Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" LG 65QNED87

Zobraziť katalóg
65" LG 65QNED87
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART QNED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g16 Produktové číslo:  65QNED873QB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65QNED87


Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Dobrou voľbou sa stane televízor LG z radu LG QNED. Nechajte sa okúzliť neuveriteľnými vizuálnymi zážitkami vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium nadchne všetkých herných fanúšikov. Skvelému obrazu asistuje aj skvelý zvuk pod taktovkou 40W reproduktorov. Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dotvára strieborná farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné vlastnosti televízora 65" LG 65QNED87

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor LG radu LG QNED
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 40W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, a tak budete môcť sledovať všetky programy bez straty kvality. Technológia Mini LED poskytne zdokonalené lokálne podsvietenie, čo prináša zlepšenie kontrastu a podanie čiernej farby. O riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach sa stará funkcia lokálneho stmievania. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas a pritom nenastane žiadny výrazný úbytok kvality v jasných častiach obrazu.

Televízor 65
Televízor 65

QNED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QNED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. S QNED technológiou sa môžete tešiť na široký pozorovací uhol, obraz tak bude pôsobivý a čistý aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 65
Televízor 65

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. V dôsledku použitia VRR budú hry prezentované s plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby ručného zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným inteligentným ovládačom. Postačí len stlačiť tlačidlo a dôjde k zobrazeniu vašej obľúbenej streamovacej služby.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Vyskúšajte si tiež ovládanie televízora pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou možnosťou je schopnosť prehrávať videá s 360° obrazom. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. Týmto otvoríte priestor na preskúmanie prostredia a odhalenie detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos a Ultra Surround. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a reálnejšie.

Televízor 65

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

QNED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízny program, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

91 × 145,2 × 33,6 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,9 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

31,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
108 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
175 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
108 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
175 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,2 cm Hotovo!
Výška
91 cm Hotovo!
Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
83,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je maximální jas této televize?

Diskusia a poradňa k 65" LG 65QNED87
Príslušenstvo pre 65" LG 65QNED87 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65QNED87. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED87. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED87. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65QNED87.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií