PET Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG 65NANO90

Zobraziť katalóg
65" LG 65NANO90
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, TruMotion 200 (100Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612e04 Produktové číslo:  65NANO903NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO90



Inteligentný televízor LG 65NANO903NA s naozajstným 4K obrazom

Smart LED televízor LG 65NANO903NA s Real 4K rozlíšením

Na sledovanie športu, filmov a seriálov je Smart LED televízor LG 65NANO903NA s obrazovkou veľkou 164 cm ideálnym nástrojom. LG NanoCell televízor ponúka neuveriteľné rozlíšenie 4K podľa určeného medzinárodného štandardu. Vďaka technológii NanoCell, využíva nanočastice na zvýšenie čistoty farebného spektra RGB a dosahuje tak jasnejší a sýtejší obraz. Inteligentný procesor Alpha 7 4K tretej generácie ponúka nový typ zážitku zo sledovania televízora vďaka vylepšeniu zdrojov zvuku a obrazu. NanoCell TV prehrajú perfektný obraz z ktoréhokoľvek zdroja.



Realistický zážitok ako v kine

V televízore NanoCell sa zdajú všetky scény veľmi reálne vďaka vysokému kontrastu a čistým teplým farbám, ktoré vytvára technológia Nano Black. Optimalizovaný obraz a zvuk ešte viac zvýraznia zážitok zo sledovania vašich obľúbených filmov.


Obsah v originálnej kvalite

Na televízore LG 65NANO903NA môžete sledovať filmy v originálnej kvalite hollywoodskych filmárov. Vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos získate naozaj autentický zážitok zo sledovania. Dolby Vision IQ upravuje podľa žánru a svetla v miestnosti prehrávaný obraz a Dolby Atmos poskytuje jedinečný zážitok z počúvania. Funkcia FILMMAKER MODE vykonáva automatické úpravy obrazu a vypína vyhladzovanie pohybov pre prirodzenejšie zobrazenie pohybových scén.

Každá scéna je jedinečný pohľad

Vďaka úprave hlavných HDR formátov HLG a HDR 10 dosiahnete ideálnu kvalitu obrazu HDR.

Multimediálne centrum v 4K Ultra HD televízore LG 65NANO903NA 

Všetky nové dokumenty, filmy a seriály budete mať dostupné na jednom mieste v 4K Ultra HD televízore LG 65NANO903NA. LG NanoCell podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels. 



4K televízor LG 65NANO903NA s čistými farbami pre realistický svet

S čistými farbami 4K televízora LG 65NANO903NA, ktoré vytvára technológia NanoCell sa môže zdať virtuálna realita lepšia než skutočnosť. Navyše si vychutnáte herné zážitky skutočne na maximum vďaka pokročilým herným funkciám, ako Low Input Lag, HGiG a HDMI 2.1.

Rýchlejšia reakcia a mierenie

Vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe sa vám už nestane, že vás súper zasiahne kvôli oneskorenému a sekajúcemu sa obrazu. Všetko dianie nielen na bojovom poli uvidíte v reálnom čase a bez pomalých prechodov.

Plynulý pohyb

Pomocou režimu HGiG sa budete môcť viac ponoriť do hry. HGiG vylepšuje HDR grafiku a rozpozná výkon a kvalitu obrazu. Funkcie ako Allmi, eARC, VRR a vyššia snímacia frekvencia vám sprostredkujú naozaj prirodzené hranie. Reálne zobrazenie pohybujúceho obsahu vo vysokom rozlíšení a grafika s plynulými prechodmi je kľúčová pre všetkých hráčov. S TV NanoCell vám teda nič chýbať nebude.


Autentický športový zážitok v televízore LG NanocCell

Ak ste vášnivý športový fanúšik, na televízore LG NanoCell okrem iného oceníte funkciu Motion Pro, ktorá odstraňuje zvyškový obraz. Uvidíte teda aj jemné rýchle pohyby bez rozmazania. O neskreslené farby neprídete ani z ostrejších uhlov vďaka technológii Nano Accuracy, ktorá dokáže vykresliť presné farby, nech sa na televízor pozeráte z ľubovoľnej strany. Zaistí presne vykreslené farby z akéhokoľvek uhla.

Živá atmosféra

Pre naozaj autentický zážitok môžete pripojiť až 2 reproduktory pomocou funkcie Bluetooth Surround, čím vytvoríte efekt priestorového zvuku. *Budete sa tak cítiť priamo v centre diania.  

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

So Smart TV LG 65NANO903NA už neprídete o žiadny zápas

Aj keď sledujete film či inú reláciu, vďaka funkcii Športové upozornenie v Smart TV LG 65NANO903NA vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou

Pomocou LG AI ThinQ si môžete značne uľahčiť každodenný život. Technológia LG ThinQ AI podporuje hlasové ovládanie a dokážete tak ovládať aj ostatné inteligentné zariadenia vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úloha alebo otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
139 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
139 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,6 cm Hotovo!
Výška
91 cm Hotovo!
Hĺbka
32,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,05 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
122,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli se do TV dá nahrát aplikace na sledování O2 TV ??? jako to mají TV od Samsungu... Děkuji.

Jaký je prosím rozdíl mezi LG 65NANO91 a LG 65NANO90? Děkuji

Dobrý den, chcel by som vediet či tento LG dokaže prehravat MKV subory. Dakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli ty nožky musí být jen v té pozici kde jsou na fotce nebo se dají dát i blíže středu jako to je u Sony. Díky za odpověď.

Dobry den, prosim pekne kde na ovladaci je prepinanie uspornych rezimov? neviem to nikde najst, uz som z toho zeleny jak ten vas ufonec. Teraz musim pouzivat dve ovladacky len kvoli tomu jednemu gombiku. Neda sa tam nejak premapovat ten gombik aspon, alebo volaco? vdaka

Dobrý deň, prednedávnom som si zakúpil tento TV, ale mám problém s pripojením TV cez Google home. Viete mi poradiť ako si sa to dá nastaviť? Podľa youtube návodov mi to nejde, pretože daná applikácia sa v TV nenachádza. Ďakujem

Dobrý deň, aká je kompatibilita s Apple 4KTV alebo Nvidia Shield? Resp. je potrebný multimediálny box, kědže je len predpríprava na wifi?

Dobrý den, je lepší tento model, než-li model NANO90, při totožné úhlopříčce? Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" LG 65NANO90
Príslušenstvo pre 65" LG 65NANO90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO903NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO903NA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65NANO903NA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií