skype, Magický ovládač, energ. trieda B
Kód:  WK309a3f Produktové číslo:  65LA965V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65LA965V

Ultra HD

Televízor LG ULTRA HD 3D predstavuje úplne novú úroveň kvality obrazu s rozlíšením štyrikrát väčším ako Full HD. Prirodzene je také zobrazenie neuveriteľne sýty a ostré, dokonca aj veľa zblízka. Televízor LG ULTRA HD diváka dokonale uspokoja bezchybnými detaily s latkou vizuálnej reprodukcie o ďalší stupeň vyššie. Posúďte sami.

Ultra HD 8.3

LG ULTRA HD ponúka novú úroveň rozlíšenie - prekvapivých 8,3 megapixelov - ktorá znamená neobyčajne detailné a ostrý obraz. Televízor zobrazuje štyrikrát viac pixelov ako Full HD modely, a dokonca osemkrát viac než HD televízory. Užite si najvyššiu kvalitu obrazu v histórii televízie.

Ultra detaily

S ULTRA HD rozlíšením vám neuniknú ani drobné detaily. Maličký mravec uprostred lesa, kvapky potu na tele športovca alebo listy poletujúce vo vetre sú výjavy, ktorých ste si predtým nemuseli všimnúť. Doprajte si niečo, čo vám bývalo odopreté.

Krištáľové text

Vďaka ULTRA HD rozlíšenie je čítanie textu na gigantickej obrazovke teraz ešte pohodlnejšie. Drobná písmená, okraje riadkov a dokonca aj malé bodky sú detailne zobrazované vzhľadom k mimoriadne vysokej hustote pixelov.

Resolution upscaler

Funkcie ULTRA HD Resolution Upscaler spoločne s pokročilou technológiou LG povyšuje kvalitu bežného obrazu na mimoriadnu kvalitu ULTRA HD. Aj keď bežne nemáte k ULTRA HD obsahu prístup, môžete si vychutnávať špičkovú kvalitu ULTRA HD televízore pri sledovaní prakticky akéhokoľvek obsahu.

Živé farby

IPS panel zaisťuje reprodukciu farieb, ktoré sú úplne identické s originálnym obrazom. Farby sú úplne prirodzené a maximálne príjemné na oči.

Široký pozorovací uhol

Je jasne viditeľné, že IPS panel má medzi LCD panelmi najstabilnejšie farby a kontrast zo všetkých uhlov pohľadu. Jedná sa o ideálny obrazovku pre všetky účely, bez vyblednutie farieb a straty kontrastu.

Nano Full Led

NANO FULL LED je najvyspelejší LED televízor a vrchol inovácie LG na poli obrazovej kvality LCD obrazoviek. NANO Lighting Technology, kombinácia najmodernejších zobrazovacích technológií LED, sprostredkováva jasnejší, ostrejší a čistejší obraz než akýkoľvek iný LED televízor vďaka rovnomernej distribúcii LED svetiel.

Triple XD engine

Užite si úplnú dokonalosť farieb, kontrastu a jasu s výkonným procesorom Triple XD Engine. Triple XD Engine, najnovšie a najvyspelejšie procesor LG, je zárukou najvyššej kvality obrazu a maximálneho výkonu s dokonalými farbami, kontrastom a jasom.

Pohodlné 3D okuliare

LG 3D okuliare sú ľahké, bez batérií a hlavne cenovo dostupné, takže si 3D filmy môžete užívať so všetkými svojimi priateľmi alebo rodinou. Máte dioptrické okuliare? Aj pre vás máme riešenie. LG vám ponúka možnosť použitia klipsu, s ktorým uvidíte 3D obraz bez ťažkostí. Končí tým problém nasadenie ďalších okuliarov na Vaše okuliare DIOPTRICKÉ.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,1 cm Hotovo!
Výška
91 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,08 cm Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" LG 65LA965V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65LA965V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65LA965V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65LA965V.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií