Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" LG 65NANO95

Zobraziť katalóg
65" LG 65NANO95
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 164cm, Ultra HD 8K (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612e05 Produktové číslo:  65NANO953NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO95



Smart televízor LG 65NANO953NA s naozajstným 8K obrazom

Real 8K rozlíšenie

Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov môžete s pokojnou hlavou staviť na Smart televízor LG 65NANO953NA s pestrou paletou funkcií a naozaj špičkovým obrazom. Kombinácia obrazovky vo veľkosti 164 cm a rozlíšenia 8K Ultra HD vám pomôže objaviť detaily, o ktorých sa vám doteraz nezdalo. Pre naozaj realistický dojem z 8K rozlíšenia je dôležité, aby oči dokázali vnímať jednotlivé pixely samostatne a zreteľne, čo LG NanoCell televízory umožňujú. Práve vďaka tomu televízory s NanoCell technológiou prekračujú definíciu 8K združenia CTA – preto Real 8K.



Prevedenie na optimálny 8K obsah

Inteligentný procesor Alpha 9 8K tretej generácie s AI dokáže prostredníctvom algoritmov hlbokého učenia analyzovať a následne vylepšiť obsah tak, aby bol čo najbližšie rozlíšeniu 8K s ohľadom na maximálnu kvalitu zvuku a obrazu. Na televízore NanoCell sa zdajú všetky scény veľmi reálne vďaka vysokému kontrastu a čistým teplým farbám, ktoré vytvára technológia Nano Black. Optimalizovaný obraz a zvuk navyše zaisťujú ešte oveľa autentickejší zážitok, budete sa cítiť ako v naozajstnom kine.

a

Reálny filmový zážitok na LG Smat TV 65NANO953NA 

Vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos si na LG Smart TV 65NANO953NA užijete filmový zážitok podľa predstavy hollywoodskych tvorcov. Dolby Vision IQ upravuje obraz podľa žánru a svetla v miestnosti a Dolby Atmos poskytuje jedinečný zážitok z počúvania. Funkcia FILMMAKER MODE vykonáva automatické úpravy obrazu a vypína vyhladzovanie pohybov na prirodzenejšie zobrazenie rýchlych scén.

Full Array Dimming a vylepšené HDR formáty

Vďaka individuálnemu riadeniu LED podsvietenia dokáže Technológia Full Array Dimming vylepšiť kontrast a úroveň čiernej, čím zvýrazní detaily. Vďaka upraveným hlavným HDR formátom HLG Pro a HDR 10 Pro si vychutnáte obsah v tom najlepšom možnom rozlíšení.

Všetko na prehrávanie 8K obsahu

S integrovaným video dekodérom a podporou kodekov HEVC, AV1 A VP9 si vychutnáte vo vysokom rozlíšení aj videá z Youtube či ďalších streamovacích služieb. LG NanoCell tiež podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels. 



Bojové pole či pretekárska dráha priamo na obrazovke Smart LED TV LG 65NANO953NA

Ak si chcete každý herný zážitok naozaj vychutnať, Smart LED TV LG 65NANO953NA je pre vás tým správnym nástrojom. Virtuálny svet s perfektnou grafikou si budete môcť užiť v reálnom čase vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG. LG NanoCell sa tiež postará o krásne čisté farby, ktoré prispejú k naozaj autentickému pocitu z hrania.

Takmer bez oneskorenia

Vďaka nízkemu Input lagu budete môcť zaútočiť na súpera bez akéhokoľvek omeškania. NanoCell TV vás prenesie do herného sveta a synchronizuje vaše zmysly so skutočnými scénami.

Nová generácia herného štandardu

Vyššia rýchlosť snímok, VRR, ALLM a eARC spolu s HDMI 2.1 sú presne funkcie potrebné pre naozaj dokonalý obraz pri hraní hier. Plynulá synchronizovaná grafika a vysoké rozlíšenie sú nevyhnutné na rýchle zobrazenie pohybov. 8K televízor LG NanoCell vám zabezpečí všetko, čo potrebujete na hranie videohier.


Autentický športový zážitok v LG NanoCell televízoroch

Technológia Nano Accuracy v LG NanoCell televízoroch vám poskytne neskreslené a presné zobrazenie farieb v 8K rozlíšení z ľubovoľného uhla. Každý zápas vášho obľúbeného tímu bude teda skvelým zážitkom s čistým obrazom v špičkovej kvalite.

4K Ultra HD televízor LG 65NANO953NA s priestorovým zvukom

Pre naozaj autentický zážitok môžete pripojiť k 4K Ultra HD televízoru LG 65NANO953NA až 2 reproduktory pomocou funkcie Bluetooth Surround, čím vytvoríte efekt priestorového zvuku.* Budete sa tak cítiť priamo v centre diania.  

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

Funkcia Športové upozornenie

Už sa nemusíte báť, že prídete o detaily dlho očakávaného stretnutia. S funkciou Športové upozornenie budete dostávať informácie pred zápasom, počas a po ňom, aj keď sledujete iný program.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou

Technológia LG ThinQ AI s podporou hlasového ovládania premení váš televízor na centrum vašej domácnosti. Vďaka podpore Google Assistant či Amazon Alexa môžete ovládať aj zvyšok vašich inteligentných zariadení. Stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu či otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
177 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
226 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
177 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
226 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,4 cm Hotovo!
Výška
90 cm Hotovo!
Hĺbka
28,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,89 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
129,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Htel bych se zeptat jaky ma tato televize index zpracování obrazu ?

Chtel bych se zeptat jaky ma tato televize index zpracování obrazu ?

Dobrý den, dá se do této televize stáhnout O2 TV?

Dobrý den, Je nějaký rozdíl mezi touto tv a LG 65NANO953NA? Děkuji.

dobry den,ma tato televize vazne jenom 50hz panel nebo se jedna o chybu ? přemýšlím o ni ale chci jenom 100hz panel Dekuju

Dobrý den, bude tato televize podporovat hraní ve 4K 120hz pro PS5.

Diskusia a poradňa k 65" LG 65NANO95
Príslušenstvo pre 65" LG 65NANO95 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO95. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO953NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO953NA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65NANO953NA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií