AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" LG OLED65B9SLA

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65B9SLA
4,9 10 hodnotení
Televízor SMART OLED, 164cm, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, WebOS 4.5, VESA 300×200 mm, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607v5a4 Produktové číslo:  OLED65B9SLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65B9SLA


Na chvíle odpočinku si doprajte televízor 65" LG OLED65B9SLA s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Rozmerná veľkosť uhlopriečky 65 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do väčších miestností. Dokonalé rozlíšenie televízora 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Výrobcom použitá technológia OLED vďaka viacvrstvovým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až do rohov obrazovky. Jej výraznou prednosťou je ale v prvom rade dokonalé podanie čiernej farby, čo ponúka skvelý kontrast. Smart TV prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Najdôležitejšie znaky televízora 65" LG OLED65B9SLA

  • Televízor LG s peknou uhlopriečkou 65"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Najčernejšia farba čiernych bodov s OLED technológiou
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • K dispozícii je tiež podpora Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV, ktorý spája televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači dovoľuje prechádzanie napríklad programu TV staníc, prehrávanie relácií z archívu, hranie hier alebo čítanie správ
  • Možnosť ovládania hlasom eliminuje nutnosť hľadania ovládača
  • Herný režim obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky počas hrania, vďaka tomu máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie na internet
  • Možnosť nahrávania na USB na uchovanie ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného prehrania
  • Štandard VESA prichytenia s pripravenými závitmi na skrutky so vzdialenosťou 300×200 mm na zachytenie na stenu
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Výnimočne kvalitný obraz televízora LG

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? TV 65" LG OLED65B9SLA s dokonalou kvalitou obrazu a jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora LG má teda 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri bližšom pohľade netrpí stratou kvality a je perfektne ostrý. Vysokú jemnosť obrazu vám príde vhod pri veľkom množstve kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Aj staršie filmy a seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, sa bude snažiť preniesť do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejší chod rôznych aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

Vysoký kontrast televízora s OLED technológiou

K nevídanej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, v rámci ktorej vie každý obrazový bod ľubovoľne meniť farbu. Výsledkom je potom perfektný kontrast a hlavne možnosť bod vypnúť a dosiahnuť tú najlepšiu možnú čiernu, čo iné technológie nedokážu. Takéto TV bodujú tiež sýtymi, živými farbami. Samozrejmosťou je vysoký dynamický rozsah, alebo HDR. Ten sa stará o prirodzený jas a kontrast, nevznikajú vďaka nemu tak tmavé plochy kvôli protisvetlu a scéna je celkovo príjemnejšia a reálnejšia. Podporovaná je tiež technológia HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 zaisťuje najprirodzenejšie farby pre ľudské oko. HDR10+ je moderná technológia, ktorá zaisťuje optimálnu úpravu jasu aj farieb. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak každú scénu.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 65" LG OLED65B9SLA

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Štandard vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka veľmi široké pokrytie a pestrú paletu programov. U používateľov káblového typu je možné zapojiť 65" LG OLED65B9SLA pomocou tunera s označením DVB-C. Tak ako pri počítači, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasické internetové prostredie. Na spárovanie s ďalšou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV LG je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov pomocou USB konektora. Tento model navyše dokáže na takéto zariadenia aj nahrávať. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

Televízor LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV a Voyo. K dispozícii je tiež podpora inteligentných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,9 cm Hotovo!
Výška
86,9 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,69 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
55,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jak tuto televizi pripojit s amazon alexou pokud nemám v tv naintalovanou alexu a ani v Lg content store tuto aplikaci nemohu najít. Děkuji.

Dobry den, viete prosim potvrdit, ci je mozne na danej televizii sledovat TV archiv, napr tu: Odkaz do neznáma Pripadne, sledovat aj serialy na nasledujucej stranke: Odkaz do neznáma Za odpoved vopred dakujem

Dobrý deň,ako tento televízor zvláda konzolové hry? Hrozí poškodenie obrazu? Ďakujem

Dobrý den. Můžete prosím doporučit k tomuto TV držák na zeď? Ideálně, co nejméně mohutný. Děkuji

Dobry den, Chci se vas zeptat ci pod garance spada aj nejvetsi problem OLEDU Image Retention – je to jav, keď pri dlhodobom zobrazení statického obrazu ostáva na displeji televízora celkom zreteľná stopa. Tú je vidieť aj potom, ako televízor vypne, v podstate ide o vypálenie obrazu?

Ma tento model podporu pre aplikaciu Apple TV? Pripdne tiez Airplay 2 a Homekit?

Dobry den, da se prosim tato televize primontovat na zed ? ma integrovanou Youtube applikaci ? dekuji Jehlicka

Dobrý den, můžete mi doporučit nejvhodnější držák na zeď pro tuto TV, děkuji

Dobrý den, oficiální doporučení od LG pro připojení externího disku je max 2TB. Zajímalo by mne, zda má někdo zkušenost s připojením externího disku vyšší kapacity (6TB, 8TB, apod.)? Je možné PŘEHRÁVAT filmy z těchto kapacitně vyšších externích disků? Děkuji

Dobry den, jaka je prosim doporucena pozorovci vzdalenost teto televize? Dekuji LP

123
Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65B9SLA
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65B9SLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65B9SLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65B9SLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65B9SLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65B9SLA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií