Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG OLED65B7V

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65B7V
4,8 12 hodnotení
Televízor OLED, 164cm, 4K Ultra HD, Active HDR s Dolby Vision, Pixel Dimming, DCI 95,5%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, magický ovládač AN-MR650A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA/OTW420, Dolby Atmos/DTS 2.2k 40W, A
Kód:  WK607v1 Produktové číslo:  OLED65B7V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65B7V


Ultratenké vyhotovenie

Televízory LG radu B7 boria všetky mýty. Ich hrúbka je minimálna a zboku sú takmer neviditeľné. Pokiaľ ste milovníkom modernej techniky a špičkového obrazu v podaní OLED displeja, bude tento model ideálnou voľbou pre vás.

Dokonalé farby

Neopakovateľný rozsah kontrastu OLED panelov vám prináša živé odtiene a farby, ktoré na klasickom LED televízore ťažko zbadáte. OLED technológia poskytuje dokonalé farby v celom farebnom rozsahu.

Unikátna technológia stmievania pixelov zaistí zobrazenie dokonalej čiernej, bez akéhokoľvek úniku svetla a ponúka neobmedzený kontrastný pomer. Preto LG OLED televízory umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a dávajú vyniknúť všetkým dokonalým farbám v ich plnej kráse. Užite si viac ako miliardu žiarivých farieb vytvorených 10-bitovým panelom.

Zážitok ako v kine - priamo u vás doma

Televízory radu B7 sú vôbec prvými televízormi svojho druhu, ktoré podporujú obidva formáty Dolby Vision™ a Dolby Atmos®. Výsledok tejto kombinácie je dokonalý - vynikajúca kvalita obrazu a zvuku vám umožní v pohodlí domova si vychutnať prémiový zážitok.

HDR 4K obraz

Pokročilá technológia Active HDR sa ľahko prispôsobí rôznym formátom HDR. Bola vyvinutá priamo spoločnosťou LG a optimalizuje kvalitu každej scény obsahu HDR, aby ste si mohli vychutnať pôsobivejší a vernejší vizuálny zážitok.

Technológia pokročilého formátovania umožňuje televízoru LG vysielať všetky rozpoznané algoritmy High Dynamic Range ako napr. HLG, HDR10, Dolby Vision a Technicololor. Doprajte si HDR zážitok bez ohľadu na to, akú zábavu máte radi.

 

Televízor B7 s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke, a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Na formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

DOLBY ATMOS® - dokonalý zvuk

Technológia Dolby Atmos® vytvára trojrozmernú zvukovú kulisu, ktorá vás úplne obklopí jedinečným priestorovým zvukom každého objektu.

Dolby Atmos® vtiahne vás, aj každého ďalšieho diváka do deja prostredníctvom mimoriadne verného priestorového zvuku, ktorý sa šíri všade okolo vás. Táto technológia predstavuje systém priestorového zvuku, ktorý zabezpečuje pohyb zvuku podľa objektov v obraze. Pri detailnom skúmaní sa vám preto bude zdať, že sa zvuk šíri všetkými smermi - hore, dole, doľava a doprava. V podstate ide o plný priestorový zvuk.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby, ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Na zabezpečenie väčšieho komfortu môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,1 cm Hotovo!
Výška
88,2 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U této, ale i u jiných TV máte logo-značku slevy. Tady je to značka označující 54% slevu. Znamená to snad, že mi dáte ještě 54% slevu z této ceny 59990,-Kč? Všichni prodejci ji prodávají za stejnou cenu jako vy tedy 59990,-Kč nebo podobnou. Tak kde je ta sleva? Či co? Hezký den Jiří Holý

Zdravim Vas, proc mate cenu 85000kc, kdyz vsude jinde je oficialni cena 69900. Zda se to od Vas pjekna zlodejina. Neuvazujete o zlevneni jako ostatni obchody. Dik

Dobry den, pred dvema tydny se mi zhruba ve 2/3 obrazu zacal zobrazovat vodorovny pruh, ktery nemizi ani po automaticke oprave pixelu. Je velmi vyrazne viditelny zejmena na cervenych, ruzovych (lidska kuze) a zelenych odstinech, coz temer jakekoliv sledovani cehokoliv velmi obtezujicim. Televizi bohuzel v listopadu vyprsela zaruka, avsak rad bych se to pokusil resit jinak, nez koupi nove TV (u tv za 70k Kc jsem si predstavoval mnohem delsi zivotnost). Muzete mi doporucit vhodny postup? Dekuji.

Dobrý den , kolik je doporučena minimální vzdálenost sledování této TV ? Děkuji za odpovědět .

Dobrý den. Hodlám si pořídit tento model. Připravuji obývák s drobnými stavebnímu úpravami a při té příležitosti bych chtěl schovat kabeláž k tv pod omítku. Jaké kabely pro tuto tv připravit? HDMI s 90° konektorem? Jaký 230V přívod? Je tam kabel jako ke klasickému PC nebo tenčí ( kvůli průchodnosti koncovek ). Co dále připravit, audio, optiku, LAN, klasický AV kabel ( to snad už asi ne... ) . Děkuji za pomoc. Roman

jeto ale zajimave,televizi stoji sileny penize a ani nema ++a energetickou tridu...jenom b,

Dobrý den, má tato televize HDMI ARC ? Děkuji. JH

Dobry den, to by me take zajimaly ty faktory, ktere ze dne na den televizi zdrazi o 20000,- Take jsem o ni premyslel, ale vyresim to na jinem onlineshopu. Ale presto by se Alze mohla pochlapit a vysvetlit duvod zdrazeni, kdyz koruna posiluje.

Tato televize tady ještě včera stála 69900 kč + dárek playstation 4 a ted?

Dobry den, aky stabilny je TV na dodavanom stojane? Vydrzi najazdy kocura, ktory s snazi dostat cez TV do "NARNIE"? dakujem RS

12
Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65B7V
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65B7V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65B7V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65B7V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65B7V.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií