Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65 "LG 65UF857V

Zobraziť katalóg
65 "LG 65UF857V
5 1 hodnotení
Televízor CINEMA 3D SMART LED TV, uhlopriečka 164cm, 4K Upscaler Ultra HD 3840x2160, DVB-S2 / T2 / C (H.265 kodek), 3x HDMI, 3x USB, Scart, CI +, LAN, WiFi, Miracast, DLNA, HbbTV, webový prehliadač, webOS 2.0, repro 2x10W, magický ovládač MR15, 2x 3D okuliare F310, energ. trieda A +
Kód:  WK609r68h4 Produktové číslo:  65UF857V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65 "LG 65UF857V

Doprajte si televízor s parádnou uhlopriečkou 164 cm, ktorú doma nemá len tak každý. Model 857V vám navyše ponúkne nový štandard vysokého rozlíšenia, ktorý posúva latku vyššie ako kedykoľvek predtým. Ultra HD rozlíšenie známe tiež pod skratkou 4K, je budúcnosťou digitálneho zobrazovania, keďže s úchvatným počtom 8,3 milióna pixelov disponuje štyrikrát vyšším počtom pixelov než dnes bežné Full HD rozlíšenie. Jemné detaily ožijú neuveriteľne realistickými farbami vďaka technológii IPS, ktorá zaistí široké pozorovacie uhly a nezmenenú obrazovú kvalitu pre všetkých okolo sediacich divákov.

Kľúčové vlastnosti

  • Operačný systém webOS 2.0 si zamilujete pre svoju užívateľskú prívetivosť
  • Úchvatné rozlíšenie a 4K Upscaler, ktorý navyšuje rozlíšenie filmom, televíznemu vysielaniu a ďalšiemu obsahu pre maximálnu kvalitu obrazu
  • 3D vo vysokom Ultra HD vyzerá lepšie a realistickejšie ako kedykoľvek predtým
  • Štíhlejšie línie televízora lepšie zapadnú do vášho domova
  • Ozvučenie od harman / kardon spolu s dekodérmi Dolby Digital a DTS vás obklopí a pohltí rovnako ako úžasný obraz
  • Možnosť nahrávania televízneho vysielania na pripojený USB disk

Najmodernejšie technológie v prostredí webOS 2.0

Vitajte vo svete inteligentného a ľahko ovládateľného užívateľského prostredia LG webOS. Cez Smart Share máte rýchly a jednoduchý prístup k vašim fotografiám, videu, hudbe a nahrávkam. So vstavanou WiFi sa pripojíte k internetu a naplno využijete integrovaný webový prehliadač, alebo funkcie Miracast a WiDi pre streamovanie médií z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete, pripojených zariadení.


Dekodér 4K 60P HEVC

Integrovaný kompresný formát HEVC bude novým štandardom pre kompresiu videa v kvalite 4K. HEVC podporuje 4K video sa snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu, takže rýchle pohyby sú zobrazené ostro a bez rozmazania. Obsah v kvalite 4K teraz môžete streamovať z internetu alebo prenášať cez USB bez nutnosti podpory zo strany prídavného zariadenia.

Magický diaľkový ovládač

Univerzálny ovládač vám dovolí ovládať televízor, ako by ste mávali čarovným prútikom. Kam ovládačom na obrazovke ukážete, tam sa presúva kurzor. Funguje to ako predĺžená ruka. Ovládanie je jednoduché a veľmi intuitívne. Využívať možno aj gestá a hlasové zadávanie textu. Kto bude chcieť, môže si k televízoru pripojiť klasické počítačové periférie ako klávesnicu a myš . Múdra televízia je pripravená aj na to.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,37 cm Hotovo!
Výška
85,1 cm Hotovo!
Hĺbka
33,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
85,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
33,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65 "LG 65UF857V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65UF857V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG 65UF857V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65UF857V.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií