Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" LG 65NANO80

Zobraziť katalóg
65" LG 65NANO80
4,8 5 hodnotení
Televízor SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, TruMotion 100 (50Hz), HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612e02 Produktové číslo:  65NANO803NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO80



Televízor LG 65NANO803NA SMART LED poskytne dokonale čisté farby

Obraz LG televízora, ktorý sa nenechá ničím obmedzovať

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. Televízor 65" LG 65NANO803NA s extrémne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Prídavok 4K značí panel so štvornásobným počtom obrazových bodov než aký máva bežný televízor s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality, za každých okolností zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu si môžete vychutnať nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály nakrútené v nedostatočnom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod rôznych funkcií a aplikácií, tieto televízory totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.


S LG 65NANO803NA Smart LED kinosála vo vašej obývačke

Technológia Nano Cell vytvára na LG 65NANO803NA Smart LED vysoký kontrast a vďaka živým čistým farbám vyzerajú všetky scény realisticky. Obraz v nízkom rozlíšení sa automaticky prevedie do vyššieho rozlíšenia. Pôsobivejší zážitok vám dodá aj optimalizovaný obraz a zvuk. Teraz sa aj doma s LG 65NANO803NA Smart LED môžete cítiť ako v kinosále.


FILMMAKER MODE

S FILMMAKER MODE si navyše užijete automatické úpravy obrazu a zobrazenie pohybu čo najprirodzenejšie. Teraz si môžete vychutnať zážitok ako v kine aj u vás doma!

HDR 10 Pro a HLG Pro

Tieto dva formáty HDR 10 Pro a HLG Pro poskytujú televízoru LG 65NANO803NA Smart LED optimálnu kvalitu obrazu HDR, keďže upravujú podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení.

Lokálne stmievanie

Ostré detaily umožňuje funkcia lokálneho stmievania, ktorá tiež vylepšuje úroveň farieb a kontrastu v porovnaní s televízormi s priamym podsvietením.

Nikdy nekončiaca zábava s LG 4K TV

Doprajte si rôzne typy obsahu, ktoré sú dostupné v aplikáciách Netflix, LG Channels a Apple TV a mnohých ďalších. Všetky najnovšie televízne seriály, filmy, dokumenty alebo živé športové prenosy nájdete na jednom mieste. To všetko v LG 4K TV 65NANO803NA Smart LED.



Výhra každého gamera

Virtuálny svet bude vyzerať lepšie než v skutočnosti vďaka technológii NanoCell a čistým farbám, ktoré táto technológia vytvára. S vylepšenou grafikou v reálnom čase vďaka rôznym herným funkciám, ako je nízke oneskorenie na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG si užijete virtuálny svet ešte viac. Televízor LG 65NANO803NA Smart LED má navyše nízky Input lag, ktorý vám umožní zaútočiť na súpera okamžite a bez omeškania.

ThinQ AI

Ovládajte vašu inteligentnú domácnosť vďaka inteligentnej technológii LG ThinQ AI pomocou rozpoznávania pokynov v prirodzenej reči.

Režim HGiG

Príjemnejšie zobrazenie pre oči vás vtiahne priamo do deja hry. Režim HGiG rozozná výkon televízora a kvalitu obrazu.


Ozajstný zážitok zo športových stretnutí

Televízor LG 65NANO803NA Smart LED obsahuje technológiu Nano Accuracy, ktorá umožňuje vidieť presné farby bez skreslenia, a to z ľubovoľného uhla. Ultra veľká obrazovka, čisté farby a úžasná kvalita obrazu poteší každého fanúšika pri sledovaní športových prenosov. S funkciou Motion Pro môžete sledovať všetky rýchle a jemné pohyby každého hráča bez rozmazania.

Smart TV LG 65NANO803NA s virtuálnym zvukom

Smart TV LG 65NANO803NA disponuje bohatším virtuálnym zvukom 4.0. Vytvorte si vo vašej obývačke efekt priestorového zvuku vďaka možnosti pripojenia až dvoch Bluetooth reproduktorov.

Športové upozornenie

Teraz vám už neunikne žiadne športové stretnutie vďaka funkcii Športové upozornenie, ktorá vás informuje pred zápasom, počas neho a po ňom.

Urobte si skvelú atmosféru s televízorom UHD 4K LG 65NANO803NA

Televízor UHD 4K LG 65NANO803NA disponuje ultratenkým rámčekom, vďaka ktorému budete vnímať iba dianie na obrazovke a rámček si ani nevšimnete. Televízor z radu NanoCell tak skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,1 cm Hotovo!
Výška
90 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
122 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak naladit programy skylink do této TV. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možne k této tv připojit soundbar model LG SN5Y přes hdmi acr kdy bude plnohodnotně ovladaný přes tv jako je zapnutí a vypnutí tv a ovládaní hlasitosti ?

jaký je rozdíl mezi touto TV a lg nano806,kterou máte není v akci,děkuji

Zdravím. Prosím vás aky typ držiak na stenu by ste doporučili k tomuto televízoru z uhlopriečkou 65".

zdravím. nějak nechápu jak muže mít TV s herním režimem jen 50hz. to by přece mělo být na hraní málo a obraz by se mohl rozmazávat. díky za odpověď.

Zdravím pri pozeraní netflixu s titulkami bliká obraz raz svetlý raz tmavý keď sa zobrazujú a miznú titulky hrozné to je čo stým?

zdravím, jde k telce připojit třeba gamepad jako ovládací prvek? například logitech f710?

Dobrý den, televize při zobrazování černé velmi silne zobrazuje svetle okraje, které někdy prosvitaji přes celou výšku panelu. Je to rušivé. Dá se toto doladit nějakým nastavením, nebo mám řešit vrácení TV? Dekuji

Dobry den.Zvlada telka aj párovanie s mobilným zariadením?

zdravím, jsou u této tv dostupné aplikace skylink live a netflix? Dá se někde dohledat seznam aplikací pro webos v lgtv?

12
Diskusia a poradňa k 65" LG 65NANO80
Príslušenstvo pre 65" LG 65NANO80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65NANO803NA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií