AP+ nový vizuál AD homeoffice

65" LG OLED65A23

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65A23
4,9 10 hodnotení
Televízor SMART OLED, 165cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612e15a2 Produktové číslo:  OLED65A23LA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65A23


Televízor 65

Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si doprajte televízor 65" LG OLED65A23 s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Plne dostačujúca uhlopriečka 65 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť pre toho najnáročnejšieho diváka. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia OLED vďaka viacvrstvovým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až k okrajom samotnej obrazovky. Jej obrovskou výhodou je však hlavne dokonalé podanie čiernej farby, teda najlepší dosiahnuteľný kontrast. TV Smart vám otvára netušené multimediálne možnosti. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Kľúčové znaky televízora 65" LG OLED65A23

  • TV LG poskytuje uhlopriečku celkovo 65"
  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Využite podporu asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, ten kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo na ovládači vám umožní prechádzanie napr. programu vysielania, archívov odvysielaných relácií, počasie, hranie hier a ďalšie informácie
  • Funkcia ovládania hlasom eliminuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na USB disk na nahrávanie ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými závitmi v rozstupe 300×200 na zachytenie na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Skutočne veľkolepý zážitok budete mať z prehrávania 360° videa
Televízor 65
Televízor 65

Mimoriadna kvalita obrazu televízora LG

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. televízora 65" LG OLED65A23 s dokonalou kvalitou obrazu a jemným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobkom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora LG je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti nie je rozmazaný, vždy je dokonale ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie príde vhod ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, skúsi preniesť do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie ponúkaných aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

OLED technológia TV na dokonalý kontrast

K nadpriemernej kvalite obrazu dopomáha OLED technológia, pri ktorej vie každý jeden obrazový bod meniť nezávisle farbu. Výsledným efektom je potom perfektný kontrast a predovšetkým možnosť body povypínať a zobraziť tak dokonalú čiernu, čo iné technológie nedokážu. Podobné TV presvedčia aj veľmi sýtymi, živo podanými farbami. V žiadnom prípade nesmie chýbať HDR, vysoký dynamický rozsah. Medzi jeho funkcie patrí udržiavať prirodzený kontrast a jas, eliminuje napríklad príliš tmavé plochy pri protisvetle a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Podporovaná je tiež technológia HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vďaka technológii HDR10 sú farby na displeji veľmi blízko k tomu, ako ich vníma ľudské oko. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou vernejší jas a oživí tak jednotlivé scény.

Televízor 65
Televízor 65

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 65" LG OLED65A23

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento TV zvláda, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka DVB-S2 tuneru môžete prijímať satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Ak ide o káblový typ, tak je možné pripojiť 65" LG OLED65A23 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, na ktorý má pripravený konektor. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, pripojíte sa na internet bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu budete mať k dispozícii okrem najrôznejších služieb a aplikácií klasické prostredie internetu. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou využijete Bluetooth signál. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora LG je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku prostredníctvom USB konektora. S týmto modelom je možné aj, naopak, obsah na disk nahrať. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

Televízor 65" LG OLED65A23 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. Televízor LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. K dispozícii budete mať Google Assistant a Amazon Alexa. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

Televízor 65
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
90 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
181 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
90 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
181 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,9 cm Hotovo!
Výška
89,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
105,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,59 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
105,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má tento L skutečně HDMI 2.1? Dle Rting je HSMI 2.1 dostupne az u modelu B a C. Dekuji za odpověd. Odkaz do neznáma

Dobrý den, lze zapojit do této televize tento zvukový 5.1 systém ? Děkuji předem za odpověď. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65A23
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65A23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65A2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65A23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65A23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65A2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií